Just Glide Vandbaseret Glidecreme 500 ml

DKK 139,00

  • Mild glidecreme til onani og samleje
  • Kan bruges med sexlegetøj af silikone
  • Langvarig glideevne
  • Glidecremen er vegansk
  • Kan bruges sammen med kondom

Læs Mere

På lager

Varenummer (SKU): 06199300000 Kategorier: , , , ,

Just Glide vandbaseret glidecreme

Du kommer langt med Just Glide vandbaseret glidecreme. Ikke nok med at glidecremen har en god og langvarig glidevne, så kan den også bruges til både samleje og onani, uden eller med sexlegetøj. Og med en 500 ml flaske har du mange nydelsesfulde stunder foran dig.

Glidecremen er særlig mild, da den ikke indeholder parfume og er af medicinsk kvalitet. Du kan derfor uden bekymringer bruge den på dine mest intime områder. Den vandbaseret glidecreme kan bruges sammen med latexkondomer såvel som sexlegetøj af silikone.

En glidecreme du kan bruge til det hele

Du er altid dækket ind med Just Glide vandbaseret glidecreme ved din side. Glidecremen kan altid bruges, når du har brug for en mere glat og lækker fornemmelse. Dette kan både være ved onani og ved samleje med din partner. Da glidecremen er vandbaseret, kan den også bruges sammen med alt sexlegetøj inklusiv sexlegetøj af silikone.

Ønsker du en glidecreme, der kan bruges til det hele, er det denne du skal vælge. Med den har du altid, hvad du skal bruge for at optimere din eller din partners nydelse. Glidecremen er drøj i brug, hvorfor du ikke behøver meget per gang. Du kan altid tilføje mere efter behov.

Mild glidecreme til sensitiv hud

Glidecremen er mild og har en god konsistens. Den indeholder ikke olie og klistrer ikke. Du kan derfor være sikker på en god og behagelig oplevelse med brug af glidecremen. Dertil er det nemt at vaske eventuelt overskydende glidecreme af efter brug.

En fordel ved Just Glide vandbaseret glidecreme er, at der sjældent er det store rengøringsarbejde efterfølgende. Modsat silikonebaseret glidecreme, bliver vandbaseret glidecreme nemlig naturligt absorberet af huden. Dette gør naturligvis også, at den kan udtørre. Men takket være en god og langvarig glideevne får du det optimale ud af denne glidecreme.

Vægt572 g
Størrelse

500 ml

Vandbaseret

Ja

Specielle Egenskaber

Kan bruges med kondom, Vegansk

Mærke

Just Glide

Oversigt

  • Mild glidecreme til onani og samleje
  • Kan bruges med sexlegetøj af silikone
  • Langvarig glideevne
  • Glidecremen er vegansk
  • Kan bruges sammen med kondom

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Just Glide Vandbaseret Glidecreme 500 ml”