Guide til penisringe: Find den bedste her

guide til penisringe coverbillede

Hvorfor vælge en penisring, tænker du måske? Vi har svaret! Du opnår en kraftigere og længerevarende erektion ved brug af en penisring. Den klemmer om penis, så du vil både holde længere og få en mere intens orgasme, når du har sex med din partner. Det er da en win-win situation! Penisringe findes i adskillige udgaver, former, farver og materialer. De findes med og uden vibrator, og de findes i sæt. Vi har i denne guide samlet nogle forskellige penisringe, som du kan læse mere om. Du kan blandt andet læse om, hvordan de bruges, hvordan de skal påføres, og hvilken glidecreme du skal anvende. Så kan du få et bedre overblik over det brede udvalg af de penisringe, som vi tilbyder. Du kan se hele udvalget lige her.

Hvem kan bruge en penisring?

Alle mænd kan bruge penisringe! Specielt er de lavet til de mænd, der gerne vil noget mere med deres sexliv. Hvis du er nybegynder inden for sexlegetøj, så er penisringe et godt sted at begynde. De er lette at bruge og gør en kæmpe forskel. Vi anbefaler, at du begynder med en penisring i silikone og venter med metalringe, indtil du har lidt mere erfaring. Uanset hvad du kaster dig ud i, så er det vigtigt at mærke efter, for det må ikke gøre for ondt. Du bør ikke bruge penisringe i mere end max. 20-30 min. ad gangen, så husk endelig at tage den eller dem af, inden du lægger dig til at sove.

fifty shades of grey justerbar penisring

Fifty Shades of Grey – Fleksibel Penisring

Med denne penisring bliver det ikke nemmere. Da ringen er justerbar, kan den strammes og løsnes, som det passer dig. Du er dermed sikker på, at den passer dig, og at du kan opnå det optimale tryk på penis. På den måde kan du styre din erektion og gøre den længere og mere intens. Ringen placeres rundt om penis ved roden eller rundt om pungen. Hvis du er frisk, kan du også placere den om både penis og pung, for på den måde får du en ekstra intens og længerevarende erektion. Den egner sig både til dig, der skal prøve en penisring for første gang, men også til den mere erfarne der ønsker at kunne tilpasse trykket om penis. Du kan bruge den alene, når du onanerer eller sammen med din partner, der helt sikkert vil være meget tilfreds med din længerevarende erektion.

Find den fleksible penisring her

En penisring med vibrator – stimulerer både dig og din partner

En vibrerende penisring giver ekstra stimulering, der føles fantastisk for både dig og din partner. Du vil kunne mærke vibrationerne sprede sig fra din penis og ud i hele kroppen. Vibratoren kan også bruges som klitorisstimulator til din kvindelige partner, og på den måde kan I begge nyde godt af en penisring med vibrator. Her er vores bud på nogle spændende penisringe med vibratorer, som I kan bruge sammen.

Fun Factory – Nos penisring med vibrator

Opdag en ny verden af nydelse med Fun Factorys vibrerende ring. Deres Nos penisring har genopfundet formen på den vibrerende penisring til glæde for både dig og din partner. Penisringen er designet, så den optimerer nydelsen for både bærer og partneren. Modsat mange andre vibrerende penisringe er vibrationerne placeret helt ude ved enden. Nos er udstyret med to motorer – én i hver af de to “arme”. Armene vil omfavne klitoris med dejlige vibrationer. Den fleksible penisring i silikone, der sidder om penisroden, er ligeledes blevet optimeret. I stedet for at være helt rund har den to forhøjninger. De er strategisk placeret, så de rammer penisskaftets følsomme årer. Derudover får I én simpel knap, hvorfra alle indstillinger styres.

Find Nos penisring her
fun factory nos penisring sort
satisfyer royal one penisring med vibrator - blå

Satisfyer – Royal One App-styret Penisring

Gør legen smartere med en app-styret penisring. Denne vibrerende penisring fra Satisfyer kan gøre samleje og forspil bedre for jer begge. Og med den smarte app kan I få præcis den stimulering, som I ønsker. Faktisk er mulighederne uendelige, når I tilkobler den perfekt udformede penisring sammen med appen. Her kan I nemlig skabe jeres egne vibrationsprogrammer eller prøve dem, som andre har skabt før jer. Appen er naturligvis helt gratis at hente og bruge, og så findes den til både Android og iOS. I kan også vælge at bruge den vibrerende penisring uden app. Så styrer I vibrationerne fra den enkle knap, der er på vibratoren.

