Guide – Sprøjteorgasmer – Sådan gør du det!

sprøjteorgasme

Sprøjteorgasmer kan hurtigt virke som orgasmernes fabeldyr. Findes de overhovedet? Er det ikke kun noget, meget få kvinder kan opleve? Er det ikke bare fordi man tisser? Der er mange spørgsmål om den spændende sprøjteorgasme, men ikke nok svar – og de er svære at finde på et sted. Lad os hurtigt slå fast, at den findes, og at langt de fleste kvinder kan opleve den. Her finder du al den information, du skal bruge, samlet på et sted – om du skal afkræfte myter eller bekræfte metoder til at opnå orgasmen.Nøglen til denne orgasme er kort sagt en kraftig stimulering af G-punktet, og her kan du lære, hvordan du kan gøre det. Der er både en række metoder til dig, der prøver at give dig selv en sprøjteorgasme, og en række metoder til dig, der vil give din partner en. Vi hjælper dig med at finde G-punktet, og til at vælge de rette produkter i din søgen efter denne skat af en orgasme. Bliv klogere på hvordan du hjælper din krop med at opnå sprøjteorgasmen og gå på opdagelse i de vidunderlige kombinationsorgasmer.

54-60 % har oplevet en form for sprøjtning i forbindelse med orgasme 

13 % får sprøjteorgasmer indimellem

6 % har regelmæssigt kraftige sprøjteorgasmer 

Kilde: Sundhedsstyrelsen

Hvad er en sprøjteorgasme?

Man kan sige at sprøjteorgasmen er den kvindelige ejakulering. Hvis kvinden stimuleres nok og på det rette sted, kan en vaginal væske løbe eller sprøjte ud af kvinden, når hun når sit klimaks. Der er delte meninger om, hvor væsken kommer fra, og det er nok derfor nogle tror, at en sprøjteorgasme er at tisse. Nogle forskere mener nemlig, at væsken kommer fra blæren. Andre mener dog at den kommer fra nogle kirtler, der sidder på kvindens skedevægge kaldet skenes kirtler (Videnskab.dk).

Væsken er en klar eller mælket basisk væske, der både kommer ud fra kvindens skede og ud fra urinrøret, ca. en centimeter over klitoris. Nogle kalder også sprøjteorgasmen for springvandsorgasmen eller vådorgasmen (Eng.: squirting, gushing). Orgasmer er fantastiske, og vi anbefaler enhver kvinde at undersøge deres eget orgasmepotentiale. De fleste kvinder går med en lille drøm om at opleve denne kraftfulde orgasme, og det er ikke uden grund – det er nemlig en ret vild ssexuel oplevelse.

sprøjte orgasme er det tis

Få svar på myten: Er det tis?

Dette spørgsmål er meget omdiskuteret, og der hersker megen uenighed om det. Den nyeste konklusion er at svaret er både ja og nej. Ca. halvdelen af væsken er urin, mens den anden halvdel er noget andet. Det er et proteinholdigt sekret blandet med sukkerstoffer og sekretet kommer fra kirtlerne i skeden.

Det vigtige ved dette spørgsmål er, at mange kvinder er bange for at give slip og lade sprøjteorgasmen komme, fordi de er bange for at de skal tisse. Selvom der er urin i væsken, så er orgasmen altså ikke tis (DR: nartur).

Du skal altså ikke være nervøs, når du skal til at øve dig på din sprøjteorgasme. Tal eventuel med din partner om det, hvis du er bekymret. De fleste ser sprøjteorgasmen som den ultimative kvindelige nydelse, og det er super frækt. At kunne give slip både mentalt og fysiskt er nøglen, når det kommer til orgasmer og især denne. Det føles nemlig som om du skal tisse, når du er lige ved at komme, og hvis du ikke giver din krop lov til at slappe af, ender du med at tilbageholde din orgasme i stedet, og hvem vil det?!

Kan alle kvinder få en sprøjteorgasme?

Før vi råber ja med udråbstegn, er det vigtigt, at du ikke føler dig presset af, at du fysiologisk er i stand til at ejakulere som kvinde. Der er intet krav om, at du skal komme. Det er vidunderligt at nå klimaks både alene og med en partner, men ingen har ret til eller krav på orgasmer. De er et fælles ansvar, som kan gøre sexlivet mindblowing, men sex er også rigtig dejligt uden. Når det så er sagt, kan du sagtens øve dig og nå sprøjteorgasmen, og ja alle kvinder kan gøre det! Bare husk, at det skal være sjovt, legende og dejligt, og at det ikke er et mål du kan opnå med forventningspres.

