LELO Hex Kondomer 3 stk. – TESTVINDER

DKK 79,00

  • Revolutionerende tyndt latex kondom
  • Unik hexagonstruktur der giver kondomet fleksibilitet
  • De 350 hexagoner gør kondomet stærkere som aldrig set før
  • LELO HEX er det tætteste du kommer på ikke at have et kondom på
  • 54 mm i diameter, som svarer til en str. medium

Læs Mere

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5830 Kategorier: , , , Tags: ,

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

  • Revolutionerende tyndt latex kondom
  • Unik hexagonstruktur der giver kondomet fleksibilitet
  • De 350 hexagoner gør kondomet stærkere som aldrig set før
  • LELO HEX er det tætteste du kommer på ikke at have et kondom på
  • 54 mm i diameter, som svarer til en str. medium

Læs Mere

Beskrivelse

LELO Hex kondomer 3 stk. – Prøv de revolutionerende kondomer

Med disse kondomer fra LELO behøver det ikke længere at være en sur pligt at dyrke sikker sex. LELO Hex kondomer 3 stk. giver dig mulighed for at prøve det revolutionerende kondom, der ikke bare er ekstra tyndt men også ekstra stærkt.

Kondomet er opbygget af en struktur bestående af 350 hexagoner. Denne struktur gør, at kondomet er ekstra stærkt, men det giver faktisk også mere fleksibilitet til materialet. Du vil derfor opleve et kondom med en bedre pasform.

Sådan bruger du dine LELO kondomer

Trods det smarte og innovative design, fungerer kondomerne helt som normalt. Du åbner pakken og tjekker om kondomet vender rigtigt. Herefter sættes kondomer over penis og rulles ned samtidig med, at du holder om reservoiret.

Kondomet kommer med glidecreme, men det kan altid anbefales, at du bruger mere. Du kan bruge både vandbaseret og silikonebaseret glidecreme sammen med latexkondomer, så længe glidecremen er uden olie. Vi anbefaler vandbaseret til vaginalt samleje og silikonebaseret til analsex.

Ekstra fleksibilitet takket være den unikke hexagonstruktur

Hemmeligheden bag de fantastiske LELO Hex kondomer 3 stk. er den særlige hexagonstruktur. Hexagonerne danner et utrolig stærkt net, der gør, at kondomet faktisk kan være ekstra tyndt og ekstra stærkt på samme tid.

Denne struktur har dog også den fordel, at den er ekstra fleksibel. Det vil sige, at kondomet kan give sig endnu mere end normale kondomer og dermed kan sidde endnu bedre. Hexogonstrukturen forhindrer også en eventuel revne i at udvide sig. Derfor mindskes risikoen for uønsket graviditet og seksuelt overførte sygdomme.

Ekstra tynd og ekstra beskyttende

De fleste foretrækker et kondom der er tyndt. Det øger nemlig din mulighed for at føle så meget som muligt med kondom. Når kondomet er tyndt føler mange også at de er tættere og mere intim sammen med deres partner.

Med LELO Hex kondomer 3 stk. får du et ekstra tyndt kondom der har en tykkelse på blot 0,045 mm. Kondomet vil derfor føles helt naturlig under brug. Du kan dog trygt stole på beskyttelsen, trods det tynde kondom. Det er nemlig stærkere end de fleste og overstiger langt krævede reguleringer.

Er størrelsen rigtig for dig?

For at du kan få en god oplevelse med dit kondom, er det vigtigt, at det passer. Et kondom i den forkerte størrelse kan ikke bare mindske beskyttelsen, men også gå ud over din nydelse. Du kan derfor med fordel måle din penisomkreds for at tjekke om størrelsen er rigtig.

LELO Hex kondomer 3 stk. har en bredde på 54 cm. Denne størrelse passer en penisomkreds på omkring 11-11,5 cm. Du måler din penisomkreds i erigeret tilstand og helt nede ved roden. Ligger du mellem to størrelser, anbefales det, at du vælger den mindste på grund af kondomets elasticitet.

Detaljer
Vægt53 g
Længde

180 mm

Bredde

54 mm

Tykkelse

0,045 mm

Materiale

Latex

Indhold

3 stk

Mærke

Lelo

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LELO Hex Kondomer 3 stk. – TESTVINDER”