Kontakt sexshop Tys-Tys.dk

Kontakt os i dag eller besøg vores sexshop i Aarhus

Kontakt Tys-Tys-dk

Hos Tys-Tys.dk er du altid velkommen

Har du spørgsmål eller har du brug for hjælp, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Mandag – Torsdag: 11.00 – 19.00
Fredag – Lørdag: 11.00 – 20.00
Søndag: 11.00 – 17.00
Helligdage: LUKKET

71 96 07 87
kontakt@altertystys.dk

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer i hverdagen.

Vi bestræber os på at sende alle ordrer afgivet inden kl. 15:00 samme dag! Se her for mere om vores leveringsmuligheder: Levering

Besøg vores butik

Paradisgade 17, 8000 Aarhus C

Mandag – Torsdag: 11.00 – 19.00
Fredag – Lørdag: 11.00 – 20.00
Søndag: 11.00 – 17.00
Helligdage: LUKKET

Skriv til os lige her:

Kontakt Os
Fornavn
Dit fulde efternavn
Din email så vi kan skrive tilbage til dig
køb sexlegetøj i sexhsop tys tys i aarhus.

Personlig kundeservice

Når du handler hos Tys-Tys.dk, er du sikret personlig kundeservice. Det betyder, at du møder vores veloplagte og kyndige personale, hvad end du ringer eller skriver til os. Vi lytter til dine spørgsmål, og gør vores bedste for at imødekomme din henvendelse. Vi ved, det kan være lidt af en jungle at finde rundt i alt det sexlegetøj, der findes til både mænd, kvinder og par. Derfor gør vi også vores bedste for at guide dig igennem, så du får det helt rigtige produkt hver gang. Uanset om du kontakter os på telefon, mail eller i vores butik, kan du regne med en personlige kundeservice. Alle kunder er forskellige, og vi tager derfor hånd om lige netop din henvendelse. Du får ikke standardiserede svar men en tilbagemelding, der er givet på baggrund af dine behov og situation. Vores hjælpsomme personale gør deres bedste for, at du kan få de svar, du har brug for.

Diskret betjening

Vi ved, at sexlegetøj stadig er tys tys for mange. Derfor sætter vi også en ære i at kunne tilbyde diskret betjening, uanset om du handler på vores webshop eller i vores fysiske butik beliggende i Aarhus. Med diskret betjening kan du uden bekymringer købe, lige præcis det du har brug for. Når du handler online, sørger vi for at pakke dine produkter i en sort og anonym pakke, hvorpå der fremgår “Al Webtech”. Der vil derfor ikke stå Tys-Tys.dk din pakke. Det samme gør sig selvfølgelig gældende for dit kontoudtog. Besøger du vores butik, vil du blive mødt af en hjælpsom medarbejder, der er parat til at guide dig gennem vores mange produkter. Leder du efter noget specifikt, kan du også henvende dig her. Vi sørger for diskret betjening ved at pakke dine produkter i en ligeledes sort og anonym indpakning, så du kan gå ud af butikken glad og tilfreds med dine nye indkøb.

Tid til dine spørgsmål

Da vi ved, at det kan være svært at finde rundt i de mange forskellige produkter inden for sexlegetøj, ved vi også, at personlig og diskret kundeservice er vigtig. Du skal føle dig tryg og velkommen til at stille lige præcis de spørgsmål, du sidder inde med. Der er ikke noget, der hedder dumme spørgsmål hos os. Det er nemlig vigtigt, at du ved alt det, du skal vide for at finde det helt rigtige sexlegetøj til dig og dine behov. Du kan derfor kontakte os med din henvendelse på både telefon, mail og i vores fysiske butik. På den måde kan du vælge den kontaktform, som du har det bedst med. Uanset hvordan du kontakter os, kan du dog være sikker på, at vi gør vores bedste for at besvare dine spørgsmål grundigt og fyldestgørende. Vi tager os tid til dine spørgsmål, så du har alle de informationer, du har brug for.