Vi er ofte nødt til at opleve noget, før vi ved, om det er for os eller ej. Alle kvinder er forskellige, men det betyder altså også at orgasmer føles helt forskelligt fra kvinde til kvinde – og fra mand til mand. For nogle er klitorisorgasmen den, der føles bedst, og for andre er det skedeorgasmen. Nogle mærker en type orgasme meget kraftigt, mens andre ikke finder noget særligt ved den. Sprøjteorgasmen kan føles utroligt dyb og mange synes, at der er en helt særligt forløsning ved den, men den er ikke nødvendigvis den bedste orgasme for dig, men det finder du kun ud af på en måde. Nemlig ved at følge vores guide.

Kvinde i lingeri onanerer på sengen

Sprøjteorgasmen – sådan gør du

Før du går i gang er det vigtigt at du accepterer, at det måske ikke lykkes første gang, og at det kan tage lang tid. Hvis det ikke lige klapper første gang, så prøv, prøv igen. Vi skal ikke lære alt om vores krop lige nu og her, den må gerne gemme på lidt overraskelser og trumfer. Du skal altså værne dig med en god portion tålmodighed, og hvis du skal prøve det af med en partner, er det en god ide at snakke om det først.

At udforske kroppen handler om tryghed og tid, og før du kan få en fantastisk sprøjteorgasme, skal du slukke lidt for hovedet, og ikke tænke over, om det tager for lang tid for din partner. Når du, eller I, er klar til at gå i gang, så er næste skridt simpelthen forspil. Du skal være tændt og klar før jagten på den gyldne orgasme kan findes. Jo flere erogene zoner I kan få i spil jo bedre. Brystvorter, kønslæber, inderlår, hals, håndled, eller alle dem, der er gode for dig selvfølgelig.

Brug eventuel vores dejlige forspils guide som inspiration, hvis I har brug for noget mere konkret. Som det næste skal der en god glidecreme og en god olie til, for der skal en masse friktion til for at opnå en sprøjteorgasme. Skal du prøve dig frem på egen hånd, er legetøj et must og senere vil vi gennemgå de bedste modeller til stimulering af G-punktet. Det kan også være at I skal have legetøj i brug, hvis du skal i gang med din partner.

Glidecreme og olier

Med legetøj skal du have fat i en god vandbaseret glidecreme. Du kan nemlig ikke bruge en silikonebaseret glidecreme sammen med dit legetøj af silikone. Vi har en masse gode og kvalitetsbevidste produkter i vores sortiment, som du kan vælge mellem. En silikonebaseret glidecreme har et helt fantastisk feel, og er top lækker at bruge sammen med din partner. Har I ikke tænkt jer at benytte sexlegetøj er den silikonebaserede glidecreme det bedste valg.

En rigtig god olie er i virkeligheden også et must i enhver natskuffe, simpelthen fordi olier er så alsidige. Tørre hænder og albuer eller en sensuel og erotisk massage – en olie kan det meste. Den helt klare fordel ved en god olie er, at den både kan bruges med og uden sexlegetøj. Husk at tjekke om olien er en naturolie, og om den har parfume i sig, hvis den har det, skal I ikke bruge den til penetrering.

Kun en ren mandelolie eller ren kokosolie kan bruges til penetrering – Du skal passe på din PH-værdi i underlivet som kvinde, ellers risikerer du ubalance og kløe. Vi anbefaler, at man bruger en glidecreme, der er egnet til penetrering for det føles bare bedre. Et andet alternativ er en glidecreme, som kan bruges både til samleje og til sexlegetøj. Hvis det er din dejlige partner som vil give dig en sprøjteorgasme, kan I starte uden sexlegetøj, og hvis det bliver nødvendigt tage det i brug senere. Så er det bedst at bruge en multipurpose glidecreme, så I gnidningsfrit kan skifte mellem fingre og legetøj i jeres springvandsorgasme-eventyr.

Sådan finder du G-punktet

Om du er på en seksuel opdagelsesrejse med dig selv, eller om det er noget dig og din partner ønsker at gøre sammen, er det essentielt at kunne finde G-punktet, når det kommer til sprøjteorgasme.

