Magic Wand » Hvor magisk er den?

Magiker med Magic wand

Den magiske vibrator – DERFOR!

Det lyder måske helt skørt for nogle at kalde en vibrator for magisk, men der er altså en årsag til, at denne lille fætter bliver kaldt Magic Wand. Hvis vi lige skal highlighte nogle af de mange fordele ved vibratoren, kommer de her:

  • Genopladelig (Ingen batterier nødvendig)
  • 100% vandtæt
  • Kraftige vibrationer
  • Op til 8 timers brug pr. opladning
  • 100% medicinsk silikone
  • Mange forskellige hastigheder og vibrationer

Behøver vi sige mere?

Hvad er en Magic wand?

Helt oprindeligt er den magiske vibrator lavet som et massagepparat. I 70’erne så Wand’en for første gang dagens lys. Ja, så længe siden er det faktisk. Den blev oprindeligt brugt til at massere ømme muskler, da vibrationerne løsner enhver muskelspænding samt giver velvære.

Der gik dog ikke længe, før en masse kvinder fandt ud af, at den også kunne bruges på andre lidt frækkere måder.

Med sine kraftige vibrationer er en Magic Wand et fantastisk redskab til klitoris stimulering.

Det er ikke kun i Danmark, at den har skabt glæde og begejstring. Nej, verden over har den populære vibrator været topseller hos mange kvinder igennem flere årtier. Stadig den dag i dag er vibratoren meget populær til kvinder i alle aldre.

Det er jo egentlig ret så vildt?

Wanden ser dog ikke helt ud som for 50 år siden. Den har selvfølgelig udviklet sig og er blevet moderniseret, som årene er gået.

hvad er en wand
original wand

Den helt originale ’Magic Wand’ var med ledning, men i dag findes den både med batterier, genopladeligt batteri, store som små.

Særligt den genopladelig model har vi valgt at sætte vores fokus på. Den oplades nemt med det tilhørende USB kabel og er den fuldt opladet, har du hele 8 timers batteritid før næste opladning.

Den er praktisktalt lydløs, har den lækreste silkebløde overflade og er 100% vandtæt. What’s not to like?

Derfor er den SÅ god!

Magic Wand er en af de mest powerfulde vibratorer, der er på markedet – det er jo ikke for sjov, at den er magisk. Det er næsten helt svært at forklare, hvorfor den er SÅ god. Har du prøvet en Wand, så ved du, hvad vi taler om.

Du kender følelsen af en orgasme, ikke bare en almindelig orgasme, men den der vilde orgasme der får dig til at gispe bare ved tanken. Det er netop DEN orgasme du får ved en Magic Wand – HVER GANG!

Det elegante design er ikke bare flot at kigge på, men gør også sit job til UG. Det store bløde ’hoved’ glider let henover din følsomme klitoris og giver dig de mest intense orgasmer.

Med de mange forskellige vibrationer og hastigheder kan du indstille vibratoren til at tilpasse dig netop dit behov.

Vi anbefaler altid brug af glidecreme sammen med sexlegetøj. Det er dog ikke helt ligegyldigt hvilken glidecreme du vælger, det skal nemlig være den vandbaseret en af slagsen, hvis du vil passe godt på dit sexlegetøj.

Se med i videoen her:

Hvordan bruger du den?

De dybe og effektive vibrationer er oplagte til den mest intense klitoris stimulering. Vibratoren masserer nærmest din klitoris, og vi tør godt at sige, at der er 100% orgasme garanti.

Kvinde bliver taget bagfra

Selvom en Magic Wand ved første øjekast er det oplagte sexlegetøj til sololeg, er den mindst ligeså fantastisk som et ekstra redskab i dobbeltsengen sammen med din partner.

Brug vibratoren under et frækt forspil eller under sex, f.eks. i en fræk doggy.

Brug altid en vandbaseret glidecreme sammen med. Hvorfor tænker du måske? ’’Jeg har jo ingen problemer med at blive våd’’. Faktisk har det intet at sige, om du kan blive våd nok eller ikke. En glidecreme bringer større nydelse, du mindsker ømhed og rifter og faktisk vil du opleve, at du har lagt nemmere ved at få en orgasme.

