LELO Soraya Wave Vibrator – Sort

DKK 1.629,00

 • Få den orgasme du altid har drømt om med SORAYA WAVE ™
 • Med inspiration fra en mands fingre – Kan denne vibrator lave den berømte ‘kom her’ bevægelse
 • Fleksibel vibrator der giver en endnu større nydelse og giver dig både en g-punkts og klitoris orgasme på samme tid
 • Ultra blød silikone af højeste kvalitet der føles skånsomt for huden
 • Verdens mest luksuriøse rabbit, der tilbyder en orgasmeoplevelse i hele kroppen.

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): E31009 Kategorier: , , , ,

LELO Soraya Wave – En elegant og innovativ vibrator

Er du faldet for dobbeltstimuleringens mange fordele? Så er LELO Soraya Wave den ultimative vibrator til dobbelt stimulering. Ikke nok med at den forføre med sit smukke og elegante design, så er vibratoren også udstyret med teknologi, der giver dig en ekstra intens nydelse.

Vibratoren stimulerer klitoris og G-punkt med de velkendte og skønne vibrationer. Samtidig med dette kan den indvendige dildo lave en forførende “kom her” bevægelse. Denne bevægelse sammen med vibrationerne vil hurtigt sende dig direkte til orgasmehimlen.

Sådan bruger du din LELO Soraya Wave vibrator

Inden du kan tænde din vibrator fra LELO, skal du deaktivere rejselåsen. Dette gøres ved at holde +/- knapperne nede i 3 sekunder. Et lys vil tændes, når rejselåsen er deaktiveret. Du kan nu trykke på + knappen for at tænde for vibrationerne. Du bruger () knappen til at skifte mellem de 8 forskellige vibrationsmønstre.

Brug +/- knapperne til at justere de forskellige mønstres intensitet. Hold () knappen nede for at slukke vibratoren. Vi anbefaler, at du altid bruger en god vandbaseret glidecreme sammen med din vibrator. Det vil gøre din oplevelse endnu bedre og forhindre ømhed efter brug.

Et enkelt design der virker

LELO Soraya Wave er kendetegnet ved dens enkle design. Vibratoren består af en lang dildo, men en lille klitorisvibrator ved basen. Dildoen har en smuk og blød form, der blandt andet udformer sig i det forstørret hoved på dildoen.

Det enkle design er lavet efter alle kunstens regler. Du får derfor en vibrator, der kan stimulere klitoris og G-punktet på samme tid. Dette er blandt andet takket være en kraftig motor, en silkeblød overflade i medicinsk silikone og et fleksibelt design.

Den tåkrummende WaveMotion-teknologi

Udover at være flot at se på, så er vibratoren også udstyret med smart ny teknologi. Vibratoren har den såkaldte WaveMotion-teknologi, der gør, at dildoen bevæger sig i en “kom-her” bevægelse. Denne teknologi er inspireret af berøringen fra en partners finger, der vil bevæge sig på samme måde ved stimulering af G-punktet.

Dildoen bevæger sig derfor op og ned, hvilket gør, at den rammer og masserer G-punktet. Sammen med vibrationerne giver dette en helt særlig stimulering, der er perfekt til G-punktet. Bevægelsen kommer og går, alt efter hvilket vibrationsmønster du vælger.

En fleksibel og silkeblød dobbeltvibrator

Takket være brugen af medicinsk silikone af højeste kvalitet, får du en vibrator, der føles silkeblød. Den bløde overflade gør kun oplevelsen endnu bedre. Særligt når den smøres med vandbaseret glidecreme. Dertil er vibratoren også ekstra fleksibel.

Særlig den lille klitorisvibrator har en god fleksibilitet. Dette sikrer dig en god komfort og pasform. Vi er alle forskellige, og fleksibiliteten i vibratoren sikrer dig, at både dit G-punkt og klitoris rammes og stimuleres.

Sådan rengør du din LELO Soraya Wave

LELO Soraya Wave er 100% vandtæt, hvilket gør rengøringen nem. Efter brug skal du skylle vibratoren grundig ren i vand. Brug gerne en antibakteriel rengøringsspray til sexlegetøj ved rengøringen. Lad vibratoren tørre helt efter rengøring.

Når vibratoren er helt tør, kan du opbevare den i den medfølgende stofpose. Sørg for ikke at ligge den sammen med sexlegetøj af andre materialer. På den måde er du sikker på, at din vibrator er pæn og ren, når du får brug for den igen.

Vægt406 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

120 min

Genopladningsmetode

USB-kabel

Længde

22 cm

Indsætbar længde

12 cm

Diameter

3,5 cm

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Farve

Sort

Vibration

12 mønstre, 12 hastigheder

Vandtæt

Ja

Mærke

Lelo

Oversigt

 • Få den orgasme du altid har drømt om med SORAYA WAVE ™
 • Med inspiration fra en mands fingre – Kan denne vibrator lave den berømte ‘kom her’ bevægelse
 • Fleksibel vibrator der giver en endnu større nydelse og giver dig både en g-punkts og klitoris orgasme på samme tid
 • Ultra blød silikone af højeste kvalitet der føles skånsomt for huden
 • Verdens mest luksuriøse rabbit, der tilbyder en orgasmeoplevelse i hele kroppen.

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Brug vandbaseret glidecreme sammen med din vibrator
 2. Deaktiver rejselåsen ved at holde +/- knapperne nede i 3 sekunder
 3. Tænd for vibratoren ved at trykke på + knappen
 4. Skift mellem vibrationsmønstre ved at trykke på () knappen
 5. Juster intensitet ved at trykke på +/- knapperne

Efter brug:

 1. Sluk vibratoren ved at holde () eller – knappen nede
 2. Skyl vibratoren under varmt vand
 3. Brug en rensespray til at gøre vibratoren helt ren
 4. Oplad med den medfølgende oplader

2 anmeldelser af LELO Soraya Wave Vibrator – Sort

 1. Mads

  En god gave
  Købte den til som en særlig gave til min kæreste. Hun var helt vild med den da hun åbnede gaven. Den er også virkelig flot. Da vi skulle have den i brug tog det lidt tid at finde ud af hvordan den virkede. Det lykkedes dog og det var helt fantastisk at se hende vride af nydelse. Det er hvert fald ikke sidste gang vi bruger den.

 2. Frk. F

  Ikke den store succes.
  Vibratoren er lækker og føles dejlig. Synes helt klart man kan mærke kvaliteten. Den har dog ikke ramt helt rigtigt endnu. Købte den for at få en g-punkt orgasme. Til den pris er jeg dog villig til at give det nogle flere forsøg, før jeg kaster håndklædet i ringen.

Tilføj en anmeldelse af varen