LELO Hex Kondomer 12 stk. – TESTVINDER

DKK 129,00

  • Et ekstra stærkt og tyndt kondom
  • Kondomet har været 7 år undervejs
  • Kommer i str. 54 mm – svarende til en medium
  • Ekstra tyndt kondom der nærmest ikke mærkes
  • Unik hexagonstruktur giver kondomet fleksibilitet

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Varenummer (SKU): E26479 Kategorier: , , , GTIN: 7350075022494

LELO Hex kondomer – det prisvindende kondom

LELO Hex kondomer er en revolution i latex-form, som har været hele 7 år undervejs. De fleste af os bruger kondomer, i hvert fald engang i mellem, men mange er trætte af følelsen og besværet. Men så er det på tide at møde LELO Hex kondomer! Det ultra tynde latex kondom er det tætteste, man kommer på ikke at kunne føle kondomet, og det gælder for både mænd og kvinder.

Kondomerne kommer i en indpakning, som er virkelig nem at åbne, da det ikke har en glat overflade. Det sker jo tit, at der er glidecreme eller andet involveret i legen, inden kondomet kommer frem, men her smutter fingrene ikke, når det skal åbnes.

Sådan bruger du dine LELO Hex kondomer

Du må ikke lade dig skræmme af det smarte og innovative design af disse kondomer. Selvom de er tyndere og stærkere end andre kondomer, virker de på præcis samme måde. Du åbner kondompakken uden at skade kondomet og tager kondomet ud. Husk at tjekke om kondomet vender korrekt med reservoiret opad.

Du sætter kondomet over penis med glidende bevægelser, samtidig med at du klemmer om reservoiret. Du kan med fordel bruge ekstra glidecreme, selvom kondomet kommer med en smule vandbaseret glidecreme. Glidecremen vil kun øge nydelsen og beskyttelsen.

Det unikke design med 350 hexagoner

Det helt unikke design af disse LELO Hex kondomer består af 350 hexagoner, som sidder på indersiden af kondomet. De symmetriske sekskanter minimerer risikoen for at kondomet glider af, da det simpelthen sidder bedre fast på penis, uden at klemme eller irritere.

Dette Hex-web er også det, der gør, at kondomet er ekstra stærkt – også selvom det er ekstra tyndt. Mønsteret giver nemlig et fleksibelt kondom, der samtidig er super stærkt. Kondomet giver dig derfor ikke bare mere nydelse men også større komfort og sikkerhed.

Til dig der ønsker ekstra beskyttelse

LELO Hex kondomer er helt utrolig stærke, men skulle det ske at der går hul på kondomet, så stopper hexagonerne det fra at sprede sig, så I kan nøjes med en revne, i stedet for et sprængt kondom. Det hjælper med at minimere risikoen for overførsel af kønssygdomme, men bliv alligevel altid tjekket, hvis I finder en revne.

Selvom du får et ekstra beskyttende kondom, får du ikke et tykkere kondom – tværtimod. Med sine 0,045 mm skulle man næsten tro, at det var ren fantasi, at det virker, men det er det heldigvis ikke. Selvom det er så tyndt, så er det et af de stærkeste kondomer på markedet. Det er gennemtestet, og den er god nok!

Super tyndt og super stærkt

Kondomet fra LELO er ikke bare tyndt – det er ultra tyndt. De tynde LELO Hex kondomer er med til at øge intimitet under sex. Kondomet kan stort set ikke mærkes, når det sidder rigtigt. Følelsen af hud mod hud øger intimiteten og lader jer komme helt tæt på hinanden.

Mønstret med hexagoner gør, at kondomet er super fleksibelt og derfor altid føles behageligt. Det har desuden en neutral duft, og så kommer det med lidt glidecreme på. Hvis du gerne vil kombinere LELO Hex kondomer med mere glidecreme, så har vi masser at vælge imellem. Bare gå på opdagelse og find lige den, der passer til jer.

Sikker sex der også er god sex

Vi er af den overbevisning, at sex er sjovest, når det er sikkert. Det er frækt og lækkert at mærke hinanden, mens man stadig dyrker sikker sex og er beskyttet. I kan slappe helt af og bare fokusere på hinanden. Med disse kondomer kan I nyde sikker sex nærmest uden at lægge mærke til det.

Og så skader det naturligvis ikke, at kondomet også er ekstra stærkt, og har en god fleksibilitet, der sikrer en god pasform. Kondomet passer en omkreds målt ved penisroden mellem 11-12 cm. Husk at måle din omkreds i erigeret tilstand.

Vægt 53 g
Længde

180 mm

Bredde

54 mm

Tykkelse

0,045 mm

Materiale

Latex

Indhold

12 stk

Mærke

Lelo

Oversigt

  • Et ekstra stærkt og tyndt kondom
  • Kondomet har været 7 år undervejs
  • Kommer i str. 54 mm – svarende til en medium
  • Ekstra tyndt kondom der nærmest ikke mærkes
  • Unik hexagonstruktur giver kondomet fleksibilitet

Læs Mere.

X