Bonus info til manden! Prøv at massere stykket mellem penis og kugler med en Wand. Du vil ikke fortryde det!

Tænder du på stimulering i badet? Godt nyt til dig! De fleste Wands er nemlig vandtætte og kan medbringes i badet til fræk leg alene eller sammen med din partner.

Massageapparat eller vibrator?

En Magic wand er jo oprindeligt et massageapparat til ømme muskler. Så det er oplagt at benytte sig af dobbeltfunktionen. Hvis du har ømme muskler, så er apparatet udført på en sådan måde at du nemt kan give dig selv, fx massage i nakken eller på ryggen.

erotisk massage

Den kan bruges til massage på alle områder af kroppen og er virkelig effektiv til at løsne op.

Det er selvfølgelig også oplagt at give din partner massage, hvis ikke din partner har ømme muskler, så kan en massage sikkert godt friste alligevel. En god massage kan altid løsne op og gøre enhver krop, blød og modtagelig.

En Magic wand er derfor oplagt at bruge som optakt til et frækt forspil. De effektive vibrationer, udløser endorfiner, hvilket giver endnu mere godt til lystcentret.  Der bliver basis for en rigtig god oplevelse.

tilbud på wand

Husk nu lige glidecremen

Her vil vi igen lige understrege vigtigheden af brug af glidecreme sammen med. Især hvis du bruger din Wand til massage, fræk eller ej.

For nogen kan det også være nemmere at bruge en Magic wand i stedet for det traditionelle sexlegetøj. Der er nogle der synes det er lidt akavet eller føler sig stødt med f.eks. en dildo, der ligner en penis.

Mange foretrækker at bruge noget, der ikke ligner noget andet, men har vibratorfunktionen alligevel. Giver det mening?

Kvinde onanerer og får orgasme

Orgasme hjælp?

Hvis du også er en af dem, der har svært ved at få orgasme, så kan en Magic wand være et yderst effektivt middel til at få det fixet. Du kan eksperimentere dig igennem de mange funktioner og finde lige præcis den der passer til dig. Den bøjelige del af massageapparatet, gør at du bedre kan målrette din stimulering, alt efter hvad du synes føles rart.

Hvis du har svært ved at få orgasme, som mange kvinder faktisk har, kan det være der skal noget andet til, end det du plejer at gøre.

Har du generelt svært ved at få en orgasme, har du måske dannet dig nogle spor i din hjerne, der fortæller dig at det her er svært. Din hjerne gør som den plejer at gøre, hvis du gør som du plejer at gøre. Så hvis du vil ændre nogle ting, så er du nødt til at gøre noget andet, end det du plejer at gøre.

Prøv noget nyt

Altså, hvis du f.eks. plejer at ligge på ryggen og har svært ved at få orgasme, så prøv at ændre din stilling, så du gør noget andet end det du plejer.

Du kan f.eks. sætte dig op eller rejse dig helt op. Prøv dig frem med din Magic wand.

Par har siddende sex

En kvindes klitoris er ligeså forskellig som udseendet på kvinder. Det lyder måske lidt skørt, men den er god nok. Ingen kvinder er ens når det kommer til kønsdele, hvorfor man heller ikke kan lave en vibrator der passer til alle. Med en Magic kommer vi dog ret tæt på.

Det store og bløde hoved tilpasser sig nemlig nemt til enhver kvinde.

Nyd magien og gør noget godt for dig selv

Som du nok kan fornemme her, så taler vi om en virkelig effektiv vibrator med mange funktioner. Magic wand er lydsvag og har mange forskellige indstillinger, så du kan finde din personlige favorit. Den har et lækkert design, er let og lækker at røre ved. Typisk fremstillet i 100% medicinsk silikone, der er blød at røre ved og ikke irriterer huden.

magisk tryllestav

Du kan bruge den magiske tryllestav på mange forskellige måder. Du kan bruge den til dens oprindelige formål, nemlig massage af ømme muskler, og du kan bruge den, når du har solosex eller sammen med din partner.

Fordelene ved en Magic Wand er mange, men hvorfor lytte til vores erfaringer? Prøv en selv og lad de magiske vibrationer tale for sig selv. Du vil bestemt ikke fortryde det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilføjet til indkøbskurven