SEXLEGETØJS MÆRKER

Hos Altertystys.dk ved vi, hvad der rører sig på markedet, og hvilke brands der kan noget helt særligt. Derfor finder du altid et bredt udvalg af sexlegetøj fra tidens hotteste sexlegetøjs mærker. Vi har brands med sexlegetøj til kvinder, mænd og par. Gå på opdagelse hos nogle af verdens mest populære producenter af sexlegetøj. Læs mere

we vibe
fun factory
LELO
Penthouse
ohmibod
Obssesive
feelztoys
king cock
Lovense
Fleshlight
Tenga
Fifty shades of grey
pretty love logo
Just glide
Fleshlight girls
autoblow
Cowgirl logo
kama sutra
cottelli collection
Bad kitty
Pjur
durex
you2toys
My size
Orgie
magoon
Eros
Baci

Viser 1–40 af 567 resultater

Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 1.995,00 kr. 1.596,00
Billigst på PriceRunner

Top 10 sexlegetøj til mænd

Autoblow A.I+. Blowjob Maskine

kr. 1.599,00
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 1.399,00 kr. 1.119,20
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 1.340,00 kr. 1.072,00
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 1.339,00 kr. 1.071,20
Billigst på PriceRunner

Fjernbetjent vibrator

LELO Tiani 3 Parvibrator i Sort

kr. 1.239,00
Billigst på PriceRunner
-43%
kr. 2.100,00 kr. 1.200,00
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 1.199,00 kr. 959,20
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 1.199,00 kr. 959,20
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 1.199,00 kr. 959,20
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 1.099,00 kr. 879,20
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 1.099,00 kr. 879,20
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 1.099,00 kr. 879,20
Billigst på PriceRunner
-40%
Januarudsalg
kr. 1.070,00 kr. 642,00
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 1.000,00 kr. 800,00


De mest populære sexlegetøjsmærker

Vi forhandler kun mærker, som vi kan stå inde for hos AltErTysTys.dk. Vi går op i dig og din nydelse, og derfor skal du også have mulighed for at købe produkter i høj kvalitet fra de mest populære sexlegetøjsmærker på markedet lige nu. Vi har sexlegetøj fra flere af de største mærker på markedet, for eksempel Fun Factory, Satisfyer og LELO og mange flere endnu.

Men nu handler kvalitet og popularitet selvfølgelig ikke kun om størrelse, og derfor finder du også nogle af de mindre sexlegetøjsmærker, der er lige så dygtige til at lave lækkert sexlegetøj. Det vil sige, at du både får et stort udvalg af populære sexlegetøjsmærker, som du måske allerede kender, og nogle mindre, men populære, mærker, hvor du kan ende med at forelske dig i noget helt nyt.

Populære sexlegetøjsmærker til alle

Der er stor forskel på, hvad de mange populære sexlegetøjsmærker har fokus på – nogle tænker utroligt meget over designet, der skal være på en helt bestemt måde, for eksempel Tenga med den fine japanske æstetik og abstrakte udtryk, mens andre mærker fokuserer mere på, hvem sexlegetøjet er til, for eksempel We-Vibe med sit unikke fokus på lækkert sexlegetøj til par.

Alt er tys tys har også produkter fra sexlegetøjsmærker med kinky fetich-sexlegetøj, som er rigtig godt at udforske, hvis du vil have lidt mere spænding i sexlivet, slippe kontrollen lidt og udforske grænserne for, hvordan du kan føle nydelse. Der er mange feticher derude, og med et lille kig på vores populære sexlegetøjsmærker med et kinky twist finder du måske en helt ny side af sex, du ikke var klar over fandtes.


Sexlegetøj og onani til mænd

Det er en stor fejl, at mange mænd ser sexlegetøj som noget, der kun er til kvinder – der findes nemlig masser af sexlegetøj til mænd. Det populære sexlegetøjsmærke Fleshlight kan næsten ses som foregangsmand for onaniprodukter til mænd, fordi de med innovativ teknologi og en kreativ tilgang mandlig nydelse og sexlegetøj har skabt et produkt, der med garanti giver fantastiske orgasmer.

Andet sexlegetøj til mænd er for eksempel anal sexlegetøj, som også bliver mere og mere populært. Det er nemlig ikke kun mænd uden for heteronormative seksuelle forhold, der har glæde af og ønsker anal leg – alle mænd har nemlig et fantastisk punkt bagi, der kan give den eftertragtede P-punktsorgasme, og derfor opfordrer de populære sexlegetøjsmærker også til at eksperimentere og lege mere med anal nydelse.

Lækre produkter til kvinder

Noget af det største på markedet for sexlegetøj er alverdens stykker sexlegetøj til kvinder, der spænder vidt fra vibratorer til frække kostumer. Der er derfor garanteret tilfredsstillelse med lige det sexlegetøj, du går og drømmer om. De populære sexlegetøjsmærker har alle et stort udvalg af produkter til mere nydelse for kvinder, så det er bare om at gå på opdagelse i deres sortimenter.

Noget af det mest populære, som næsten alle sexlegetøjsmærker har i deres sortiment, er klitorisvibratorer, der varierer i utallige udgaver fra vibratorer med fjernbetjening – som er perfekte med en partner – til lufttryksvibratorer, der suger med vakuum og giver fantastiske orgasmer. Mange af mærkerne har også produkter til bedre sex til kvinder, der blandt andet kan øge følsomheden og forstærke orgasmer.


Køb tilbehør fra de populære sexlegetøjsmærker

Sexlegetøj er selvfølgelig ikke bare lækre vibrationer og følelsen af at blive fyldt ud og stimuleret alle de gode steder – det handler i lige så høj grad om det tilbehør, der kan bruges til at gøre legen med sexlegetøj endnu mere fantastisk for dig. Noget af det mest almindelige og populære tilbehør er glidecreme, som alle burde bruge – både mænd, kvinder og par, også uafhængigt af om de bruger sexlegetøj eller ej.

Kvinder kan for eksempel få forskellige gels og cremer, der giver bedre orgasmer ved enten at have en varmende effekt eller øge blodtilførslen, så du bliver mere sensitiv. Tilbehør til mænd er typisk kondomer, som du kan få med smart funktioner, der gør sex med kondom meget sjovere. For eksempel kan du få kondomer med varmefunktion eller let bedøvende middel, så du kan holde længere i sengen.

Find dit nye yndlings sexlegetøjsmærke

Er du blevet lidt nysgerrig på alle de spændende produkter, du kan få fra de mange populære sexlegetøjsmærker? Det kan vi hos Alt er tys tys godt forstå, og det er også derfor, at vi har skabt så stort et univers omkring de mange gode mærker, vi forhandler i vores shop. Du kan derfor læse masser om de forskellige mærker og se deres spændende produkter.

Det er også en rigtig god måde at inspiration på, hvis du føler, at der skal ske noget nyt. De mange sexlegetøjsmærker følger altid med på markedets udvikling og forbedrer deres egen teknologi efter de nyeste trends, så du får det bedst mulige udvalg hos dem alle. Alt er tys tys er også altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til et bestemt mærke eller produkt, enten via mail, telefon eller et besøg i shoppen.