Guide – sexlegetøj til seniorer

sexlegetøj til seniorer guide cover

Sexlegetøj er for alle. Det har ingen alder. Det kan endda være ekstra hjælpsomt, hvis du er kommet op i alderen, og fysikken ikke er, hvad den har været. Sexlegetøj kan blandt andet gøre det nemmere at få en erektion eller opnå en orgasme. Der er altså ingen grund til at holde sig tilbage. Mennesket er et seksuelt væsen gennem hele livet, hvorfor der også er god grund til at holde dit sexliv ved lige uanset alderen. Sexlegetøj kan være en måde, hvorpå du kan finde fornyet glæde og lyst – og det er uanset, om du skal glæde dig selv eller være sammen med din partner.

Sexlegetøj har ingen alder

I denne guide giver vi dig en grundig introduktion til sexlegetøj til seniorer. Det kan være, du har problemer med at opnå erektion, måske har du ikke så mange kræfter i hænderne, eller måske har du brug for ekstra kraftig stimulering. Vi giver dig en række bud på sexlegetøj, der er særligt anvendelige for ældre, og som kan imødekomme dine behov.

Sexlegetøj har som sagt ingen alder, og du kan derfor vælge præcis de produkter, der tiltaler dig allermest. Der er ingen skam i at bruge seksuelle hjælpemidler. Det bliver faktisk kun mere og mere udbredt – også blandt den ældre generation. Vi kan derfor kun opfordre dig til at være nysgerrig og selvfølgelig at læse med her, hvis du gerne vil have gode råd til at finde det rigtige sexlegetøj til seniorer.

Hvad skal du være opmærksom på?

Der kan være nogle ting, du kan være ekstra opmærksom på, når du skal finde sexlegetøj til seniorer. Måske har du ikke så meget erfaring med sexlegetøj, eller måske har du bestemte krav til, hvordan dit sexlegetøj skal fungere. I det følgende giver vi dig nogle tips til, hvad du kan holde øje med, når du skal finde et nyt sexlegetøj. Generelt er det et godt råd, at det skal være brugervenligt og ekstra kraftigt. Længere nede i indlægget kan du også finde konkrete bud på sexlegetøj til ældre mænd og kvinder. Det kan muligvis give dig inspiration til dit køb.

fun factory cobra libre vibrator

Nemt at håndtere

Et godt sted at starte er at finde sexlegetøj, der er nemt at håndtere. Det betyder blandt andet, at det ikke skal være for tungt. I dag er der heldigvis meget sexlegetøj, der kan stimulere kraftigt og er af en god kvalitet uden at veje alt for meget. Der er dog også nogle modeller, der, på grund af en ekstra stor størrelse eller stor motor, vejer lidt mere. Du kan derfor prøve at kigge efter vægten på sexlegetøjet. Hvis sexlegetøjet bliver for tungt, er det bedre at finde noget andet. Det er nemlig ikke meningen, at du skal blive helt træt i armen af at holde eller bevæge sexlegetøjet. Det skulle gerne være let og behageligt at bruge, så du kan fokusere på nydelsen.

Få knapper

Ligesom det er vigtigt, at sexlegetøjet er nemt at holde og bevæge, er det også vigtigt, at det er nemt at bruge. Det vil sige, at det er brugervenligt. Hvis du vælger et sexlegetøj med vibrationer, vil der være knapper, som du skal bruge til at tænde og slukke samt skifte indstillinger. Her er det vigtigt, at knapperne er til at finde ud af. Det kan for eksempel være en fordel, at knapperne er løftet, da det betyder, at du kan mærke dig frem til den rigtige. Det er ligeledes vigtigt, at der ikke er for mange knapper. Mange vibratorer kan klare sig med én eller to knapper. Det vil for eksempel være et godt sted at starte, hvis du skal prøve sexlegetøj for første gang. Med få knapper kan du hurtigt få en føling med produktet, og du kan nemt afprøve de forskellige indstillinger. Et simpelt sexlegetøj er altså at anbefale, da det giver dig de bedste forudsætninger for en god og brugervenlig oplevelse.

