Hverdagssex – gør hverdagen frækkere

hverdagssex

Sex er sundt og godt for dig og din sjæl. Når vi har sex, får vi lyst til mere sex. Regelmæssig sex gør dig til et gladere menneske, og det kan være med til at reducere stress. Derfor er det en god idé at gøre hverdagssex lidt frækkere, så du og din partner kan vedligeholde intimiteten mellem jer, og så I bliver ved med at have lyst til hinanden. Mere sex giver også bedre sex, da I bliver mere åbne for hinanden og måske bruger mere tid på at udforske forskellige stillinger og sexlegetøj.

Vi vil i denne guide hjælpe dig og din partner med at komme i gang med fræk hverdagssex. Hvis I allerede har masser lækker hverdagssex, kan det være, I alligevel kan finde noget inspiration til nye lege i soveværelset. Er I modsat inde i en død periode lige nu, så vil denne guide helt sikkert være med til at puste nyt liv i jeres sexliv, så I kan begynde at prioritere hinanden og jeres sex igen.

begynd tidligt på dagen

Begynd tidligt på dagen

Et godt sexliv begynder allerede fra morgenstunden, nærmest fra det øjeblik du vågner. Mænd har mere lyst til sex om morgenen, fordi deres testosteronniveau er højere om morgenen. Faktisk kan han også holde længere, end han kan senere på dagen. Derfor kan det være en oplagt mulighed for en omgang hed morgensex, der endda kan vare længere, end I plejer.

Tag det stille og roligt

En af de største udfordringer ved morgensex er søvnighed, også fordi sex måske ikke er det første, en kvinde tænker på, når hun vågner. Træk gardinerne fra, så I får noget sollys ind, det vil hjælpe hende til at vågne. Hvis du bare ikke er et morgenmenneske, så tag det stille og roligt. Begynd med blide berøringer og noget forspil, så du kan vågne op på en behagelig og rolig måde.

Brug en vibrator

Der skal være ekstra fokus på kvinden, da manden allerede er tændt og klar, så er det kvindens lyst, der skal sættes skub i. Det kan derfor være en god idé at have noget sexlegetøj liggende klar. I kan fx bruge en klitorisvibrator, der kan være med til at speede processen op og gøre kvinden klar til en omgang under dynen.

Tag din partner med under bruseren

Går du alligevel i bad om morgenen, så er det oplagt at invitere din partner med under bruseren, så I kan nyde en omgang våd morgensex. Vi ved, at sex i badet kan være en udfordring, fordi gulvet bliver meget glat, og der er ikke enormt meget plads at udfolde sig på, men det kan altså sagtens lade sig gøre. I kan fx begynde med en stående doggystyle. Det er en meget simpel stilling, og den egner sig godt til sex i badet. I kan også sidde ned, hvor kvinden sætter sig ovenpå manden og rider ham, ligesom den klassiske cowgirl.

Den bedste start på dagen

Når I finder en god rytme med morgensex, kan I øge hyppigheden, så de fleste dage begynder med en omgang. Det kan være svært at få det presset ind i en i forvejen hektisk morgen, men når I først har fundet rytmen i det, så er det altså det hele værd. Dagen bliver bare lige en tand bedre, når du er blevet tilfredsstillet fra morgenstunden.

Hold den seksuelle stemning kørende hele dagen

Det er en god idé at holde hinanden tændte i løbet af dagen, også selvom I ikke er sammen. Lad din partner vide, at du tænker på ham eller hende, så vil han eller hun garanteret blive ekstra glad og opstemt, selvom I er adskilte. Du kan godt regne med en meget opstemt partner, når I så mødes senere på dagen.

Sexting – send frække beskeder til hinanden

Du kan pirre din partner med frække beskeder på telefonen. Beskederne skal helst være korte, så hold dig fra de lange romaner og hold det kort og konkret. Det virker bedre, og de sætter gang i fantasien hos din partner.

Du kan fx skrive noget i stil med: ”Glæder mig til at se dig senere. Kan ikke stoppe med at tænke på dengang, vi….”, så vil han eller hun ikke kunne stoppe med at tænke på jeres minde, hvor I var nøgne sammen. Det kan også være pirrende at skrive, hvad du vil gøre ved din partner, når I ses igen.

blogindlæg hverdagssex – gør hverdagen frækkere

Send frække billeder

Mænd er meget visuelle i deres seksualitet, så hvis du gerne vil forkæle ham, når I ikke er sammen, så skal du sende et billede af dig selv iført noget frækt lingeri. Du vil med sikkerhed se enormt fræk ud i en fræk bodystocking, et par bundløse trusser, en fræk kjole eller et sexet catsuit. Det skal han da have glæden af at se, inden han kommer hjem, så han ved, hvad han har i vente. Mon ikke han kommer hurtigere hjem end normalt?

Tag styringen og sæt scenen

Du kan være med til at sætte scenen, inden din partner kommer hjem. Det kan du gøre ved at sende en kort og klar besked, der ikke er til at misforstå: ”Vi ses senere. Jeg venter på dig. Nøgen.”. Det vil gøre din partner helt vild, og hvem elsker ikke en partner, der kan tage styringen og sætte scenen for en fræk oplevelse sammen?

sensuelle berøringer

Sensuelle berøringer

God hverdagssex indebærer lange forspil, så begge parter skal give en ekstra indsats for at få det til at blive godt. Mange undervurderer effekten af lange forspil, men det er vigtigt at tage sig tid til hinanden og vise, hvor meget man vil den anden. De sensuelle berøringer betyder meget i forspillet, da vi har mange erogene zoner på hele kroppen.

’Forspil er kun for kvinder’ er en stor misforståelse, men det er desværre en generel forestilling. Det er dog meget forkert, fordi mænd kan nyde forspillet lige så meget som kvinder. Mange får stor glæde og nydelse ved at se sin partner blive tilfredsstillet.

