Magic Wand » Hvor magisk er den?

magiker med magic wand

Det lyder måske helt skørt for nogle at kalde en vibrator for magisk, men der er altså en klar årsag til, at de ekstra kraftige vibratorer går under navnet magic wands. De harr siden deres fremkomst på markedet for over 50 år siden været blandt det mest populære sexlegetøj til kvinder.

I dette blogindlæg kan du lære alt om, hvorfor netop denne type af vibrator er så populær. I dag findes der mange forskellige designs, der varierer i både funktion og størrelse. Du kan derfor finde en magic wand vibrator, der passer til dig.

Hvad er en Magic Wand?

Oprindeligt blev den magiske vibrator lavet som et massageapparat. I 70’erne så en magic wand for første gang dagens lys. Den blev solgt og ofte brugt til at massere ømme muskler, da vibrationerne løsner muskelspændinger og virker afslappende. Der gik dog ikke længe, før kvinderne fandt ud af, at den også kunne bruges på andre og lidt mere stimulerende måder. Med sine kraftige vibrationer er en Magic Wand et fantastisk redskab til klitoris stimulering.

Det er ikke kun i Danmark, at den har skabt glæde og begejstring. Nej, verden over har den populære vibrator været en bestseller – en position den har vedholdt igennem mange årtier. Stadig den dag i dag er denne type af vibrator et populært valg for kvinder i alle aldre. Ethvert sexlegetøjsmærke med respekt for sig selv har en wand i deres sortiment. Derfor kan du også finde wands i mange forskellige størrelser og designs.

original wand

Den originale

Magic Wand

Den originale magic wand vibrator gik under navnet Hitachi, men blev i 2013 rebrandet under navnet “Magic Wand Original”.

De originale wands var med ledning, men i dag findes de både som batteridrevet og genopladelige, store som små. Særligt den genopladelige model har vi valgt at sætte vores fokus på. Den oplades nemt med det tilhørende USB-kabel, og er den fuldt opladet, har du hele otte timers batteritid før næste opladning.

Den er praktisk talt lydløs, har den lækreste silkebløde overflade og er 100% vandtæt. What’s not to like?

Derfor er den SÅ god!

Magic Wand er en af de mest kraftfulde vibratorer, der er på markedet – det er jo ikke for sjov, at den er magisk. Det er næsten helt svært at forklare, hvorfor den er SÅ god. Har du prøvet en Wand, så ved du, hvad vi taler om.

Du kender følelsen af en orgasme, ikke bare en almindelig orgasme, men den der vilde orgasme, der får dig til at gispe bare ved tanken. Det er netop DEN orgasme, du får med en Magic Wand – hver gang! De mange forskellige udgaver af den populære type af vibrator har nogle kendetegnende former og funktioner til fælles – og det er dem, der gør en magic wand helt magisk.

Det første er det store massagehoved. En magic wand kan kendes på det bløde massagehoved, der er ekstra stort og ofte også ret fleksibelt. Dette er en af hemmelighederne bag wandens succes. Det store hoved gør nemlig, at de kraftige vibrationer fordeler sig ud over et større område. Et andet fælles træk er netop de kraftige vibrationer. En wand er bare mere kraftig end den gængse vibrator. Den er derfor perfekt til dig, der ikke ønsker at gå ned på kraft, når det kommer til din stimulering.

billigst på pricerunner
-13%
billigst på pricerunner
-35%
billigst på pricerunner
-35%
billigst på pricerunner
-20%

Hvordan bruger du den?

De dybe og effektive vibrationer er oplagte til den mest intense klitoris stimulering. Vibratoren masserer nærmest din klitoris, og vi tør godt at sige, at der er 100% orgasmegaranti. Selvom en Magic Wand ved første øjekast er det oplagte sexlegetøj til sololeg, er den mindst lige så fantastisk som et ekstra redskab i dobbeltsengen sammen med din partner. Brug vibratoren under forspil eller samleje. Den er særlig anvendelig i en doggy-style eller en cowgirl-stilling.

Bonus info til manden: Prøv at massere mellemkødet med en Wand. Du vil ikke fortryde det! Tænder du på stimulering i badet? Godt nyt til dig! De fleste wands er nemlig vandtætte og kan medbringes i badet til ekstra våd leg alene eller sammen med en partner.

magic wand blogindlæg

Massageapparat eller vibrator?

