London Neutral XL 100 stk Kondomer

DKK 300,00

  • Almindeligt glat latexkondom
  • Høj kvalitet med et London kondom
  • 56 mm – Størrelse XL
  • Pakke med 100 stk.

Læs Mere

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 04103140000 Kategorier: , , ,

London Neutral XL

Med et kondom fra London kondomer er du garanteret den bedste kvalitet, en god pasform og et prisvenligt præventionsmiddel. London Neutral XL er et almindeligt kondom i transparent latex og med en glat overflade.

Kondomet er med reservoir og glidecreme, og har en bredde på 56 mm, hvilket svarer til et XL kondom. Kondomet kan bruges sammen med både vandbaseret og silikonebaseret glidecreme, så længe de ikke indeholder olie.

Et almindeligt kondom i størrelse XL

Når du vælger et London Neutral XL kondom, får du et helt almindeligt kondom. Det har hverken smag, riller eller andre sjove tilføjelser. Kondomet er til dig, der ønsker at dyrke sikker sex uden bekymringer med et kvalitetskondom.

Kondomet har en bredde på 56 mm og passer derfor en penisomkreds på ca. 11,5-12 cm. Du måler din penisomkreds i erigeret tilstand og helt nede ved roden. Det er vigtigt, at dit kondom er i den rette størrelse både ift. beskyttelse og komfort.

London kondomer – prisvenlig kvalitet

Du kan trygt vælge et London Neutral XL kondom. London kondomer produceres af det verdenskendte mærke Durex, der leverer produkter af den højeste kvalitet. Deres standarder overgår langt de krav, der kræves ved lov.

London kondomer har altså en utrolig høj kvalitet, men fås samtidig til en meget attraktiv pris. Det er derfor det helt rette valg for dig, der ønsker høj kvalitet til en god pris, og som ikke ønsker at stå i en situation uden kondom.

Vægt336 g
Bredde

56 mm

Længde

210 mm

Tykkelse

0,06 mm

Specielle Egenskaber

Med glidecreme og reservoir

Materiale

Naturlig latex

Farve

Transparent

Oversigt

  • Almindeligt glat latexkondom
  • Høj kvalitet med et London kondom
  • 56 mm – Størrelse XL
  • Pakke med 100 stk.

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “London Neutral XL 100 stk Kondomer”