Mænd og anal stimulering

mænd og anal stimulering blogindlæg

Mænd og anal stimulering er perfekte sammen. Der er nemlig god grund til at udforske og eksperimentere med anal stimulering som mand – uanset seksuel orientering. Alle mænd har nemlig en prostata, der sidder oppe i endetarmen, og den er utrolig følsom overfor berøring og stimulering. Faktisk kaldes prostataen også for mandens G-punkt, da den ligesom kvindens G-punkt kan give en mere dyb, langvarig og intens orgasme.

Der er flere måder, hvorpå du kan stimuleres analt, både når du er alene, og når du er sammen med en partner. Er det første gang, du skal prøve analsex eller anal stimulering, kan du roligt læse med her og lære mere om, hvordan og ikke mindst hvorfor, det kan give dig stor nydelse.

Analsex og anal stimulering for mænd

Analsex og anal stimulering er blevet mere og mere udbredt hos både mænd og kvinder gennem årene. En undersøgelse i USA fra 2016 viste for eksempel, at 42,3 procent af mænd i alderen 18-44 år havde prøvet at dyrke analsex. Dette gælder både mænd, der er sammen med andre mænd, såvel som mænd, der dyrker pegging eller anden form for anal stimulering med deres kvindelige partner.

I dette indlæg om mænd og anal stimulering starter vi helt fra bunden af og giver en gennemgang af, hvad anal stimulering eller analsex for mænd vil sige, og ikke mindst hvorfor det er værd for alle mænd at udforske. Du kan læse mere om prostataen og den intense prostataorgasme, og så kan du få gode råd til, hvordan du får den bedste oplevelse med din anal leg.

Hvad er anal stimulering?

Anal stimulering er, når du bliver stimuleret analt. Du kan stimulere prostata både ved brug af fingrene, sexlegetøj eller penis. At dyrke analsex med en partner eller at bruge et anal sexlegetøj er måske de mest udbredte måder. Det kan dog være en god idé at starte med en finger, hvis det er første gang, du skal prøve at blive stimuleret analt. Med en finger kan du eller din partner varme området godt op. Fingeren giver dig en fornemmelse af, hvordan det er at blive penetreret analt uden den større fylde, som sexlegetøj eller penis har. I det følgende kan du læse mere om anal stimulering med sexlegetøj og analsex med en partner.

Anal stimulering med sexlegetøj

Der findes rigtig meget sexlegetøj designet til anal stimulering og herunder også udviklet specielt til at stimulere prostata. De vil ofte blive kaldt for prostata vibratorer eller -stimulatorer, og det er særligt deres udformning, der gør dem ideelle til prostata. De er designet, så de bedst muligt rammer prostataens placering. Du kan ofte kende dem på den buede eller kurvede form, de har. Vi er selvfølgelig alle forskellige, og nogle vil helt sikkert virke bedre for nogen end andre. Som altid gælder det om at prøve sig frem og vælge et godt kvalitetsprodukt, når du skal finde et nyt sexlegetøj, der fungerer for dig. Som oftest vil en prostata stimulator også være udstyret med vibrationer.

mænd og anal stimulering anal sexlegetøj

De kan også have to motorer, hvoraf en er fokuseret på prostata, og den anden sidder op ad mellemkødet. Mellemkødet er nemlig et af de områder, som er særligt følsomt hos mænd og er oplagt at stimulere samtidig med anus og prostata. Derudover findes der naturligvis anal dildoer og buttplugs, der også kan stimulere prostata.

Analsex med en partner

Du kan naturligvis også opleve anal stimulering ved at dyrke analsex med en partner. Under sex med en partner kan det dog være sværere at præcisere, så prostata rammes helt perfekt. Derfor er der også flere, der nyder at kombinere analsex med sexlegetøj. Du kan også som mand opleve analsex med en kvindelig partner, hvis hun bruger en strap-on. Her kan I med fordel vælge en dildo, der har den rette kurve til at ramme prostata.

mænd og anal stimulering billede til blogindlæg

Hvorfor prøve anal stimulering som mand?

Alle mænd har en prostata, og den er hos alle følsom overfor stimulering. Du kan derfor som mand opleve en mere intens orgasme ved anal stimulering. Mange mænd oplever en prostataorgasme som noget helt andet end den gængse orgasme, de oplever, når det kun er penis, der stimuleres. Med anal stimulering får du endnu flere muligheder for at lege, udforske og eksperimentere. Læs med og lær mere om, hvad prostataen er, og hvorfor du ikke må snyde dig selv for en prostataorgasme.

Prostataen – det mandlige G-punkt

Prostataen eller blærehalskirtlen, som den hedder på dansk, kan stimuleres gennem endetarmen. Dens fysiologiske funktion er at danne sædvæske, som er den væske, der transporterer sædcellerne. Den er omkring 2 centimeter i diameter og vejer blot 25 g. Den sidder omkring 3-7 cm oppe i endetarmen og er placeret lige under urinblæren. Men udover at være transportør for dine sædceller så er prostataen også et utroligt erogent punkt hos mænd. Den er nemlig følsom over for berøring og kan stimuleres, til du får en orgasme. Prostata kaldes også nogle gange for P-punktet, opkaldt sådan fordi det er den mandlige udgave af kvindens G-punkt – altså et ekstra følsomt område, der udløser en mere intens orgasme gennem indvendig stimulation.