Det er stimulering af dette punkt, der kan give kvindelig ejakulering. G-punktet er lokaliseret 2-4 cm. oppe i skeden, og vender ud mod maven. Er du partneren kan du forestille dig at punktet sidder kl. 12, på indersiden, når du kigger på din udkårnes vagina.

patchy paul g-punkts vibrator i pink

Find punktet således

  1. Sørg for at vaginaåbningen er våd og klar – brug evt. glidecreme.
  2. Vend håndfladen opad og før langsomt langefingeren ind.
  3. Følg det hårde kønsben indvendigt ca. 2-4 cm oppe i skeden.
  4. Du mærker nu et blødere område, der ligger mellem kønsbenet og livmoderhalsen.
  5. Bøj din finger og vær i god kontakt med din partner, hvis noget ikke føles rart.
  6. G-punktet føles nubret, lidt som oversiden på en valnød.
  7. Din partner kan nu hoste eller grine, og så vil G-punktet poppe frem

Hvis du lægger en hånd på din modtagende partners venusbjerg, får I en rigtig dyb kontakt med G-punktet. Dine hænder skal retningsmæssigt bevæge sig mod hinanden, selvfølgelig ikke for voldsomt, men et let pres på venusbjerget kan generelt give dybere skedeorgasmer, og herunder hører sprøjteorgasmen også.


Sådan giver du dig selv en sprøjteorgasme

Du har nu styr på G-punktet og er klar til næste skridt. Når du skal give dig selv en sprøjteorgasme er dine to største udfordringer, stillingen og udholdenheden. Du skal finde en stilling, som du kan være komfortabel med i et godt stykke tid. Derudover skal stillingen også give dig fuld adgang, så du kan nå dit G-punkt. Oveni skal du også have udholdenheden til at stimulere dig selv hårdt og længe, og det skal siges, at selv det, at give en anden en sprøjteorgasme, er et seriøst stykke arbejde. For langt de fleste kvinder er det her rigtig svært at gøre uden brug af legetøj, så det er vores helt klare anbefaling, at du benytter dig af sexede hjælpemidler.

Find den rette G-punkts vibrator

En G-punkts-vibrator er et oplagt valg, når det kommer til sprøjteorgasmen. Denne type vibrator har en udformning, der er designet til af finde dit G-punkt og så bliver det meget nemmere for dig. Har du en meget følsom klitoris skal du overveje at vælge en G-punktsvibrator uden dobbeltstimulering.

Du skal nemlig ligge både et godt pres, og have en høj hastighed, på din G-punkts-stimulator, for at stimuleringen bliver kraftig nok til en udløsning. Med en følsom klitoris kan det godt blive for meget, med det tempo du skal op i. Du skal også vælge en vibrator med et godt greb eller håndtag så du kan få godt fast. Vi har en masse gode muligheder i meget forskellige prisklasser i vores sortiment.

Find en dildo med en god tyngde

Er du ikke til en G-punkts-vibrator, er både stendildoer og glasdildoer simpelthen hemmeligheden. Det bliver rigtig svært for dig at få den kraftige stimulering, du skal bruge fra en almindelig silikonedildo, men fordi en glasdildo er tungere er det en helt anden oplevelse du ender ud i. En glasdildo kan være et rigtig godt stykke sexlegetøj til at eksperimentere med sprøjteorgasmen. Med de rette værktøjer på plads, og i den rette stilling, der passer bedst til dig, er du klar til at begynde din stimulering. Angående stillingen kan vi anbefale, at du ligger på ryggen, med spredte og bøjede ben, og med en form for rygstøtte, så du let kan nå din vagina.

Alt det tekniske – Mix and match

Der er tre klassiske metoder til at få en sprøjteorgasme og ca. 40.000+ andre personlige metoder, for det er naturligvis forskelligt, hvad der virker. Vi vil alligevel gennemgå tre solide metoder til udløsningen.

  • Forspil efterfulgt af kraftig stimulering af G-punkt
  • Forspil, efterfulgt af en klitoris orgasme, efterfulgt af kraftig stimulering af G-punkt
  • Forspil, efterfulgt af dobbelt stimulering af både klitoris og G-punkt

VI vil i denne guide gennemgå stimuleringen af G-punktet, men vi kan guide dig til en klitorisorgasme via vores klitorisorgasme guide. Før nu en enkelt finger op til dit G-punkt og kør blidt fingeren op og ned over punktet. Variér i både styrke og hastighed og giv dig hen til nydelsen. Føler du for det, så begynd at stimulere din klitoris med den anden hånd – det er klart nemmere at få en sprøjteorgasme når flere erogene zoner er i spil. På et tidspunkt vil du mærke en lille sammentrækning i underlivet, dette er ikke en orgasme, men det betyder at din vagina er klar til en finger mere.

