Guld Anal Plug med Klar Diamant

DKK 99,00DKK 149,00

  • Anal plug i metal til begynderen.
  • Metal pluggen kan varmes eller køles for brug.
  • Flot guld plug med klar sten i enden.
  • Modellen fås i Small, Medium og Large.

Læs Mere

 

Small
Small
Medium
Medium
Large
Large
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , , ,

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

  • Anal plug i metal til begynderen.
  • Metal pluggen kan varmes eller køles for brug.
  • Flot guld plug med klar sten i enden.
  • Modellen fås i Small, Medium og Large.

Læs Mere

 

Beskrivelse

Guld Anal Plug med Klar Diamant

En guld anal plug er en populær type af anal sexlegetøj. Denne guld anal plug med klar diamant vil sikkert også være et hit hos dig. Den har en perfekt størrelse, der giver en god fylde, og den klare diamant i enden giver den et ekstra pift til et i forvejen elegant design.

En plug i flere størrelser

Denne guld anal plug med klar diamant kan fåes i tre forskelige størrelser. Er du mere øvet i leg med anal sexlegetøj kan du med fordel bruge pluggen i størrelse large, der måler 4,1 cm. Er du derimod mere nybegynder kan du benytte størrelse small, der er 2,7 cm eller størrelse medium der måler 3,3 cm.

Fælles for alle tre størrelser er, at de har en god fyldig krop, med en lang slank hals, der sikrer en god komfort, når den bruges. Desuden gør den afrundede spids pluggen let at indføre. Den ikoniske stopper med diamant gør, at pluggen bliver hvor den skal under hele legen.

Brug og rengøring af din anal plug

Sammen med denne guld anal plug med klar diamant anbefaler vi, du bruger en silikonebaseret glidecreme, da dette vil give dig den bedste oplevelse, med din plug. Denne type glidecreme giver nemlig et længerevarende og super blødt glid, der holder under hele legen. Dette vil blot gøre din nydelse endnu større.

Har du mod på lidt ekstra stimulans? Prøv at varme eller køle din guld anal plug inden brug, for ekstra stimulerende effekt. Du kan varme den op ved at lægge den i en kop med varmt vand, eller køle den af i køleskabet i 5-10 minutter inden brug. Efter brug skal pluggen renses med varmt vand og en rengøringsspray til sexlegetøj. Efterfølgende anbefaler vi, du opbevarer din plug i den medfølgende stofpose.

Detaljer
Vægt55 g
Størrelse

Small, Medium, Large

Indsætbar længde

S: 2,7 cm. M: 3,3 cm. L: 4,1 cm.

Farve

Guld og hvid

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Guld Anal Plug med Klar Diamant”