Guide – strap-on dildo

strap-on guide coverbillede

Kort sagt er en strap-on en påspændingsdildo, der er perfekt til parret, der har lyst til at udforske hinanden og har lyst til at eksperimentere med dynamikken mellem jer. Hvis du er mand og har lyst til at blive penetreret, så er det en strap-on, du skal have fingrene i. Hvis du er en kvinde, og du tænder på idéen om at penetrere din partner, så har du netop fundet den gyldne mulighed for at prøve det. Strap-ons vil give jer en helt ny mulighed for at udforske og tilfredsstille hinanden, som I aldrig har oplevet før.

Strap-ons til enhver anledning

De findes i mange forskellige udgaver, og vi har i denne guide samlet nogle forskellige slags, som du kan læse mere om. Vi guider dig igennem mulighederne, hvordan du skal bruge dem, hvilken glidecreme, du skal anvende sammen med en strap-on og hvordan du rengør den. På den måde skulle du gerne få et overblik over vores brede udvalg, som du finder lige her.

Hvem kan bruge en strap-on?

Alle kvinder er det korte svar på det spørgsmål. Men påspændingsdildoer er sjovere, når man er et par. Det skal ikke udelukkes at bruge det til alene-tid, men de fleste vil være oplagt til par. Der findes dog nogle få, der også kan bruges solo, og det skal du bare kaste dig ud i. Som par er det oplagte selvfølgelig, at kvinden bruger den på manden, eller hvis man er to kvinder, så kan den ene bruge den på den anden, og så kan I jo altid bytte, hvis I skulle have lyst til både at prøve at give og modtage.Meningen med strap-ons er, at der ikke skal være en biologisk begrænsning, så kvinder kan også få muligheden for at penetrere sin partner. Det er jo genialt! I vores tid hvor fokus på forskellen mellem biologisk og socialt køn er stigende, falder en strap-on lige ind i tidens ånd. Køn bør ikke være en barriere for dine lyster og fantasier, så kast dig ud i en ny og spændende oplevelse med en påspændingsdildo.

strap-on guide indlæg

Vend om på magtforholdet

Det kan være magtfuldt at være den, der penetrerer og giver den anden en nydelse. Det kan også være magtfuldt at være den, der modtager nydelsen uden at skulle gøre noget for det. Med en strap-on kan du vende op og ned på magtforholdet i sengen, da det normalt ikke er kvinden, der penetrerer. Det er enormt ophidsende for begge parter, når I vender det hele om!Mange mænd kan have forbehold for at blive penetreret af sin partner, hvis de er i et heteroseksuelt parforhold, og det forstår vi godt, fordi de kulturelle normer er svære at bryde. Men lad det ikke holde jer tilbage, fordi det er altså en oplevelse, som mange flere prøver, end man lige tror. Det er en forældet idé om mandighed, der ikke holder stik, så hold ikke tilbage for en vild orgasme, du aldrig nogensinde har prøvet før.

Hvilken strap-on skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige strap-ons på markedet. Kort sagt er der dem, du kan bruge med harness, og dem der er såkaldte strapless strap-ons. Sidstnævnte bæres af kvinden. Denne type er særlig smart, da begge parter får stor nydelse af oplevelsen.Den anden type er de såkaldte sugekopsdildoer. Dildoer med en sugekop i bunden kan også bruges som en strap-on dildo. Det eneste du har brug for, er en harness, der passer til sugekoppens omkreds. Vi har samlet nogle af de bedste sugekopsdildoer og strapless strap-ons, så du kan blive inspireret til dit pegging eventyr eller din første strap-on oplevelse.

Fun Factory Amor sugekop dildo i sort

Amor Sugekopsdildo fra Fun Factory – Et godt sted at starte

Denne sugekopsdildo fra Fun Factory er et godt sted at starte, hvis du og din partner skal eksperimentere med pegging eller at bruge en strap-on for første gang. Dildoen har en overkommelig størrelse, og den er derfor også oplagt til anal penetrering. Tyske Fun Factory producerer alle deres produkter i Tyskland, og du får en kvalitets dildo fremstillet af medicinsk silikone.

Find Amor sugekopsdildo her
Dildoen skal bruges sammen med en harness, hvis I ønsker at bruge den som en strap-on. Men med en sugekopsdildo får I altid et alsidigt stykke sexlegetøj, der kan bruges med eller uden harness. Den kraftige sugekop kan for eksempel sættes på enhver jævn overflade.Amor er udstyret med en særlig tynd base. Det vil sige, at du kan komme helt tæt på din partner, når den bruges sammen med en harness. Dertil har den en let kurvet form, der gør, at den rammer perfekt mod prostata eller G-punktet. Dildoen har en fuld længde på 14,5 cm, hvoraf 11,3 cm kan indføres. Diameteren er på 2,3 – 3,7 cm, hvilket blandt andet gør den til en begyndervenlig strap-on dildo.

Fun Factory Bouncer dildo med sugekop

Bouncer sugekopsdildo fra Fun Factory – Ekstra nydelse med roterende kugler

Dette er ligeledes en sugekopsdildo, der skal bruges sammen med en harness for at blive til en strap-on. Den har dog noget helt særligt. Dildoen har tre roterende kugler i skaftet, der bevæger sig, når du gør det. Kuglerne giver ekstra stimulering, der vil føles meget naturlig, da intensiteten følger dine bevægelser. Dertil har den en ekstra tynd base, så du kan komme helt tæt på din partner.