Kraftige vibrationer

Jo ældre vi bliver, jo mere skal der til. Det er i hvert fald tilfældet for mange – både mænd og kvinder. Det kan altså være en fordel at gå efter vibratorer, der er ekstra kraftige. På den måde er du sikker på, at dit sexlegetøj har kræfter nok til at give dig den stimulering, du har brug for. Både mænd og kvinder kan nyde kraftige vibrationer, og de kan nydes mange steder på kroppen. Der vil altid stå under vores produktbeskrivelse på webshoppen, hvorvidt en vibrator er ekstra kraftig eller har en stærk motor. Er du i tvivl, er du naturligvis også altid velkommen til at kontakte os. Det er altså endnu en ting, du kan gå efter i din søgning efter sexlegetøj til seniorer. Du kan også gå ned til vores bud på sexlegetøj her i indlægget, hvor du også finder en vibrator, der kan give ekstra kraftige vibrationer.

sexlegetøj til seniorer nem håndtering

Sexlegetøj til ældre mænd

Vi har fundet nogle forskellige bud på sexlegetøj til mænd, der er særligt gode, hvis du har problemer med at få eller holde en erektion, eller som blot er nemme at bruge. Vi har sørget for at vælge nogle forskellige slags, så der er noget for alle. Du vælger for eksempel selv, om du ønsker et sexlegetøj med eller uden vibrationer. Du kan læse mere om de forskellige forslag lige her, og du finder dem alle på vores webshop samt i vores butik i Aarhus.

En penisring

Leder du efter et sexlegetøj, der kan hjælpe dig med din erektion? Så er en penisring en effektiv og simpel mulighed. En penisring er en meget elastisk silikonering, der sættes om penis helt nede ved roden. Den hjælper dig med at bevare din erektion i længere tid, da den holder blodet ude i penis.

fifty shades of grey penisring i sort
Køb penisringen her

Det kan altså være et godt valg, hvis du oplever, at din erektion ikke holder i så lang tid, eller at du blot vil nyde den i endnu længere tid. Da penisringen samler mere blod ude i penis. kan du også opleve, at du bliver mere følsom, når du bruger den. En penisring kan bruges, både når du dyrker sex. og når du onanerer.

Den er meget nem at bruge. da den blot sættes på penis, hvorefter den virker, som den skal. Vær opmærksom på, at penisringen skal sidde tæt, men ikke være ubehagelig. Oplever du ubehag, er det vigtigt, at du fjerner den. Det er derfor også vigtigt, at du finder en penisring, der passer til din penisomkreds. Denne penisring fra Fifty Shades of Grey har en diameter på 3,8 cm og kan strækkes meget. Det er en meget god standard størrelse, som mange mænd kan bruge.

En automatisk penisvibrator

Ønsker du et sexlegetøj med vibrationer, er denne penisvibrator helt perfekt. Den er utrolig nem at bruge, da du ikke skal gøre andet end at placere den på penis og trykke start. Herefter vil vibratorens to kraftige motorer begynde. Vibratoren rammer de mest følsomme punkter på penishovedet og giver samtidig kraftig stimulering.

cobra sort vibrator
Køb vibratoren her

Det gode ved penisvibratoren fra Fun Factory er, at du ikke behøver at have en erigeret penis for, at du kan bruge den. Da det kun er penishovedet, der indføres, kan du sætte den over, uanset om din penis er erigeret eller ej.

Det kan altså være en god løsning for dig, der har svært ved at opnå en erektion. Du kan nyde vibrationerne, selvom du ikke er hård, og den kan samtidig hjælpe dig med at blive erigeret. Det kan også være rart, at du ikke behøver at bevæge vibratoren frem og tilbage. De to kraftige motorer i vibratoren gør alt arbejdet for dig. De vibrerer samtidig med, at de stimulerer med strygende og pressende bevægelser mod penishovedet. Vibratoren er vandtæt, så du også kan tage den med under bruseren eller nyde den i et afslappet karbad.