Intim massage med en lille surprise

Massage er en god måde at vise din partner, at du vil gøre noget ekstra for, at han eller hun oplever nydelse. En god og sensuel massage er med til at stimulere på en helt ny måde. Så gør dig umage, for huden er faktisk også et stort sanseorgan. Massage skal ikke være af pligt, men se det derimod som et frækt forspil, hvor hele kroppen får opmærksomhed.

Skab den rette stemning med en massageolie, der vil forkæle kroppen med en lækker olie og varme. Der findes mange forskellige varianter, både med eller uden duft, så du kan selv vælge, hvilken stemning der skal pryde massagen. Sørg for en dæmpet belysning og noget stille baggrundsmusik, så I virkelig kan leve jer ind i den rette stemning.

Du kan inddrage noget pirrende sexlegetøj, der lige kan få stemningen gjort mere seksuel, når din partner tror, du er færdig med massagen. Det mest oplagte vil være at bruge en vibrator, så din partner kan høre den vibrere. Smør den ind i en vandbaseret glidecreme og massér din partners lænd, baller og inderlår, før du til sidst masserer de intime dele. Du kan bruge den, uanset om det er en kvinde eller mand, du masserer.

Tag på date-night

Vi kender alle sammen til den travle hverdag, hvor man glemmer at pleje sit parforhold. Derfor er det en god idé at tage på en fræk date-night sammen for at få brudt de vante rammer. Det er så vigtigt, at I bruger noget alenetid sammen, så I kan få gang i noget lækker hverdagssex.

Tag på romantisk restaurant

Der er ikke noget hyggeligere end en god middag sammen, hvor I kan sidde tæt og være intime. Find en hyggelig og romantisk restaurant, så rammerne er sat for en fræk date-night. Hvis I kan få et privat hjørne, vil det være endnu bedre, så I kan røre ved hinanden i al hemmelighed. Det vil være med til at skabe en fræk stemning, og så kan I jo passe tage desserten derhjemme (hvis du forstår!).

Vær aktive sammen

I kan sagtens tage på en aktiv date sammen, uden at den skal være sporty. Det handler om at få nogle gode oplevelser sammen, så I får endnu mere lyst til hinanden. Hvis I har en fælles interesse, såsom dans, vinterbadning eller cykling, så kan I passende gøre det sammen. Hvis ikke kan I prøve nogle forskellige aktiviteter, og så finder I måske en, der passer til jer begge. Husk at være intime imens, så der ikke kun går aktivitet i den.

Date-night i hjemmet

En date-night behøver ikke foregå uden for hjemmet. I kan sagtens blive derhjemme, men hvis I vælger at gøre det, skal I være opmærksomme på at gøre noget nyt eller noget andet, end I plejer. En date-night handler netop om at bryde de vante rammer, så I må ikke bare slappe af på sofaen med en film eller serie, hvis det er noget, I normalt gør.

Vi vil foreslå et rollespil, og et godt rollespil har gode virkemidler, så I får den fulde oplevelse. Det kan være, I er til de klassiske rollespil, hvor magtbalancen er i centrum. Fx sygeplejersken og patienten eller sekretæren og chefen.

date night i hjemmet

Spil et sexspil

Med et sexspil kan I udfordre hinanden og finde ud af, hvad der tænder jer. Sexspil kan være både sjovt, intimt og pirrende, og det vil give jer en følelse af samhørighed, når I spiller. Det kan være, I opdager sider af hinanden, som I ikke har oplevet før eller kender til endnu.

Som udgangspunkt må sex ikke være noget kedeligt, der bare skal overstås. Sexspil handler om at have det sjovt sammen og udfordre hinanden. Med sexspil kan I nyde noget kvalitetstid, grine og være frække sammen. Lær hinanden at kende på en intim og seksuel måde.

Kun fantasien sætter grænser

Der findes rigtig mange sexspil på markedet, så det kan være svært at vælge. Det er en mulighed at lave jeres eget spil med jeres regler. Fx kan I tage et almindeligt kortspil og give hvert kort en betydning i spillet. Ligesom man kender det fra drukspil, men så er denne udgave bare fræk i stedet. Et eksempel kan være, at dronningen betyder, at kvinden skal tilfredsstilles. En 10’er kan være, at du skal inddrage et sexlegetøj i legen osv. Det er kun fantasien, der sætter grænser!

sexstillinger

Prøv nye sexstillinger

Hverdagssex kan hurtigt blive kedeligt og udeladt i en travl hverdag, fordi man simpelthen ikke eksperimenterer nok, men derimod kører sexlivet bare i de samme 2-3 stillinger. Det er vigtigt at tage nogle nye stillinger med ind i jeres sexliv. Det behøver ikke være de helt indviklede stillinger, man aldrig har prøvet før, men tag fx en klassiker og udfordr den. Det kan være en omvendt missionær, hvor kvinden ligger på maven og manden trænger ind bagfra eller en doggystyle på spisebordet. Sex behøver ikke altid at foregå i sengen, det er også en måde at spice sexlivet op på.

 

mange gode grunde til at have mere sex

Mange gode grunde til at have mere sex

Som vi ved, er sex sundt og godt for mange ting. Du kan læse mere om de bedste grunde til mere sex i vores guide under navnet 10 grunde til at have meget mere sex. Og det kan være, din partner skal læse med ved samme lejlighed.

Meget kort fortalt kan du forbrænde flere kalorier, blive mindre stresset, få bedre humør, booste dit immunforsvar, få bedre nattesøvn, komme tættere på din partner, få bedre sex, droppe smertestillende medicin, styrke din muskler og leve længere. Gå ind og læs guiden for uddybelse.