Viser 1–32 af 39 resultater


Her hos AltErTysTys.dk finder du et bredt udvalg af dildoer i mange forskellige størrelser og kvaliteter. Er du til en realiatisk en, der både føles og ligner en ægte penis? Skal den vibrerer? eller måske du ønsker noget nyt og spændende som f.eks. en dildo i glas.

Uanset dit behov, har vi den helt rigtige til dig. Find din absolutte favorit ved at kigge i de forskellige kategorier. Vi garanterer, vi har den rette dildo til dig, uanset dit formål. Er du på nogen måde i tvivl om hvilken en du skal vælge, skal du ikke tøve et sekund med at kontakte os. Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige rådgivning om din næste dildo. Læs mere

Mest populære kategorier


-75%
DKK 375,00 DKK 95,00
-64%
DKK 265,00 DKK 95,00
-60%

Realistisk Dildo

Big Mr. Softy sort dildo

DKK 500,00 DKK 200,00
-51%

Realistisk Dildo

Sugekop dildo lilla

DKK 395,00 DKK 195,00
-34%
-38%
DKK 265,00 DKK 165,00
-42%
-38%
DKK 265,00 DKK 165,00
-38%
-45%
DKK 445,00 DKK 245,00
-43%
-23%
DKK 450,00 DKK 345,00
-38%
DKK 265,00 DKK 165,00
-49%
DKK 245,00 DKK 125,00
-61%
DKK 245,00 DKK 95,00
-34%
DKK 295,00 DKK 195,00
-49%
DKK 245,00 DKK 125,00
-25%
-34%
-40%
-42%
DKK 225,00 DKK 130,00
-31%

Glas Dildo

Blå glas dildo

DKK 399,00 DKK 275,00

Glas Dildo

Glas dildo 19 cm

DKK 225,00
-41%
DKK 295,00 DKK 175,00

Billige dildoer

En dildo er et stykke sexlegetøj som alle kvinder burde have liggende i natskuffen.
I bund og grund er det egentlig et ret simpelt stykke sexlegetøj der kan tilfredsstille dig på et hav af måder.
Hos AltErTysTys.dk har vi et stort udvalg af billige dildoer i forskellige størrelser og farver, men alle med samme opgave – nemlig at tilfredsstille dig med de mest pirrende orgasmer.

De fleste er udformet som en penis og føres ind vaginalt som en indre stimulation, men der findes også dildoer, som Rabbit'en hvor der er et ekstra stimulerings punkt til din klitoris. Nogle kalder det også for en Rabbit vibrator, men om du siger dildo eller vibrator, er det fuldstændig det samme.

En dildo kan fås i forskellige materialer som silikone, plast, glas eller TPE, som er et blødt jelly materiale..
Alt efter hvilket materiale du vælger, kan få nogle der bløde, hårde eller fleksible. Som ofte er de realistiske uden vibrator lavet i et blødt og fleksibelt jelly materiale.
Hos AltErTysTys.dk har vi sænket priserne, så vi sikre dig Danmarks billigste priser, men uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi synes alle fortjener sexlegetøj, hvorfor vores priser er lave.

Dildoer der dækker ethvert behov

Er du nybegynder og vil du starte lidt blidt ud, går du aldrig galt i byen med en helt klassisk en af slagsen.
En klassisk dildo har en glat overfalde, er hverken for stor eller lille og er udstyret med en multi-speed funktionen, der med vibrationer giver dig en fræk orgasme.
Om det er som en solo onanioplevelse eller sammen med en partner, egner den klassiske sig godt. Den kan desuden også bruges til at stimulere din klitoris, grundet den diskrete og hårde overflade.

Ønsker du en lidt større dildo til indre stimulation, er vores vibrerende dildoer et hit.
Den findes i mange forskellige farver, f.eks. vores realistiske dildoer der fås i lilla, pink, sort eller helt naturtro, hudfarvet. De er alle udstyret med multi-speed og fremstillet i et blødt TPE materiale der føles realistisk og fylder dig ud på den lækreste måde..

Brug den vaginalt eller analt og mærk hvordan den kan stimulere dig som aldrig før. Vi anbefaler klart brug af glidecreme sammen med, særligt hvis du bruger den analt. Som tommelfingerregel skal du altid vælge en vandbaseret glidecreme sammen med sexlegetøj og dette er ingen undtagelse.

Når det skal være lidt større

Ønsker du en dildo der virkelig fylder dig ud, kan du hos os få en realistisk en med sugekop i et blødt og fleksibelt jelly materiale. Den føles og ligner til forveksling en ægte penis.
Med sugekoppen i bunden kan du fastsætte den på alle glatte overflader og begynde en fræk sexleg mens du har hænderne frie til at bruge andre steder. F.eks. med en klitoris vibrator, eller en lille anal plug. Kun fantasien sætter grænserne.

Sugekop dildoen findes i mange forskellige størrelser, alle med et naturtro penishoved og kan fås med kugler også.
Vil du bringe din partner i spil, kan næsten alle slags med sugekop bruges som strap-on. Du finder alle vores strap-on dildoer under kategorien, strap-on.
Husk at køb et harness, hvis i vil lege med en strap-on. Det kan også være i tænder på en kæmpe dildo, hvis det skal være lidt ekstra kinky. Uanset jeres behov, har vi helt sikkert det i skal bruge, om det er en solo sexleg eller sammen.

