Guide til Orgie orgasmegel – en verden af orgasmer

orgie coverbillede orgasmegel blogindlæg

Orgie er et brasiliansk mærke, der har eksisteret i over 10 år, og som efterhånden har sneget sig godt ind på det europæiske marked. Deres formularer er blevet testet og godkendt af mere end 1.000.000 tilfredse brugere, og de fleste har med tiden også set en reklame eller et produkt fra Orgie i deres dagligdag.

Mærket er specialiseret i at lave produkter til at give mænd og kvinder endnu mere nydelse i soveværelset. Det betyder også, at alle produkter på den ene eller anden måde vil stimulere og pirre dig.

Optimer din nydelse med orgasmegel

Har du ikke prøvet et produkt fra Orgie endnu, kan vi kun anbefale det. Mange tror fejlagtigt at en orgasmegel kun er til hjælp, hvis du ikke selv kan præstere. Men faktisk skal du se produkterne som en ekstra tilførsel af nydelse og stimuli, som både dig selv og din partner kan få gavn af.

Brug Orgie som en del af en fræk sexleg, som et ekstra pirrende element under forspil eller ekstra stimulering under samleje. Med Orgie kan du opnå de vildeste orgasmer, lige meget om du er mand eller kvinde. I denne guide vil du finde nogle af vores yndlingsprodukter fra Orgie, og vi har selvfølgelig valgt et bredt udvalg.

Bedre sex med Orgie

Sex er fantastisk og godt i sig selv, men hvorfor ikke gøre det endnu bedre. Orgie har fokus på, at du og din partner kan opnå og opleve mest muligt nydelse – både alene og sammen. Nydelse gør os tilfredse og glade, hvilket kan være med til at gøre vores dagligdag endnu bedre.

Måske tror du ikke, at dig og din partners sex kan blive bedre. Men har du nogensinde hørt om nogen, der ikke har brudt sig om ekstra stimulering og nydelse? Nej vel. Nok kan vi give hinanden nydelse på mange måder, for eksempel ved brug af munden og tungen. Tilføjer du produkter fra Orgie, vil du opleve en helt anden form for stimulering, som du bare ikke selv kan give. Er du i tvivl om hvilket produkt, der passer bedst til dig og din partner, skal du blot læse videre.

orgasmegel blogindlæg

Varianter til enhver anledning

Enhver anledning, kan det passe? Ja, det kan det. I hvert fald enhver anledning der involverer intimitet, nydelse og orgasmer. Der er varianter til ham, til hende og til jer begge. Der er varianter i kan bruge sammen eller vælge at bruge selv. Om det skal være et ekstra godt blowjob, en intense klitoris orgasme, eller en sensuel massage – så har Orige udviklet det.

Mærket har også udviklet produkter der kan være til gavn, hos de mænd der har lidt sværere ved at få en kraftig erektion, de som ønsker længerevarende sex, eller de kvinder der ikke føler sig stramme nok. Der er altså varianter der både kan være et ekstra pirrende og stimulerende element, og varianter der kan være direkte behjælpelig til de, som ikke føler, at de kan præstere det ønskede. Varianterne kan bruges alene til onani, eller under oralsex eller samleje med din partner. De kan bruges under forspil eller som en del af sessionen.

Gør dit blowjob uforglemmeligt

Et blowjob er for mange mænd det bedste du kan forkæle dem med. Uanset om det er en del af et forspil eller ren forkælelse hvor det kun er dem der er i fokus. Men hvorfor ikke gøre dit blowjob endnu bedre end det har været før.

Orgie har selvfølgelig også udviklet et produkt, der kan bruges under blowjob. Sprayen sprøjtes i munden og giver en kølende effekt. Det hjælper både dig som giver blowjobbet og det vil uden tvivl også gøre en forskel for ham der modtager det. Med en blowjob spray kan det være at du bliver endnu mere glad for at forkæle din partner ekstra godt – og han vil uden tvivl nyde din gavmildhed endnu mere.

fræk påske for par
Orgie Wow Blowjob Spray 10 ml

Det perfekte blowjob med Wow Blowjob Spray – Bestseller

Hvad er det perfekte blowjob egentlig? Det kan være forskelligt fra mand til mand, hvad der menes at være det helt perfekte blowjob. Nogle kan lide når der suges, gives handjob imens eller der strammes med læberne. Der er mange måder og metoder at give blowjobs på. Men ét er sikkert, Orgie har udviklet en kølende spray, der er med til at give det perfekte blowjob. Et blowjob kan vel altid spices lidt op, også selvom det er lækkert i forvejen.

Klik for det bedste blowjob

Wow Blowjob Spray er udviklet til at give den bedste oplevelse under oralsex. Selvom sprayen er lille med sine 10 ml, er der til flere gange i den. Den skal blot sprayes i munden inden et blowjob og så er du good to go.