En Magic Wand er jo oprindeligt et massageapparat til ømme muskler, så det er oplagt at benytte sig af dobbeltfunktionen. Hvis du har ømme muskler, så er apparatet udført på en sådan måde, at du nemt kan give dig selv massage i fx nakken eller på ryggen.

Den kan bruges til massage på alle områder af kroppen og er virkelig effektiv til at løsne op. Det er selvfølgelig også oplagt at give din partner massage, hvis ikke din partner har ømme muskler, så kan en massage sikkert godt friste alligevel. En god massage kan altid løsne op og gøre enhver krop blød og modtagelig.

En Magic Wand er derfor oplagt at bruge som optakt til et frækt forspil. De effektive vibrationer udløser endorfiner, hvilket giver endnu mere godt til lystcentret. Der bliver basis for en rigtig god oplevelse.

Husk nu lige glidecremen

Selvom du bruger en magic wand til udvendig stimulering, er det vigtigt at huske glidecremen. Med glidecreme vil det store og bløde massagehoved glide let og behageligt over din hud. Det vil uden tvivl være med til at øge din nydelse. Ikke nok med at det er vigtigt, at du husker at bruge glidecreme, så er det om muligt endnu vigtigere, at du husker at bruge den rigtige slags.

De fleste wands er fremstillet af silikone eller et silikonelignende materiale. Når sexlegetøj er lavet af disse materialer, skal det bruges sammen med en vandbaseret glidecreme. Bruger du en anden slags, for eksempel en silikonebaseret, risikerer du at ødelægge materialet. Husk derfor at tjekke om din glidecreme er vandbaseret, inden du nyder den sammen med din nye bedste ven.

Orgasmehjælp?

Hvis du også er en af dem, der har svært ved at få en orgasme, så kan en magic wand måske være løsningen. Nogle kvinder har nemlig brug for en mere kraftig og konstant stimulering – og det kan en wand tilbyde dig. Du får ikke en mere kraftig og stærk vibrator end en wand. Derudover kommer de fleste modeller også med mange indstillinger. Det vil sige, at der er gode muligheder for, at du kan finde en, der passer til dig. Derudover er der det store og fleksible massagehoved, som gør det nemmere for dig at målrette og præcisere stimuleringen, så den rammer præcis der, hvor du har brug for den.

Hvis du har svært ved at få orgasme, som mange kvinder faktisk har, kan det være der skal noget andet til, end det du plejer at gøre. Har du generelt svært ved at få en orgasme, har du måske dannet dig nogle spor i din hjerne, der fortæller dig, at det her er svært. Prøv derfor at slappe helt af, når du skal bruge din vibrator. Du kan også bruge wanden under sex, hvis det er her, du normalt har svært ved at komme.

kvinde onanerer og får orgasme

Prøv noget nyt

Hvis du for eksempel plejer at ligge på ryggen og har svært ved at få orgasme, så prøv at ændre din stilling, så du gør noget andet, end det du plejer. Du kan også sætte dig op eller stå helt op. Prøv dig frem med din Magic Wand. En kvindes klitoris er lige så forskellig som udseendet på kvinder.

Det lyder måske lidt skørt, men den er god nok. Ingen kvinder er ens når det kommer til kønsdele, hvorfor man heller ikke kan lave en vibrator, der passer til alle. Med en Magic Wand kommer vi dog ret tæt på. Det store og bløde hoved tilpasser sig nemlig nemt til enhver kvinde.

Nyd magien og gør noget godt for dig selv

Som du nok kan fornemme, så taler vi om en virkelig effektiv vibrator med mange funktioner. Magic Wand har mange forskellige indstillinger, så du kan finde din personlige favorit. De mange forskellige modeller gør, at du også kan finde den størrelse og det design, der tiltaler dig allermest. Skal den være lille og pink eller stor og luksuriøs?

Derudover kan du bruge den magiske tryllestav på mange forskellige måder. Du kan bruge den til dens oprindelige formål, nemlig massage af ømme muskler, og du kan bruge den til onani, forspil og samleje. Fordelene ved en Magic Wand er mange, men hvorfor lytte til vores erfaringer? Prøv en selv og lad de magiske vibrationer tale for sig selv. Du vil bestemt ikke fortryde det!