London Kondom med Jordbærsmag

DKK 5,00

  • Kondom med smag af jordbær
  • Kvalitetskondom i naturligt latex
  • Rød gennemsigtig farve
  • M/L størrelse
  • Perfekt til oralsex

Læs Mere

På lager

Varenummer (SKU): 410926 Kategorier: , , ,

London kondom med jordbærsmag

Et kondom skal give beskyttelse, men det skal ikke nødvendigvis være kedeligt, smagsløst eller farveløst. Det må godt invitere til lidt sjov og ballade, for sex er jo netop sjov og ballade. Med dette kondom med jordbærsmag får du både smagen og duften af jordbær og så har det en gennemsigtig rød farve.

Det er en lidt sjov gimmick, at at tage med i soveværelset, hvis der skal ske noget nyt, og måske har duften ikke en direkte effekt, men smagen er god ved for eksempel oralsex.

Et 56 mm kondom

Dette røde London kondom med jordbærsmag er lavet i en super kvalitet, og du kan føle dig 100% sikker, når du dyrker sex. Kondomet er 56 mm bred og har derudover også lidt ekstra længde med sine 215 mm.

Det er dog vigtigst, at du måler din penisomkreds for at finde ud af, om dette kondom er det rette for dig. Kondomet passer en penisomkreds omkring 11,5-12 cm. Ligger du mellem to størrelser, skal du vælge den mindste. Du måler din omkreds i erigeret tilstand og helt nede ved roden.

Hvorfor et kondom med jordbærsmag?

Har du tidligere givet et blowjob, hvor din partner har haft kondom på, så ved du også at smagen af latex ikke er super tiltalende. Derfor kan et kondom med smag være den perfekte løsning, og det kan give lysten til at give et blowjob et skud opad.

Har din partner fortalt dig, at du godt kan glemme at få et blowjob, hvis du har et almindeligt kondom på, som smager dårligt? Så er det bare med at få købt et kondom med smag, for eksempel et kondom med jordbærsmag. Smagen er selvfølgelig god til blowjobs, men duften og farven skaber også bare en sjov variation i jeres lege.

Meget mere end sikker sex

Kondomers hovedformål er selvfølgelig at beskytte mod uønsket graviditet og sexsygdomme. Men mange bruger også kondomer, selvom de ikke har disse bekymringer, simpelthen fordi de har en positiv effekt på deres sexliv.

Følelsen af et kondom kan få nogle til at holde længere. Derudover findes kondomer i mange sjove variationer, der kan være en nem og sjov måde at skabe fornyelse i sexlivet.

Vægt5 g
Bredde

56 mm

Længde

215 mm

Tykkelse

0,06 mm

Materiale

Naturlig latex

Farve

Gennemsigtig, Rød

Specielle Egenskaber

Med glidecreme og reservoir, Med jordbærsmag

Oversigt

  • Kondom med smag af jordbær
  • Kvalitetskondom i naturligt latex
  • Rød gennemsigtig farve
  • M/L størrelse
  • Perfekt til oralsex

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “London Kondom med Jordbærsmag”