Find da G-punktet igen med begge fingre. Du kan nu lave cirkelbevægelser, fortsætte med op og ned bevægelserne, prøve at gnide fingrene frem og tilbage henover punktet, eller lave pumpebevægelser med fingrene. Dette gøres enten ved at bøje fingrene hen over punktet i en kom-her bevægelse, eller ved at bevæge hele armen i en pumpebevægelse op og ned. Bruger du en G-punktsvibrator eller en dildo, anvender du de samme teknikker, og kan bruge dit sexlegetøj i stedet for at indsætte finger nummer to.

Guides kend din vagina Guide - Sprøjteorgasmer - Sådan gør du det!

Kend din vagina

Din skede skal nok fortælle dig, hvornår du er klar til at øge hastigheden og trykket. Efter et stykke tid vil du nemlig mærke muskelsammentrækninger i din skede, disse bliver kraftigere, og du vil mærke at skedens indre vokser og bliver mere rummeligt – dette er et tegn på at sprøjteorgasmen nærmer sig. Nu øger du hastighed og pres og laver en kraftig stimulering med gnidning og pumpebevægelser. Pludseligt bliver du meget, meget våd og en meget stor pulsering vil presse fingrene eller legetøjet ud, men se om du kan holde presset og stimuleringen for nu er det at sprøjteorgasmen kommer.

En rendyrket nydelse og udløsning som du aldrig har prøvet det før. Nu er du næsten klar til at gå i kast med den gyldne orgasme. Skal du prøve det med en partner, kan du følge guiden herunder og ellers kan du springe videre til afsnittet om hvordan du hjælper din krop frem til orgasmen.


Sådan giver du din partner en sprøjteorgasme

Denne del af guiden henvender sig til dig, der vil give din partner en sprøjteorgasme. Husk at god kommunikation er alfa og omega, når det handler om sex, du er nemlig nødt til at følge din partners krop og lyst, for at give dem denne fantastiske udløsning. Det er ikke sikkert at det lykkes, men det betyder ikke, at hverken du er eller din partner gør noget forkert, eller ikke kan få en sprøjteorgasme. Det kræver bare tålmodighed og øvelse. Du skal gennem fire trin i denne guide, så lad os springe ud i det.

Forspil, forspil, forspil

Din partner skal være tændt og klar både mentalt og kropsligt før du kan begynde at stimulere G-punktet. Gør alt det, du ved virker for dem, kys, slik og bid alle de erogene zoner. Om det, der virker for jer er romantiske massager eller kinky BDSM er, for sin vis, hip som hap, bare din partner bliver rigtig godt tændt og stimuleret – og dig også! Det er nemmere at få en sprøjteorgasme, hvis det er en anden, der er giveren. Både fordi det kræver mange kræfter, og fordi der helst skal kombineret stimulation til. Det er en fordel hvis du kan give din partner en klitoris orgasme i løbet af forspillet eller opbygningen, da den øgede sensitivitet giver kraftigere orgasmer.

Guides forspil Guide - Sprøjteorgasmer - Sådan gør du det!

Position

Når din partner er klar, handler det om at få placeret jer strategisk godt, så du har bevægelsesfrihed, og så din partner er godt komfortable. Din partner skal gerne ligge på ryggen med benene opad, mens du står ved siden af dem. Du kan knæle ved siden af, hvis I er i en seng eller på et gulv, men et bord er altså super frækt og vildt praktisk til dette setup. Så kan du stå op og have rigtig meget kraft og udholdenhed at give af. Forsæt forkælelsen af din partners erogene zoner her gerne med en lækker olie eller en god glidecreme. Stimuler klitorisen, åbningen, brystvorterne, kønslæberne og begynd så at stimulere indvendigt med fingeren.

Opbygning

For at opbygge orgasmen finder du nu G-punktet og begynder stimuleringen her. Start blidt ud med en finger og stimulér punktet med cirkulerende bevægelser, frem og tilbage-bevægelser, op og ned, ind og ud og hvad der ellers føles dejligt for din partner. Stimulér rigtig gerne klitorisen også – en klitorisorgasme er som sagt en rigtig god opvarmning til en sprøjteorgasme.