Find app-styret penisring her

Sæt med penisringe – dobbelt eller tredobbelt tilfredsstillelse

Et sæt med penisringe er til dig, der trænger til en endnu mere intens følelse. Hvis du  før har prøvet en penisring, så ved du, hvor lækkert det er, og med et sæt kan du opleve at få to eller tre ringe på én gang. Det vil give dig endnu mere tilfredsstillelse, og du kan bruge sættet til både samleje og onani.

Sæt med tre silikone penisringe

Med dette sæt får du tre silikone penisringe, der vil give dig en længerevarende og kraftigere erektion. Din penis bliver mere følsom, fordi ringene stopper for blodstrømningen. Blodet bliver derfor længere tid i din penis, hvilket gør din rejsning længerevarende, og det kan faktisk gøre din orgasme endnu mere kraftig. Hvis du er nybegynder, kan du starte med at bruge den mellemste ring og sætte den ved roden af din penis. Hvis du er øvet, kan du tage den mindste ring og sætte ved roden af penis. Den mellemste ring kan du putte over dine kugler og din penis, og til sidst kan du tage den største ring over dine kugler. Brug dem til sololeg eller brug dem sammen med din partner. Han eller hun vil også få udbytte af dem, da I kan lege i længere tid.

Find sættet her

Sæt med tre brede silikone penisringe

Dette sæt kommer med tre fleksible og kraftige penisringe, der er tykkere end andre. De giver en meget fast fornemmelse om penis og afhængigt af, hvor mange ringe du bruger, vil trykket blive større eller mindre. Du bruger dem alle på penis, så du bestemmer selv, hvor stramt du vil have det. Kan du ikke få det stramt nok, så skal du bruge alle tre penisringe på en gang. De er nemmest at få på i ikke-erigeret eller semi-erigeret tilstand. Du bør være opmærksom på, hvordan din penis reagerer, og du bør ikke have penisringene på i længere tid end max. 20-30 min. ad gangen.

Find sættet her

Penisringe i metal – oplev endnu stærkere nydelse

En metal penisring giver sig ikke – det siger jo sig selv. Men det, som du nok ikke har forventet, er, hvor stor en forskel det gør, at den ikke giver sig. Med en penisring i metal kan du opleve at få en endnu hårdere og længerevarende erektion end med en mere fleksibel penisring. Derudover så giver metal sexlegetøj også et mere råt look til legen og er for eksempel perfekt til udstyr til bondage- eller SM-lege.

Metal Penisring med to ringe

Sættet kommer med to ringe i metal, der er lavet til brug på pung og penis. Ringene er forbundet af en læderstrop, der giver dig den ultimative stramme følelse. Ringene giver sig nemlig ikke på nogen måde, så du kan tydeligt mærke, hvordan de strammer om penis og pung. De strammer mere end andre penisringe i silikone, fordi de ikke strækker sig. Derfor anbefaler vi dem til den øvede bruger af penisringe. Den store ring er til din pung, og den lille ring er til din penis. Tag den store ring rundt om kuglerne først, så den lille ring vender opad, så kan du føre din penis igennem den. Når du har ringene på, vil blodet strømme langsommere ud af din penis, og derfor vil du få en kraftigere erektion og holde længere.

Find metal penisringen her
bondage dual ring metal penisring

Jo mere glid, jo mindre slid – husk glidecremen!

Det vil være meget lettere at få ringene på, hvis du bruger noget glidecreme. Derved vil du få en bedre oplevelse og en bedre følelse samt holde din penisring intakt. Jo mere glid, jo mindre slider du på materialet. Alle de ovennævnte penisringe, undtagen dem i metal, er lavet i medicinsk silikone, hvorfor det er vigtigt, at du bruger en vandbaseret glidecreme, når du bruger din penisring. Det gør det mere behageligt og lækkert, og du vil undgå rifter eller ømhed. Til penisringene i metal kan du selv vælge, om du vil bruge en vandbaseret glidecreme eller en silikonebaseret glidecreme. Forskellen på dem er, at den vandbaserede glidecreme tørrer hurtigere ud, hvorimod en silikone glidecreme har en vedvarende glidende effekt. Her er det dog meget vigtigt at huske, at silikonebaseret glidecreme ikke kan bruges sammen med penisringe af silikone!