Viser alle 16 resultater


Her hos os finder du et bredt udvalg af sugekop dildoer i flere forskellige størrelser og farver. Undrer du dog over, hvad sugekoppen har af funktion, så er du nok ikke alene. Før man har kastet sig ud i lege med en sugekop dildo, kan den virke mærkelig.

Det smarte ved sådan en dildo er især den lækre funktion at dildoen kan fastsættes på alle glatte overflader. På den måde, så har du har hænderne frie til at stimulere dig selv på andre måder. Læs mere

-75%
DKK 375,00 DKK 95,00
-51%

Realistisk Dildo

Sugekop dildo lilla

DKK 395,00 DKK 195,00
-34%
-45%
DKK 445,00 DKK 245,00
-43%
-34%
DKK 295,00 DKK 195,00
-25%
-34%
-40%
-42%
DKK 225,00 DKK 130,00

Realistisk Dildo

King cock dildo

DKK 695,00

Nyd en håndfri stimulering med en sugekop dildo

Kender du det med du gerne lige vil have en ekstra hånd fri, når du skal onanere? Måske du holder telefonen i den ene hånd og du har lige tændt op for det frækkeste porno. Men du kunne egentlig også godt tænke dig at blive stimuleret analt eller måske på klitoris på samme tid, imens du bruger din almindelige dildo. Det er her en dildo med sugekop er helt genial.

Fastsæt sugekop dildoen på en glat overflade og nyd, at du har begge hænder fri til at stimulere dig selv analt eller med en klitoris vibrator. Du kan altså let sætte dildoen fast på en glat væg eller et gulv. Sidder den fast på gulvet kan du let ride den og får hele fornemmelsen af et samleje, helt uden en partner.

Dildo med sugekop til anal sex

Er du til anal stimulering, kan du sagtens bruge sugekop dildoen til anal sex. Smør dildoen godt med glidecreme, en vandbaseret glidecreme vel og mærke, og gå så i gang. Vidste du at i anus har du flere tusind små nerver, og det er et af de mest følsomme steder du kan stimuleres? Vi har nemlig også et G-punkt i anus. Har du endnu ikke har prøvet anal stimulering endnu, så er sugekop dildoen et perfekt sted at starte.

Dildoer med sugekop findes i mange forskellige størrelser. Det er også en af grundene til, at den er god at starte sit anale eventyr ud med. Er du ny, begynd da med en forholdsvis kort og smal dildo. Brug masser af glidecreme og mærk hvordan det tænder dig.

Hvad er en dildo med sugekop egentlig og hvorfor vælge en?

Ja, en dildo med sugekop eller en sugekop dildo er i bund og grund en dildo med sugekop forneden, som kan sættes fast på alle glatte overflader. Typisk er en sugekop dildo fremstillet i et blødt fleksibelt materiale, der er meget naturtro. Den kan til forveksling ligne en rigtig penis.

Dildoen føles ikke bare naturlig, den ser også naturlig ud, typisk med et naturtro penishoved og blodåre op langs dildoen. Nogle sugekop dildoer findes sågar også med kugler og i enten en lys, mørkere eller brun hudfarvet. Mere realistisk bliver det da ikke?

Strap on

En dildo med sugekop kan bruges på mange måder. Det er ikke kun det, at du kan fastsætte den på glatte overflader. Den kan også bruges som påspændingsdildo eller strap-on dildo, som det også kaldes.

Her fastspændes dildoen med en ring nedover sugekoppen, som så holder dildoen fast og gør det muligt at have sex med en dildo fastspændt om livet. Ønsker du at prøve kræfter med en strap on dildo, skal du blot finde den sugekop dildo der passer til dig eller jer, samt købe et harness (en sele), som dildoen kan spændes fast i.

Hvorfor skal du vælge en dildo med sugekop fremfor en anden dildo? Det skal du hvis du som så mange andre også gerne vil have hænderne frie til at stimulere dig selv på samme tid. Prøv engang at forstil dig hvor mange steder i hjemmet du ville kunne fastsætte en sugekop dildo. Ret frækt ikke? Tag f.eks. dildoen med bad, den er nemlig vandtæt. Sugekop dildoen kan jo også fastsættes på væggen – Ja, kun fantastisen sætter grænser for hvordan dildoen kan bruges.

Alene eller sammen med en partner

En dildo med sugekop er fantastisk til onani alene, det kan vi hurtigt blive enige om. Men det kan være ligeså frækt, nej det er faktisk endnu frækkere at bruge sugekop dildoen sammen med din partner. Brug dildoen til et frækt forspil eller en fantasi om en tredje part i legen.

Som nævnt ovenfor, så kan du selvfølgelig også bruge sugekop dildoen som strap on.

En strap on til både mænd og kvinder

Den kan både benyttes af mænd og kvinder. Leger du kvinde til kvinde, så kan du købe ne harness-fri sele. Her sidder, der en form for dildo, som du skal have op i dig. På samme tid sidder sugekop dildoen og stikker frem. Og du kan  nu penetrere din kvindelige partner. Det er en virkelig skøn leg, hvor I begge bliver penetreret på samme tid.

Fræk leg med sexlegetøj pifter sexlivet op på en helt særlig måde der ikke kan måles med noget andet. Når verdenen til sexlegetøj først er åben, stopper den aldrig.

Har du som kvinde lyst til at penetrere din mandlige partner, så kan det være, at der skal lidt overtalelse til. Mange mænd er desværre forbeholdne overfor, at nyde og eksperimentere med anal sex, når det gælder dem selv. Det er dog rigtig ærgerligt, da en prostata orgasme er langt kraftigere, mere intens og længere end en almindelige orgasme, hvor manden får udløsning. 

Det er dog meget vigtigt at pointere glidecremen du benytter sammen med din sugekop dildo skal være vandbaseret. Du har måske hørt os nævne det nogle gange før og undrer dig måske over hvorfor. Men det er simpelthen for at beskytte overfladen på sexlegetøj, samt hygiejnen.

Mange farver og størrelser

Her hos os kan du få flere forskellige dildoer med sugekop. Du kan få dildoer i både små og større størrelser. De mindste er fra omkring 21 cm og de største helt op til 35 cm. Det er dog de færreste der hopper på den, men muligheden er der, for dem som har lyst til en ekstra stor dildo.

Ønsker du en sugekop dildo der skal være så naturtro så muligt, skal du gå efter en med kugler. Den ligner næsten den ægte varer, men denne er bedre, da den gør lige præcis som du vil.

De fleste sugekop dildoer findes i et væld af farver, f.eks. pink, blå, sort eller brun.

Uanset hvilken dildo med sugekop du ender med at købe, er du altid sikret den bedste kvalitet til lavest mulige pris. Vi synes alle fortjener sexlegetøj, hvorfor vi sælger sexlegetøj til Danmarks billigste priser. Trods de billige priser er servicen altid i top og alle henvendelser bliver taget imod med det største smil, så tøv ikke med at kontakte os hvis du er i tvivl om noget.

Tilføjet til indkøbskurven