Måden den virker, er ved at give en kølende effekt. Der er nemlig tilsat mentol og eukalyptus, som er naturlige ingredienser, og som køler og giver en frisk fornemmelse. Faktisk kan den bruges på begge partnere, om du er mand eller kvinde er lige meget – den vil give en pirrende og kølende effekt på er jer begge. Hvis I er til en fræk 69’er, er det oplagt at bruge den på hinanden på samme tid.

Få de vildeste orgasmer

Mange stræber efter orgasmen, og det forstår vi godt. En orgasme er nok næsten den bedste nydelse du kan udsætte kroppen for. Desuden frigiver nydelse, altså orgasmer, dopamin i hjernen, hvilket er det middel der giver dig følelsen af tilfredshed og lykke. En orgasme kan være en ud-af-kroppen oplevelse, hvis den er rigtig god. Det er netop den oplevelse mange ønsker at opnå under onani eller sex.

Orgie har udviklet forskellige slags orgasme produkter. Deres Sexy Vibe Intense Orgasm er for både mænd og kvinder, og giver en pirrende og stimulerende følelse når den påføres på begge kønsdele. Orgie har også udviklet en g-punkts orgasmegel til kvinder, som stimulerer indefra. Faktisk er de fleste af Orgie’s produkter udviklet til at du kan opnå de vildeste orgasmer.

Guides orgasme med orgasmegel Guide til Orgie orgasmegel - en verden af orgasmer
Orgie Orgasm Drops 30 ml

Mærk den varmende effekt med Orgasm Drops – Prisvinder

Orgie’s Orgasm Drops er udviklet til at give kvinder en kraftigere klitoris orgasme. De intense orgasmedråber har en varmende effekt. Start med at smøre 2-5 dråber på, på klitoris og området omkring, og du vil efter 10-15 minutter mærke at det pirrer og varmer.

Klik for øget nydelse

Grunden til at det varmer, er fordi dråberne skaber endnu mere blodtilførsel til klitoris, hvilket gør området mere sensitiv. Du opnår derfor nemmere og kraftigere orgasmer når du har påført dråberne. Husk at smøre på 10-15 minutter før du ønsker det skal virke – på den måde opnår du også den fulde effekt. Dråberne er fremstillet af naturlige ingredienser, og er blandt andet hormonfri og vegansk. Du kan derfor sagtens påføre det med god samvittighed.

Længerevarende nydelse

Nogle mænd oplever ikke at kunne holde lige så længe som ønsket i sengen. Det kan ligefrem lave et hak i selvtilliden hos nogle, da man kan føle at man ikke kan præstere i sengen. Er det et problem du har, skal du ikke længere lede efter hjælp. Orgie har hørt dine bønner.

Hvis ikke det er problem du har, men du blot ønsker endnu længerevarende sex med din partner, har du midlet her. Med længerevarende sex, kan du og din partner nyde intimiteten over længere tid uden at stræbe efter en udløsning. Med Orgie kan du tilfredsstille din partner i længere tid, samtidig med at du også får mere nydelse.

orgasmegel orgasme guide
Orgie Time lag delay spray 25 ml

Hold længere med Time Lag Delay

Time Lag Delay sprayen er udviklet specielt til mænd, og er genial hvis du har et ønske om at holde længere i sengen. Du får hele 25 ml, hvilket vil sige at du har til mange omgange. Der skal nemlig ikke bruges særlig meget produkt pr. gang. Delay sprayen virker med sin let bedøvende egenskab, der mindsker din overfølsomhed. Dertil indeholder den også plejende aloe vera.

Klik for øget stamina

Hvordan bruger man den så? Det er ret simpelt. Start med at spray 2-3 gange omkring 5 minutter inden du ønsker at den skal virke. Du kan mærke at den virker, når du oplever en let bedøvende fornemmelse på penis, og bare rolig det er meningen. Ingredienserne er naturlige, så det skal du heller ikke bekymre dig om. Det er en naturlig vej til bedre og længerevarende sex uden syntetiske ingredienser.

Bliv strammere med Orgie

Nogle kvinder føler ikke, at de er stramme nok og hverken giver eller får den ønskede stimulering under penetrering. Der er ikke det Orgie ikke kan klare – mon de har hørt dine bønner? Det skal dog siges, at det er en skrøne at kvinder bliver løsere med tiden, eller ved hyppig samleje. Faktisk er huden så elastisk, at den selv trækker sig sammen igen.

Det er dog korrekt, at kvindens skede udvider sig når de bliver ophidsede, og da de også producerer naturligt glidemiddel, kan det tilsammen føles mindre stramt. Orgie har udviklet en løsning, der giver dig og din partner følelsen af at være strammere.

