Metal Anal Plug med Lilla Hjerteformet Diamant

DKK 99,00DKK 149,00

  • Anal plug i metal til begynderen.
  • Metal pluggen kan varmes eller køles for brug.
  • Flot sølv plug med lilla hjerteformet sten i enden.
  • Modellen fås i Small, Medium og Large.

Læs Mere

 

Small
Small
Medium
Medium
Large
Large
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , , ,

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

  • Anal plug i metal til begynderen.
  • Metal pluggen kan varmes eller køles for brug.
  • Flot sølv plug med lilla hjerteformet sten i enden.
  • Modellen fås i Small, Medium og Large.

Læs Mere

 

Beskrivelse

Metal Anal Plug med Lilla Hjerteformet Diamant

En metal anal plug er noget af det mest populære når det gælder analt sexlegetøj. Denne metal anal plug med lilla hjerteformet diamant vil sikkert også hitte hjemme i dit soveværelse. Den har en god størrelse, hvad end du er nybegynder eller øvet i leg med analt sexlegetøj.

Pluggen har en god og fyldig krop, der giver massere af stimulation, og med den lange slanke hals giver den et behageligt fit når den bruges. Derudover gør den afrundede spids at pluggen er nem at indføre. Den elegante stopper i enden, som er beklædt med en hjerteformet diamant gør, at pluggen bliver hvor den skal under hele legen.

En metal plug for både øvede og nybegyndere

Er du nybegynder eller øvet? Uanset findes den i en størrelse der passer til dig. Denne metal anal plug med lilla hjerteformet diamant fåes nemlig i tre forskellige størrelser. Den small, der måler 2,7 cm eller den medium med sine 3,3 cm anbefaler vi til dig der er nybegynder eller let øvet i leg med analt sexlegetøj. Er du derimod rutineret anbefaler vi dig at tage størrelse large, der måler 4,1 cm.

Brug og rengøring af din anal plug

Sammen med din Metal anal plug med lilla hjerteformet diamant anbefaler vi du bruger en god silikonebaseret glidecreme. Med denne type af glidecreme vil du opleve et længerevarende og silkeblødt glid under hele legen. Dette vil også bidrage til endnu mere nydelse.

Vil du udfordre dig selv eller din partner lidt, kan du med fordel prøve at varme eller køle pluggen inden brug. På denne måde opnår du endnu mere stimulans. Varm den op i en kop med varmt vand, eller læg den i køleskabet 5-10 minutter før brug, for den ønskede effekt. Efter brug bør du vaske pluggen med varmt vand og efterfølgende bruge en rengøringsspray. Afslutningsvis anbefaler vi, du opbevarer din plug i den medfølgende stofpose.

Detaljer
Vægt55 g
Størrelse

Small, Medium, Large

Indsætbar længde

S: 2,7 cm. M: 3,3 cm. L: 4,1 cm.

Farve

Sølv og lilla

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Metal Anal Plug med Lilla Hjerteformet Diamant”