Just Glide Vegansk Glidecreme 50 ml

DKK 49,00

 • Vegansk, økologisk og vandbaseret glidecreme
 • Kan bruges sammen med sexlegetøj og kondom
 • En glidecreme uden duft eller smag
 • Miljøvenlig indpakning

Læs Mere

På lager

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

 • Vegansk, økologisk og vandbaseret glidecreme
 • Kan bruges sammen med sexlegetøj og kondom
 • En glidecreme uden duft eller smag
 • Miljøvenlig indpakning

Læs Mere

Beskrivelse

Just Glide vegansk glidecreme

Du kan med god samvittighed øge din nydelse med Just Glide vegansk glidecreme. Glidecremen er nemlig ikke blot uden animalske ingredienser, den er også økologisk og kommer i en miljøvenlig indpakning.

Derudover får du selvfølgelig en vandbaseret glidecreme af høj kvalitet. Glidecremen kan bruges både med og uden sexlegetøj og til både onani, forspil og samleje. Glidecremen er uden duft eller smag og er sikker at bruge sammen med latexkondomer.

Det miljøvenlige valg

Ikke nok med at du passer på dig selv og din krop ved at vælge en økologisk glidecreme, så passer du også på miljøet ved at vælge en glidecreme fra Just Glide. Deres indpakning er nemlig fremstillet af sukkerrør – et 100% genanvendeligt produkt der ligeledes har et mindre CO2-udslip under produktionen.

Indeni den miljøvenlige indpakning finder du et kvalitetsprodukt, der er produceret uden animalske ingredienser og som selvfølgelig ikke er testet på dyr. Alle ingredienser er økologiske, og du får derfor en glidecreme der er god for både dig og miljøet.

En vandbaseret glidecreme til det meste

Du kommer langt med en god vandbaseret glidecreme som denne. Just glide vegansk glidecreme kan nemlig bruges sammen med alt slags sexlegetøj uanset materialet og er ligeledes den anbefalet type af glidecreme til vaginalt samleje.

Glidecremen har et langvarigt glid og en god konsistens, der gør den nem at smøre ud. Du kan løbende tilføje mere, da en vandbaseret glidecreme naturligt vil blive absorberet af huden. Det giver dog også minimal af rengøring efter brug.

Detaljer
Vægt70 g
Størrelse

50 ml

Vandbaseret

Ja

Indhold

Glycerin, Aqua, Sodium Lactate, Xanthan Gum, Levulinic Acid, Lactic Acid, Sodium Levulinate

Specielle Egenskaber

Økologisk, Olie- og fedtfri

Mærke

Just Glide

Anmeldelser (1)

1 anmeldelse af Just Glide Vegansk Glidecreme 50 ml

 1. Jakob

  God!
  Glidecremen glider rigtig godt. Den tørre dog ind.

Tilføj en anmeldelse af varen