Hvilken skal du købe?

Vi har gjort det nemt for dig!
Hos AltErTysTys.dk har vi inddelt alle vores dildoer i kategorier så du nemt kan finde den der dækker dit behov.
Er du til noget der vibrerer? Så finder du et stort udvalg af vibrerende dildoer til lave priser.

Du kan både bruge den alene til onani eller sammen med din partner som ekstra krydderi til soveværelset. Hvis du ikke har prøvet det endnu, er det bare med at komme i gang!
Der findes både vibrerende dildoer der er realistiske, hårde eller med en lille forkromning til at stimulere dit G-punkt.

Ønsker du en mere kinky orgasme der både stimulere dig indeni og udenpå? Har vi Rabbit'en, der både findes i TPE og medicinsk silikone.
Er du slet ikke til noget der vibrerer, har vi heldigvis et bredt udvalg af realistiske dildoer i forskellige størrelser og farver. Du kan både få den med og uden sugekop i bunden.

Dobbelt stimulering som rammer jer begge på samme tid? Prøv en dobbelt dildo, og nyd en dobbelt stimulering sammen med din partner. Enten vagnialt-vaginalt, vagnialt-analt eller analt-analt. Prøv jer frem og find det der føles bedst for jer.
Uanset hvilken dildo du vælger, er du altid sikret den bedste kvalitet til den bedste pris. Pakken sender vi naturligvis afsted helt diskret.

Forskellige farver og materialer

Ønsker du en dildo der er så naturtro så muligt? Kan du hos AltErTysTys.dk få en realistisk dildo i hudfarvet med et naturtro penishoved og blodåre op ad skaftet.
Den realistiske dildo findes i flere størrelser, så du nemt kan finde den der matcher dit behov.
Skal der lidt mere knald på farverne, fås de også i pink, lilla eller sort. Vi synes det er så dejligt, der er kommet mere farve på sexlegetøj. Hvem siger det skal være kedeligt at på?

Alle vores realistiske dildoer er fremstillet i et fleksibelt og blødt jelley materiale der fylder dig ud på en fræk og lækker måde. Ikke nok med det, så ligner det også en penis. Brug den vaginalt eller analt, men husk lige glidecremen.
En dildo der også er meget populær, er dem i medicinsk silikone, enten som G-punkts dildo eller med et ekstra stimulerings punkt, nemlig rabbit'en.
Silikoneoverfladen er lækker blød og irriterer ikke huden på nogen måde. Den er i øvrigt rigtig nem at rengøre, enten med varmt eller med en rengørings spray til sexlegetøj.

Sidst men ikke mindst må ikke glemme glas dildoen. Det der er helt specielt ved en i glas, er for det første, den er utrolig nem at rengøre og er nok det sexlegetøj med længst levetid. En anden fordel er dens evne til at kunne køles eller varmes, alt efter hvad du foretrækker. Hvis du ikke har prøvet det endnu, er det bare med at komme igang og så ligner den et kunstværk.

Har du husket glidecremen?

Et spørgsmål vi får utroligt tit, er glidecreme overhovedet nødvendigt? Det korte svar er ja. Glidecreme er ikke kun til de kvinder der ikke kan blive våde nok eller kvinder i overgangsalderen. Med lidt ekstra glidemiddel sammen med din dildo, bliver oplevelsen meget bedre. Særligt hvis du skal bruge den analt og ikke kun vaginalt. I anus produceres der ikke naturligt glidemiddel, hvorfor glidecreme er ekstra vigtigt.
Er din dildo lavet i silikone eller et andet blødt plast materiale, skal det være en vandbaseret glidecreme, da en silikonebaseret vil ødelægge materialet på dit sexlegetøj og modarbejde det. Vælger du derimod en glas dildo, kan du benytte både en silikonebaseret- og vandbaseret glidecreme.

Uanset hvilken type du har, er ekstra glidemiddel altid en god ide og så er i også varmet op til en hed omgang sex. Det ikke kun glider lettere, i mindsker også ømhed og rifter. Se frem til bedre og længevarende sexoplevelser, hurra for glidecreme.

Hvordan bestiller jeg en dildo?

Allerførst skal du finde den dildo der matcher netop dit behov. Det er selvfølgelig lettere sagt end gjort. Når mulighederne er mange, kan det også være endnu sværere at vælge. Den nemme løsning er bare en hver?
Vi har gjort det lidt nemmere for dig ved, at inddele alle vores dildoer i kategorier, så du let kan finde den du ønsker. Under hvert produkt står der beskrevet hvad den kan, ellers kan du læse de forgående afsnit. 
Har du yderligere spørgsmål eller er du i tvivl om hvilken dildo du skal vælge, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Når du valgt den der falder i din smag, bestræber vi os altid med at sende den hurtigst muligt. Pakken er naturligvis altid helt diskret. Vi glæder os til at sende din næste dildo.

Tilføjet til indkøbskurven