LELO XL Hex Kondomer 3 stk.

kr. 99,00

  • Ekstra tynde og stærke kondomer
  • Unikt hexagon-design sikrer større fleksibilitet i forhold til andre kondomer
  • 58 mm – svarende til str. XLarge
  • Lille diskret Pakke med 3 stk.
  • Kondomet er så tyndt og behageligt at det ikke kan mærkes

Læs Mere

På lager

Varenummer (SKU): E27177 Kategorier: , , , , Tags: ,

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Beskrivelse

XL Hex kondomer fra LELO

Opdag det revolutionerende design fra LELO med de fantastiske XL Hex kondomer. Kondomerne er ekstra tynde men samtidig også ekstra stærke. Det betyder, at du får endnu mere nydelse og komfort ved brug af kondom, samtidig med at du og din partner er godt beskyttet.

Kondomet er et helt unikt design bestående af 350 hexagoner. Dette “hex-web” sidder på indersiden af kondomet, og giver kondomets dets ekstra styrke. Dertil giver dette web også et godt greb, der sikrer at kondomet ikke glider af.

Et unikt kondom

Dette kondom har været 7 år undervejs. Svenske LELO er kendt for deres innovative og nyskabende designs af sexlegetøj, men med dette kondom har de overgjort sig selv. Kondomet giver dig ikke bare bedre komfort på grund af en bedre pasform, men giver dig også et stærkere kondom.

Hexagon-strukturen gør materialet mere fleksibelt, hvilket er med til at minimere risikoen for at kondomet sprænger. Det særlige design gør også, at en eventuel revne ikke udvider sig, og minimerer dermed risikoen for kønssygdomme eller uønsket graviditet med ved et revnet kondom.

Mere nydelse og komfort

Mange dropper kondomet fordi det mindsker deres følsomhed og endda kan være direkte ubehageligt nogle gange. Med XL Hex kondomer får du ikke bare et fleksibelt kondom, der sikrer en god pasform, men også et ultra-tyndt kondom så du kan mærke alt, hvad der foregår.

Kondomet har en utrolig tykkelse på bare 0,045 mm. Hexagon-strukturen gør samtidig materialet ekstra fleksibelt, så det følger formen på din penis. Derfor kan du også opleve et kondom, der nærmest ikke kan mærkes – hverken for dig eller din partner.

Et kondom i størrelse XL

Størrelsen betyder noget – hvert fald når det kommer til kondomer. Er dit kondom for stort eller for småt, vil det mindske beskyttelsen men også din komfort. XL Hex kondomer har en bredde på 58 cm, der passer en penisomkreds mellem 12-12,5 cm.

Du måler din penisomkreds helt nede ved roden, mens din penis er erigeret. Kondomerne har en længde på 180 cm, der dog oftest ikke er så vigtig i forhold til en god pasform. Husk derfor at tjekke omkredsen inden du vælger kondom, så du både får beskyttelse og god komfort næste gang du bruger kondom.

Detaljer
Vægt26 g
Materiale

Latex

Længde

180 mm

Bredde

58 mm

Tykkelse

0,045 mm

Indhold

3 stk

Mærke

Lelo

Anmeldelser (1)

1 anmeldelse af LELO XL Hex Kondomer 3 stk.

  1. Jens

    Et kondom der ikke mærkes
    Kondomet er meget tyndt og så har det en virkelig god pasform, der sidder helt rigtigt på mig. Jeg kan derfor stort set ikke mærke kondomet når jeg dyrker sex.

Tilføj en anmeldelse af varen