London Neutral 100 stk Kondomer

DKK 300,00

  • Almindeligt latexkondom uden struktur eller smag
  • Høj kvalitet med et London kondom
  • 52 mm – Størrelse medium
  • Pakke med 100 stk.

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): 04102760000 Kategorier: , , ,

London Neutral kondom

Dyrk sikker sex med London Neutral kondomer. Kondomerne er helt almindelige kondomer uden riller, smag eller farve. De er ligeledes lavet i en medium størrelse, som mange mænd passer. Kondomerne er med reservoir og glidecreme.

Med det rigtige kondom kan sikker sex blive lig med god sex. Sørg for at kondomet passer til dig og følg de medfølgende instruktioner til brug af kondomet. På den måde vil du få den bedste oplevelse. Selvom kondomet kommer med glidecreme kan du med fordel bruge mere vandbaseret glidecreme, når du bruger kondom.

Kondom i høj kvalitet

Hos os finder du naturligvis kun kondomer, der er CE-godkendt. Et CE-godkendt kondom lever op til de standarder og krav EU-lovgivningen dikterer. Du kan derfor være helt sikker på, at et London Neutral kondom kan holde til alt det, det skal.

Kondomet er et almindeligt latexkondom. Det er transparent, hvilket betyder, at det ikke har nogen farve. Kondomet er perfekt til dig, der ønsker et godt og klassisk kondom, så du kan dyrke god og ubekymret sex.

Sikker sex med den rette pasform

For at du kan få den optimale oplevelse med kondomet er det vigtigt, at det passer dig. Du skal derfor være sikker på, at et kondom i størrelse medium er den rette størrelse for dig. Dette finder du ud af ved at måle omkredsen af din penisrod i erigeret tilstand.

London Neutral kondom har en bredde på 52 mm. Denne bredde passer en penisomkreds på ca. 11-11,5 cm. Ligger du mellem to størrelser, anbefaler vi altid, at du vælger den mindste størrelse. Kondomer er elastiske og kan give sig en del – det er samtidig vigtigt, at kondomet ikke er for stort, da det så kan falde af under brug.

Vægt5 g
Diameter

52 mm

Længde

179 mm

Tykkelse

0,06 mm

Materiale

Naturlig latex

Farve

Transparent

Specielle Egenskaber

Med glidecreme og reservoir

Oversigt

  • Almindeligt latexkondom uden struktur eller smag
  • Høj kvalitet med et London kondom
  • 52 mm – Størrelse medium
  • Pakke med 100 stk.

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “London Neutral 100 stk Kondomer”