London Rød 100 stk Kondomer

DKK 300,00

  • Latexkondom med jordbærsmag og -duft
  • Pakke med 100 stk. kondomer
  • 56 mm – som svarer til M/L
  • Kan bruges til oralsex

Læs Mere

På lager

Varenummer (SKU): 04109260000 Kategorier: , , ,

London rød kondomer

Med disse London rød kondomer kan du gøre sikker sex til sjov sex. Kondomerne er uden riller eller anden struktur, men er blevet tilføjet en mild og forførende jordbærduft og -smag. Der er altså rig mulighed for at gøre dine intime stunder endnu mere stimulerende.

Kondomer med smag er oplagte til brug under oralsex men kan naturligvis også bruges ved samleje. Kondomerne er lavet af latex og er med reservoir og glidecreme. Du kan altid tilføje mere glidecreme for en endnu bedre oplevelse. Glidecremen skal være uden olie.

Et kondom med smag og duft

Et kondom behøver ikke bare at være en sur pligt. Det kan også tilføje noget ekstra. Med London rød får du et kondom, der ikke bare smager dejligt af jordbær men som også spreder en sommerlig duft i hele rummet.

Udover at bruge kondom under samleje, anbefales det altid, at du også bruger kondom ved oralsex, når du er sammen med en ny partner. Med et kondom med smag kan du gøre oplevelsen pirrende og endnu bedre.

Sikker sex er sjov sex

Sikker sex behøver ikke at være lig med dårligere sex. Med det rette kondom kan du opnå lige så stor nydelse med kondom som uden. Det handler nemlig om at vælge det rigtige. Dette kondom har en bredde på 56 mm. Denne størrelse passer en penisomkreds på omkring 11,5-12 cm.

Det er vigtigt, at du måler din penisomkreds helt nede ved roden – og så skal det naturligvis gøres, mens den er erigeret. Herefter kan du med sikkerhed købe de kondomer, der passer allerbedst til dig. Er du mellem to størrelser, anbefaler vi, at du vælger den mindste.

Vægt5 g
Diameter

56 mm

Længde

215 mm

Tykkelse

0,06 mm

Materiale

Naturlig latex

Farve

Rød

Specielle Egenskaber

Jordbærsmag. Med glidecreme og reservoir

Oversigt

  • Latexkondom med jordbærsmag og -duft
  • Pakke med 100 stk. kondomer
  • 56 mm – som svarer til M/L
  • Kan bruges til oralsex

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “London Rød 100 stk Kondomer”