Den mandlige prostataorgasme

Ligesom man hos kvinder taler om klitorisorgasmer og G-punktsorgasmer, burde man også adskille en penisorgasme og en prostataorgasme. En orgasme, der er opnået ved prostata, er nemlig for mange mænd noget helt andet, end når de kommer ved stimulering af penis. Når du bliver tændt, vil blodtilførslen til prostata forøges, og den vil svulme op. Det vil gøre den endnu mere følsom overfor stimulering og kan i sidste ende give en prostataorgasme. Mange mænd beskriver denne orgasme som mere dyb og intens, idet den varer længere og generelt virker mere omfattende. Nogle mænd kan opnå en prostataorgasme udelukkende gennem stimulation af prostata, mens andre mænd har brug for og nyder, at penis stimuleres samtidig. Du kan med fordel prøve dig frem med forskellige metoder.

Anal stimulering er også for heteroseksuelle mænd

At dyrke og nyde anal stimulering som mand har intet med din seksuelle orientering at gøre. Prostataen er en erogen zone, som du som mand kan få stor nydelse ud af. Det er selvfølgelig helt okay, hvis man ikke ønsker, eller finder det tiltrækkende at udforske denne del af ens anatomi. Men det er ærgerligt, hvis det sker på baggrund af en misforståelse om, hvad det betyder for ens seksuelle orientering. Er du nysgerrig og åben over for det, er der altså en helt masse sjov og nydelse at hente ved at lege med anal stimulering – både alene og sammen med en partner.

mænd og anal stimulering billede blogindlæg

Hvordan får jeg den bedste oplevelse med anal stimulering?

Skal du eksperimentere med anal stimulering eller analsex for første gang, kan du med god grund læse med her. Det er nemlig vigtigt, at du får en god førstegangsoplevelse, da den helt sikkert vil påvirke din lyst til at prøve igen. Når det kommer til stimulering analt, handler det ofte om tålmodighed. Du kan ikke regne med, at en fuld penetrering af penis eller sexlegetøj lykkes i første omgang – det er måske slet ikke det, der er målet. Det kan være en fordel blot at vænne sig til udvendig berøring og stimulation omkring anus og mellemkødet i første omgang. Herefter kan du eller din partner begynde at penetrere med en eller flere fingre. Det handler kort sagt om ikke at have for travlt og mærke efter. Vi giver dig derudover gode råd til, hvordan du får den bedste oplevelse med anal stimulering.

Forberedelse med anal rengøring

For at du kan nyde oplevelsen og slappe helt af, skal du også føle dig godt tilpas. Noget af det, som mange bekymrer sig om, når det kommer til anal stimulering eller analsex, er, om der kommer noget med ud eller opstår lugt. Det er selvfølgelig helt naturligt, men ødelægger det oplevelsen for dig eller din partner, er det heldigvis meget nemt at forhindre. Du kan nemlig bruge en anal douche eller skyllepumpe. Kald det, hvad du vil – de fungerer alle på samme måde. En douche består af en pumpebold og et mundstykke. Bolden fyldes med vand, der herefter sprøjtes op i endetarmen. Lad herefter vandet komme ud i toilettet og gentag processen, indtil det vand, der kommer ud, er klart. Det kan være en god idé at skylle ud cirka en time før, du skal dyrke analsex eller anal stimulering, så området kan komme sig lidt. Du vil stadig føle dig helt ren til at kunne nyde og slappe af i øjeblikket.

pjur back door afslappende anal glidecreme 30 ml

Glidecreme, glidecreme og mere glidecreme

Vi kan ikke sige det for meget. Når det kommer til anal stimulering, er glidecreme helt uundværligt. Kroppen danner ikke nogen naturlig smørelse ved anus, og det kræver derfor, at du tilfører noget. Der findes dog virkelig mange gode glidecremer på markedet, der er lavet specielt til anal stimulering. Skal du bruge anal sexlegetøj, skal du bruge en vandbaseret glidecreme udviklet specielt til anal brug. Skal du derimod dyrke analsex med en partner eller kun bruge fingrene, kan du med fordel bruge en silikonebaseret glidecreme.

