London kondom med jordbærsmag

DKK 5,00

  • Jordbærsmag
  • Rød gennemsigtig farve
  • XL størrelse
  • London kvalitetskondom
  • Giv dit sexliv noget fræk afveksling

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Varenummer (SKU): 410926 Kategorier: , , GTIN: 410926

London kondom med jordbærsmag

Et kondom er lavet for beskyttelsens skyld, men det skal ikke nødvendigvis være kedeligt, smagsløst eller farveløst. Det må godt invitere til lidt sjov og ballade, for sex er jo netop sjov og ballade. Med dette kondom med jordbærsmag får du både smagen og duften af jordbær og så har det en gennemsigtig rød farve. Det er en lidt sjov gimmick, at at tage med i soveværelset, hvis der skal ske noget nyt, og måske har duften ikke en direkte effekt, men smagen er god hvis du ikke ligefrem er glad for smagen af ren latex.

XL jordbær

Dette røde London kondom med jordbærsmag er lavet i en super kvalitet og du kan føle dig 100% sikker, når du dyrker sex. Dette kondom er i en størrelse XL, hvilket betyder at det har en lidt større diameter en kondomer i normal størrelse og på samme tid er dette kondom lidt længere. Diameteren betyder dog mest, og husk at det er vigtigt at finde et kondom i den rigtige størrelse, her er det bare at prøve sig frem. Husk at du også sagtens kan bruge dit kondom med ekstra glidecreme, som ikke er en ting man vil være tilbageholden med.

Hvorfor et kondom med jordbærsmag?

Har du tidligere givet et blowjob, hvor din partner har haft kondom på, så ved du også at smagen af latex ikke er super tiltalende. Derfor kan det være lækkert med lidt smagsvariationer i ny og næ, og det kan give lysten til at give et blowjob et godt skud opad. Har din partner fortalt dig, at du godt kan glemme at få et blowjob, hvis du har et almindeligt kondom på, som smager dårligt? Så er det bare med at få købt et kondom med smag, for eksempel et kondom med jordbærsmag. Smagen er selvfølgelig god til blowjobs, men duften og farven skaber også bare en sjov variation i jeres lege.

Meget mere end sikker sex

Kondomers hovedformål er selvfølgelig, at give adgang til sikker sex. De beskytter mod gravidet og sexsygdomme, og det er super vigtigt. Men mange bruger kondomer, selvom de ikke har disse bekymringer, simpelthen fordi de har en positiv effekt på deres sexliv. Følelsen af et kondom kan få nogle til at holde længere og for mange er det rart når de penetreres af deres partner, at de er pakket ind, selvom det ikke er for sikkerhedens skyld.

Vægt 5 g
Diameter

56 mm

Længde

215 mm

Bredde

0,06 mm

Farve

Gennemsigtig, Rød

Materiale

Naturlig latex

Specielle Egenskaber

Jordbærsmag. Med glidecreme og reservoir

Oversigt

  • Jordbærsmag
  • Rød gennemsigtig farve
  • XL størrelse
  • London kvalitetskondom
  • Giv dit sexliv noget fræk afveksling

Læs Mere.

X