Guides orgasmegel guide Guide til Orgie orgasmegel - en verden af orgasmer
Orgie Tighten gel 15 ml

Opstrammende effekt med Tighten Gel fra Orgie

Denne opstrammende gel er til kvinder, der drømmer om en strammere følelse. Det kan være ekstra stimulerende for både dig og din partner, og giver dermed også bedre orgasmer. Du kan sagtens bruge den alene eksempelvis med sexlegetøj, hvor du helt sikkert vil opnå vildere orgasmer. Gelen skal påføres inden sessionen, og der er faktisk kun behov for en lille smule, før du vil kunne mærke effekten. Smør den på nogle minutter inden. Du vil blive mere sensitiv og få en opstrammende fornemmelse, når først den er gået i gang med at virke.

Klik for opstrammende effekt

Lad dig ikke snyde af de kun 15 ml. Da du ikke skal bruge særlig meget ad gangen, er der til flere omgange. Den opstrammende gel er lavet af naturlige ingredienser, og du skal derfor ikke være nervøs for at påføre den på kroppen. Endnu en fordel ved gelen er, at den er med til at give ekstra smørelse, og så kan den selvfølgelig bruges med de fleste kondomer og vandbaseret glidecreme ved behov.

En kraftigere erektion

Nogle mænd kan have svært ved at få en erektion, mens andre ønsker en kraftigere. Lige meget hvem af de mænd du er, kan Orgie hjælpe dig. En kraftigere erektion betyder også, at du oplever en vildere og mere intens orgasme, og hvem vil ikke gerne have det?

De som har svært ved at få en erektion normalt vil opleve, at penis både bliver større og kraftigere end hidtil. Produkter fra Orgie kan også være med til at øge din følsomhed, så du lettere bliver tændt. Vil du optimere din erektion med Orgie, så skal du endelig læse mere om nedenstående.

bedre sex med orgasmegel
Orgie Touro XXXL 15 ml

Oplev en bedre erektion med Orgie Touro XXXL

Denne spray er udviklet specielt til mænd, med formålet om at optimere deres erektion. Har du erektionsproblemer er denne spray genial til dig, da den er lavet med en erektions fremmende formel. Hvis du ikke har nogle problemer med at få erektion, anbefaler vi stadig at du prøver denne spray. Den giver nemlig også større og kraftigere erektioner, og faktisk også udholdenhed.

Klik for bedre erektion

Du skal ikke bekymre dig om flaskens lille størrelse, da den med garanti vil øge din. Orgie Touro XXXL indeholder 15 ml, hvilket holder til flere brug med sprayen. Spray den på inden samleje, og oplev hvordan du bliver varm og stiv. Sprayen er fremstillet af naturlige ingredienser, blandt andet ginkgo biloba, ginseng samt acmella. Du kan derfor trygt bruge den med tanke om, at den er fri for hormoner og andre trælse tilsætningsstoffer.

Sensuel massage

De fleste elsker en god gang massage, og er der overhovedet noget bedre, end når den gives af din partner? Det tror vi ikke. Orgie har udviklet forskellige produkter, som er lavet specielt til at give de bedste massager i soveværelset. Overrask med en lækker massage – måske fører det til mere. Alle Orgie’s massageolier er lavet af naturlige ingredienser, så du kan trygt bruge dem på dig selv eller din partner.

At give eller få massage kan være yderst intimt. Du kommer din partner ved på en helt anden måde, da I mærker hinandens kroppe med sensuelle bevægelser. Brug Orgie’s massageolier under et forspil, eller blot til en afslappende aften i hinandens selskab.

Guides sensuel massage Guide til Orgie orgasmegel - en verden af orgasmer
Orgie Sexy Therapy Aphrodisiac 200 ml Massageolie

Oplev en sanselig massage med Sexy Therapy Aphrodisiac

Aphrodisiac er en betegnelse for midler, som øger den seksuelle lyst. Som du måske kan høre eller regne ud, kommer navnet af Afrodite, som er kendt for at være kærlighedens gudinde. Med Orgie’s Therapy Aphrodisiac massageolie, kan du give den mest sensuelle massage, som ifølge navnet, øger både din og din partners seksuelle lyst. Vi siger ikke at det fører til hed sex, men det er i hvert fald meget muligt!

Klik for sensuel massage

Flasken indeholder 200 ml, og der er derfor rigeligt til at give mange massager. Olien er lavet på naturlige ingredienser, såsom mandel- og vindruekerneolie. Den fugter dejligt huden, og har en lækker og mild duft. Den kan bruges på hele kroppen, så du kan forkæle din partner med en intim helkropsmassage.

Større nydelse for jer begge med Orgie

Noget sikkert ved brug af Orgie er, at du vil opnå større nydelse. Det gælder både for mænd og kvinder, da Orgie har fokus på begge køn. Mange af produkter er såvel udviklet, så de stimulerer begge på én gang. Du får alt fra dråber der giver vildere orgasmer, til spray der giver længerevarende sex.

Hvis du ikke har prøvet produkter fra Orgie, kan vi kun anbefale det. Mange tænker eksempelvis at produkter til længere udholdenhed som noget tabubelagt, eller negativt. Men faktisk skal du tænke produkter som disse som hjælp til endnu mere stimulering og nydelse i sengen.