Når du mærker en lille sammentrækning og hører en svuppende lyd fra skeden af, betyder det, at stimuleringen skal blive kraftigere. Nu skal du til at øge intensiteten og hastigheden. Du kan også indsætte en eller flere fingre mere, afhængigt af din partners lyst. Lav kom-her bevægelser med dine fingre, og gør det gerne så hurtigt du kan. Skift mellem dette og pumpebevægelser, op og ned, fra armen af.

udløsning

Udløsning

Pres ned på venusbjerget med din anden hånd, dette giver dig en dybere kontakt med G-punktet. Når skeden udvider sig, og du kan mærke en form for hulrum, er sprøjteorgasmen tæt på. Din partner bliver ligeledes rigtig, lækkert våd lige pludseligt, og det bliver sværere for dig at beholde dine fingre oppe i skeden, da den trækker sig så meget sammen, at du skubbes ud. Bliv der! Pres imod og fortsæt med bevægelserne indtil den våde orgasme skyller hen over din partner, som en bølge af sublim nydelse. Nogle sprøjteorgasmer kommer i sprøjt, og andre kommer som en sivende væske, så hold øje med begge dele.


Hvordan hjælper du din krop til en sprøjteorgasme?

Orgasmer er som tidligere nævnt et fælles ansvar – Et super sexet ansvar, men et fælles et af slagsen. Vi kan altså hverken forvente, at vores partner bare kan levere orgasmer til os, eller forvente at vores partner skal komme. Med orgasmer kan du faktisk hjælpe dem på vej med din krop. Hvis du har prøvet en klitoris orgasme, så ved du at din skede trækker sig sammen, når du er tæt på klimaks.

Måske har du fundet ud af, at du kan hjælpe klitoris orgasmen på vej ved skiftevis at slappe af og derefter stramme op i underlivet som en knibeøvelse. Når du hjælper klitorisorgasmen på vej, er bevægelsen en indadgående bevægelse mod navlen, når du bruger musklerne i dit underliv. Sprøjteorgasmen er derimod en udadgående bevægelse. Du kan hjælpe både den våde orgasme, og G-punkts-orgasmen, på vej ved skubbe udad med underlivet, når du er tæt på klimaks. Pas på ikke bare at presse dit sexlegetøj eller din partner ud, men eksperimenter med denne dybe sammentrækning af underlivet. Du kan nærmest mærke, hvordan du presser orgasmen ud, med din skede.

Hvordan føles en sprøjteorgasme?

Det er altså denne pressende udadgående sammentrækning, der adskiller følelsen af, for eksempel en klitorisorgasme fra en G-punkts- og sprøjteorgasme. Den anden karakteristiske følelse ved den våde orgasme, er simpelthen at du føler du skal tisse. Dette skyldes at de kirtler, der producerer ejakulerings-væsken sidder omkring blæren og urinrøret. Du skal bare give efter og give slip, for du skal altså ikke tisse, du skal bare komme rigtig, rigtig hårdt. Tøm gerne blæren før du har sex, på denne måde er den urin, der kommer ud sammen med væsken helt ren, klar og uden bakterier.

Guides saadan foeles en sproejte orgasme Guide - Sprøjteorgasmer - Sådan gør du det!

Sex er jo fyldt med væsker, så lad dig ikke skræmme af at en del af dine safter består af klar urin. Sex er en beskidt affære, og det gør den bestemt ikke mindre fræk – tværtimod.

Sprøjteorgasmer og kombinerede orgasmer

Nu er du, eller I, virkelig klædt rigtig godt på til at på opdagelse i den våde orgasmes land. Hemmeligheden bag sprøjteorgasmen er den kraftige stimulering af G-punket og så er det kombinationsorgasmernes vidunder. Du kan kombinere orgasmer på uendelige måder, fidusen er bare, at du stimuleres to, eller flere steder, på en gang, og at disse punkter opbygger en fælles orgasme. Husk at sex skal være sjovt, så prøv dig frem med alle de fantastiske ting din krop kan. Det er kun dig som kan undersøge dit eget orgasmepotentiale.

Kvinders kroppe er fantastiske og kan nå klimaks på ufatteligt mange måder. Nogle mener at kvinder kan få syv forskellige orgasmer, andre mener at det drejer sig om hele tolv styks. Sprøjteorgasmen er blot en af dem, men den er en af de mest berygtede og omdiskuterede. Det er dog ret vigtigt at huske på at det hele handler om nydelse, så du må ikke lægge pres på dig selv, eller føle dig forkert, hvis en orgasmetype bare ikke fungerer for dig.

Faktisk kan orgasmer føles vidt forskelligt fra person til person, så måske er din klitorisorgasme bare vildere og dybere end din sprøjteorgasme? Vi, her hos Altertystys.dk, sætter en stor ære i at guide dig igennem sexens univers, og vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål i vores kundeservice. Hold dig endelig ikke tilbage, der ligger uendelige mængder af nydelse og venter på dig – og bare rolig alt hos os er tys tys.