Find Bouncer sugekopsdildo her
Fordi Bouncer dildoen stimulerer med bevægelige kugler, er der ikke nogle faste mønstre eller indstillinger. Stimuleringen vil følge dine bevægelser, og du kan derfor opleve en ny fornemmelse, hver gang du bruger dildoen. Dildoen vil tilføje ekstra stimulering til dig og din partners leg på en nem og naturlig måde.Dildoen har en fuld længde på 18 cm og en diameter på 4 cm. Den er perfekt til jer, der har prøvet en strap-on før eller en anden dildo og som ønsker, der skal ske lidt mere. Brug dildoen som strap-on med den passende harness fra Fun Factory.

Fun Factory Share Double Dildo Strapless Strap on

Share strapless strap-on dildo fra Fun Factory – Nydelse for begge

Med en strapless strap-on som denne er der nydelse nok til jer begge. Den smarte dildo bæres af kvinden, der holder dildoen på plads ved at spænde om det lille dildostykke. Hele designet er udformet til at give nydelse til både modtager og giver. Dildoen er ekstra fleksibel, så I begge opnår en perfekt pasform og komfort.

Find Share strapless strap-on her
En strapless strap-on dildo som denne kan godt kræve lidt øvelse. Men det er virkelig også øvelsen værd. Der er nemlig ikke noget bedre, end når I kan opleve den fælles nydelse, som dette sexlegetøj kan give jer. Den store dildo har en let kurvet form, så den rammer mod prostata eller G-punktet på modtageren.Den lille dildo, der sidder inde i kvinden, har ligeledes en form, der gør, at den giver optimal nydelse. Dildoen har også en lille forhøjning, der både sikrer en god pasform samt sidder mod klitoris ved brug. Fun Factory Share dildo er perfekt til jer der er klar på en udfordring og endnu mere klar til den store nydelse, der vil være jeres belønning.

Fun Factory ShareVibe double dildo vibrator

ShareVibe strap-on dildo fra Fun Factory – Den ultimative strap-on

Ikke nok med at denne strapless strap-on dildo giver nydelse til både modtager og giver med dens fleksible og veludførte design. Så er det også muligt at skrue endnu mere op for intensiteten med den aftagelige vibrator. I kan altså helt selv bestemme, hvornår der skal skrues op for nydelsen. Vibratoren er en lille bullet vibrator, der kan tages ud og bruges andre steder. Der er altså rig mulighed for leg og eksperimenter.

Find ShareVibe strap-on her
ShareVibe er perfekt til jer, der ønsker fuld smæk for skillingen. I får både en god størrelse dildo samt mulighed for at bruge jeres strap-on sammen med en vibrator. Når vibratoren tændes vil den fordele de rumlende vibrationer ud i både den store dildo og den lille. Vibrationerne vil ligeledes kunne mærkes via den lille forhøjningen, der sidder mod klitoris, når strap-on dildoen bruges.Den lille dildo har en god størrelse, der gør det lettere at holde strap-on dildoen på plads. Den er ligeledes udformet, så den rammer mod G-punktet. Bæreren af dildoen vil derfor også opleve stor nydelse, når den bevæges frem og tilbage.

Glidecreme er altid vigtigt

Det er meget vigtigt, at I husker at bruge glidecreme, når I bruger en strap-on. Sådan er det jo altid, når I finder sexlegetøjet frem. Strap-ons er ingen undtagelse, ikke engang for kvinder. Mange tror, at det ikke er nødvendigt for kvinder at bruge glidecreme, fordi kvinder selv danner en naturlig glidecreme. Det er sandt, kvinder danner selv en slags glidecreme, men derfor vil en glidecreme altså stadig give en endnu bedre gnidning.

Men specielt for mænd er det absolut nødvendigt at bruge glidecreme, fordi der er ingen naturlig smørelse, der får det til at glide. Når det er anal stimulering, det handler om, også for kvinder, så er det især vigtigt med glidecreme, da man ikke danner naturlig smørelse i anus. Hvis man ikke bruger det, så kan der altså opstå ubehagelige gnidninger og det kan ende med at gøre rigtig ondt. Du kan få rifter og så er legen ovre i et stykke tid.

Vandbaseret glidecreme som tommelfingerregel

Ved brug af en påspændingsdildo skal bruges en vandbaseret glidecreme. Det er en god tommelfingerregel at bruge en vandbaseret glidecreme til det meste sexlegetøj. Ellers vil det ødelægge overfladen på det, og det er da ærgerligt. De eneste undtagelser er, hvis sexlegetøjet er lavet i glas eller metal. De fleste strap-on dildoer er lavet i medicinsk silikone, som kun går med en vandbaseret glidecreme. Skal du bruge en glidecreme til anal penetrering kan du få en anal glidecreme, der netop er lavet til analsex og anal stimulering. De er tykkere i konsistensen og findes også i vandbaserede udgaver. En vandbaseret glidecreme tørrer hurtigere ind, fordi den er vandopløselig, hvilket betyder, at den bliver absorberet af huden. Så påfør løbende mere, når I bruger en strap-on.