LELO XL Hex Kondomer 12 stk.

DKK 149,00

  • Det populære Hex kondom – nu i størrelse XL
  • Ultra tyndt kondom for mere nydelse
  • Fleksibelt og ekstra stærkt grundet de 350 Hexagoner
  • Har en bredde på 58 mm
  • Sublim pasform – Strukturen på indersiden gør, at kondomet ikke glider lige så let.

Læs Mere

På lager

Varenummer (SKU): E27178 Kategorier: , , , , Tags: ,

LELO XL Hex kondomer – det ultimative kondom

Med LELO XL Hex kondomer kan endnu flere mænd opdage glæderne ved et kondom der sidder perfekt, er ekstra tyndt og endnu mere fleksibelt. Det særlige kondom er blevet udviklet over 7 år af det svenske mærke LELO, og har revolutioneret kondomet.

Kondomet er skabt af et hexogon-design bestående af 350 hexagoner. Dette hex-web gør, at kondomets latex materiale bliver ekstra fleksibelt og stærkt. Dertil sikrer dette design, at kondomet ikke glide lige så let af. Denne pakke indeholder 12 stk. kondomer i størrelse XL.

Det revolutionerende hexagon-design

Hemmeligheden bag dette kondoms forbedret egenskaber er det særlige hexagon-design. Hexagonstrukturen sidder på indersiden af kondomet og har intet at gøre med kondomer med riller eller lignende. Strukturen er simpelthen med til at øge materialets styrke og fleksibilitet.

Strukturen på indersiden gør samtidig, at kondomet ikke glider lige så let. Dette sikrer dig også den bedste pasform, så du ikke oplever ubehag ved brug af kondomet. Hex-web strukturen giver dig et stærkt kondom, der både er tyndt og fleksibelt.

Det re-designet kondom i XL størrelse

Dette kondom er et såkaldt XL kondom. Det vil sige, at det er til dig der finder de almindelige kondomstørrelser for små. LELO XL Hex kondomer har en længde på 180 mm og en bredde på 58 cm. For at finde ud af om denne størrelse er rigtig for dig, skal du måle din penisomkreds.

Omkredsen måles helt nede ved roden, mens din penis er erigeret. XL størrelsen passer en omkreds mellem 12-12,5 cm. Det er vigtigt, at dit kondom hverken er for småt eller for stort, da dette kan mindske både sikkerheden og din komfort ved brug af kondom.

Ekstra tyndt og ekstra stærkt

Med et tyndere kondom kan du også opleve mere nydelse. Derfor er en af de helt store fordele ved LELO XL Hex kondomer også dets tykkelse. Det har nemlig en tykkelse på blot 0,045 mm. Det ultra-tynde kondom er derfor perfekt til dig, der vil være sikker og nyde på samme tid.

For selvom kondomet er ekstra tyndt, er der naturligvis ikke gået på kompromis med sikkerheden – tværtimod. Takket være hexagonstrukturen på indersiden er kondomet ekstra fleksibelt, hvilket minimerer risikoen for revner. Skulle skaden være sket, sikrer hex-webbet, at revnen ikke udvider sig, hvilket igen minimerer chancen for uønsket graviditet og kønssygdomme.

Vægt63 g
Materiale

Latex

Længde

180 mm

Bredde

58 mm

Tykkelse

0,045 mm

Indhold

12 stk

Mærke

Lelo

Oversigt

  • Det populære Hex kondom – nu i størrelse XL
  • Ultra tyndt kondom for mere nydelse
  • Fleksibelt og ekstra stærkt grundet de 350 Hexagoner
  • Har en bredde på 58 mm
  • Sublim pasform – Strukturen på indersiden gør, at kondomet ikke glider lige så let.

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LELO XL Hex Kondomer 12 stk.”