London XL Kondom – 1 stk

DKK 5,00

  • Ekstra stort kondom fra London mærket
  • Bredde på 56 mm – svarer til en omkreds på 11,5-12 cm
  • Gennemsigtigt latexkondom med reservoir og glidecreme

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): lonXL Kategorier: , , ,

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

  • Ekstra stort kondom fra London mærket
  • Bredde på 56 mm – svarer til en omkreds på 11,5-12 cm
  • Gennemsigtigt latexkondom med reservoir og glidecreme

Læs Mere

Beskrivelse

London XL kondom

Med et London XL kondom er du altid klar til at dyrke beskyttet sex. Sikker sex er bare sjovere, da du kan slappe helt af og nyde oplevelsen fuldt ud – og med det rette kondom undgår du også de gener, du måske har oplevet ved brug af kondom før.

London kondomer er kendt for deres høje kvalitet og gode pasform, der sikrer dig den bedste oplevelser, når du dyrker sikker sex. Dette XL kondom har en bredde på 56 mm og er med reservoir og glidecreme.

Et klassisk latexkondom

Når du vælger et London XL kondom, får du et almindeligt glat kondom i latex. Kondomet er med reservoir og glidecreme, men du kan med fordel bruge ekstra glidecreme sammen med kondomet. Det vil kun øge komforten og nydelsen for både dig og din partner.

Du kan bruge både silikonebaseret og vandbaseret glidecreme sammen med et latexkondom, så længe de ikke indeholder olie. Det vil altid fremgå af produktet, om det er kondomvenligt eller indeholder olie.

Er det den rigtige størrelse til dig?

De gener du måske har haft ved brug af kondom førhen, er højst sandsynligvis kommet af, at kondomet har været for stort eller for småt. Det er vigtigt, at du vælger et kondom i den rette størrelse – både ift. beskyttelsen og din komfort.

Dette kondom har en bredde på 56 cm, hvilket passer en penisomkreds på omkring 11,5-12 cm. Du kan måle din penisomkreds med et målebånd. Mål omkredsen i erigeret tilstand og mål helt nede ved penisroden.

Detaljer
Vægt5 g
Bredde

56 mm

Længde

179 mm

Tykkelse

0,065 mm

Farve

Gennemsigtig

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “London XL Kondom – 1 stk”