Den silikonebaserede glidecreme har den fordel, at den føles ekstra glat og ikke tørrer ind. Den kan dog ikke bruges sammen med det meste sexlegetøj, der i dag er lavet af silikone, TPE/TPR eller PVC. Bruger du til gengæld anal sexlegetøj af metal eller glas, kan du uden problemer bruge glidecreme med silikone. Udover at det er vigtigt, at du får fat i den rigtige glidecreme, er det også vigtigt, at du ikke sparer på den. De fleste glidecremer til anal stimulering er meget drøje i brug, men har du brug for det, er det altid bedst at smøre mere på.

mænd og anal stimulering vibrator billede

Sexlegetøj til anal stimulering hos mænd

I det følgende har vi samlet nogle af vores bedste bud, når det kommer til anal sexlegetøj til mænd. Vi har sørget for at finde noget for enhver, så der både er noget til nybegynderen såvel som den mere erfarne herre. Du kan lade dig inspirere af vores udvalgte produkter eller se hele vores udvalg af anal sexlegetøj. Under kategorien anal sexlegetøj finder du både anal dildoer, anal plugs såvel som vibratorer til anal stimulering. Der er nok at vælge i mellem, og du kan her blive lidt klogere på nogle af de forskellige typer af sexlegetøj.

satisfyer booty call plugs sæt i sort

Sæt med anal plugs fra Satisfyer

Skal du prøve anal stimulering for første gang, kan det være rart med noget at vælge imellem. Du ved nemlig ikke, hvad du bedst kan lide, før du har prøvet det. Derfor er dette sæt med forskellige anal plugs fra Satisfyer også helt genialt til nybegynderen. Sættet består af tre plugs, der har forskellige designs. Den ene har en spiralform, den anden er med to kugler, mens den tredje er med tre kugler. Du bestemmer helt selv, hvilken du vil prøve først. De har en diameter, der varierer mellem 2,6-3,1 cm. De har altså alle sammen en begyndervenlig størrelse. De tre anal plugs er alle fremstillet af medicinsk silikone, hvilket er et allergi- og hudvenligt materiale med en silkeblød overflade. Alle plugs er udstyret med en ring i enden, så du har fuld kontrol, når de indføres eller tages ud igen.

lelo bruno prostata vibrator
Find prostata vibratoren her

Prostata vibrator fra LELO

En vibrator udformet specielt til at stimulere prostata er naturligvis det ultimative anal sexlegetøj til mænd. Ikke nok med at du kan nyde den pirrende fylde, så kan du også opnå en ekstra intens orgasme ved at stimulere prostata med vibrationer. Denne model fra LELO er en af de bedste, vi har, og den har da også vundet internationale priser for sit stimulerende design, der rammer hver gang. Prostata vibratoren er udformet ergonomisk i et fleksibelt materiale med en blød overflade. Det sikrer dig en god og behagelig pasform, så du kan nyde de stimulerende vibrationer. Den er tilmed udstyret med to motorer, placeret så du får den fulde styrke af vibrationerne både på prostata og på mellemkødet. Vibratoren har en maksimal diameter på 2,5 cm, hvorfor den også kan bruges af dig, der er nybegynder eller let øvet inden for anal stimulering.

Anal plug fra Fun Factory

En klassisk anal plug er en sikker vinder, når det kommer til anal stimulering hos mænd – og med denne populære model fra Fun Factory har du de bedste forudsætninger for en ekstra nydelsesfuld stund. Bootie anal pluggen kommer i tre størrelser – small, medium og large. De tre størrelser har den samme udformning, men varierer naturligvis i diameter og længde. Er du først faldet for Bootie pluggens pasform, kan du altså bruge den, fra du er helt ny, til du er mere erfaren. Pluggen er udformet, så den har et stort hoved, der er buet. Det gør, at du kan placere pluggen, så den rammer prostata. Den er samtidig udformet, så den udvendige del kan placeres mellem ballerne. Det sikrer dig en komfortabel pasform, så du også kan bevæge dig rundt, mens du bærer pluggen. Den er derfor også ideel til brug under samleje. Start med en small, hvis du er helt ny, eller vælg den størrelse du synes passer til dit erfaringsniveau.

bootie medium plug
Find anal pluggen her
fun factory limba flex sugekop dildo str. s
Find dildoen her

Sugekopsdildo fra Fun Factory

En anal dildo kan være endnu en måde, hvorpå du kan stimulere prostata. For at få de bedste forudsætninger for stimulering af prostata, er det dog vigtigt, at dildoen har en buet form. Det er nemlig denne udformning, der gør det nemt at ramme og stimulere prostata. Fun Factory er mestrene, når det kommer til sugekopsdildoer i alle mulige former, farver og størrelser. Et rigtig godt bud på en anal dildo er derfor denne fleksible sugekopsdildo. Ikke nok med at dildoen er af den bedste kvalitet, fremstillet af medicinsk silikone, så er den også bøjelig. Det vil sige, at du kan bøje den i enhver retning og vinkel, du har brug for. På den måde kan du tilpasse dildoen, så den rammer lige præcis der, hvor din prostata sidder.

Det er også ekstra smart, at denne model kommer i en small og en medium. På den måde kan du vælge den størrelse, der giver dig den fylde, du ønsker. Sugekoppen gør ikke bare dildoen sikker at bruge analt, den gør det også muligt at fastgøre dildoen på enhver jævn overflade for endnu flere stimulerende stillinger og håndfri leg.