Brug for lidt ekstra hjælp? – Så prøv en creme, der forbedrer din erektion

Udover brug af sexlegetøj er der også mange cremer, der kan forbedre din erektion og generelle sexlyst. En af disse er denne erektionsforbedrende creme fra mærket Orgie. Cremen indeholder naturlige aktive ingredienser, der øger blodgennemstrømningen.

orgie touro xxxl 15 ml

De aktive ingredienser er ginseng og ginkgo biloba. Ginkgo biloba er et ekstrakt fra tempeltræets blade. Begge ingredienser hjælper med at give en bedre erektion, der er mere hård. Cremen kan også gøre dig mere følsom og virke let pirrende.

Du kan bruge cremen alene for eksempel inden samleje, men den kan også bruges sammen med et af de nævnte sexlegetøj. På den måde kan du gøre din erektion og din nydelse endnu bedre.

Køb cremen her

Sexlegetøj til den ældre kvinde

Et vibrator æg med fjernbetjening

Vil du gerne kunne ligge og slappe af med hænderne fri, mens du nyder rumlende vibrationer? Så er et vibrator æg som dette fra Svakom helt perfekt. Vibratorægget indføres vaginalt, hvorefter du kan tænde for det ved hjælp af den smarte fjernbetjening. Fjernbetjeningen er trådløs og har en rækkevidde på op til otte meter.

svakom elva vibrator æg lilla
Køb vibrator ægget her

Det betyder, at du også kan bruge den sammen med en partner, der altså ikke behøver at være lige ved siden af dig, for at han eller hun kan styre vibrationerne. Ægget giver en pirrende fornemmelse, når det bruges til indvendig stimulering. Du kan også vælge at bruge det til udvendig stimulering på for eksempel klitoris. En fordel ved et vibratoræg er dog, at du kan indføre det, hvorefter du har hænderne fri. På den måde behøver du ikke at holde ved det hele tiden.

Fjernbetjeningen er nem at finde ud af, da den kun har tre knapper, der er tydeligt markeret. Du kan derfor med et enkelt tryk skrue op eller ned for vibrationerne. Vibratoren er også dejlig at bruge i badet. Selve vibratoren er helt vandtæt og kan bruges i både karbad og under bruseren. Du skal dog være opmærksom på, at fjernbetjeningen ikke er vandtæt. Den skal altså holdes tør, hvis du tager vibratoren med i bad.

En dildo med stimulerende kugler

Vil du gerne have et sexlegetøj uden vibrationer, kan du vælge en dildo. Denne dildo fra Fun Factory har ikke vibrationer, men den kan dog give ekstra stimulering alligevel. Dildoen har nemlig tre bevægelige kugler inden i. Kuglerne bevæger sig, når du bevæger dildoen, hvorefter de giver en rumlende og let pirrende stimulering. Det er altså den perfekte dildo til dig, der gerne vil have et penetrerende sexlegetøj uden vibrationer.

fun factory bouncer dildo med sugekop
Køb dildoen her

De bevægelige kugler giver en meget naturlig og organisk stimulering, da de følger dine bevægelser. Dildoen har en diameter på 4 cm og en fuld længde på 18 cm. Det er en størrelse, som passer de fleste. Derudover får du en dildo med sugekop. Sugekoppen i bunden kan du bruge til at sætte dildoen fast på en overflade.

Overfladen skal være ren og jævn. Når dildoen sidder fast, kan du bruge den, uden at du behøver at bruge hænderne. Det gør det også muligt at bruge dildoen i forskellige stillinger. Med en sugekopsdildo får du mange flere anvendelsesmuligheder. Det betyder også, at du kan tilpasse brugen, så den passer til dig og dine behov. Dildoen er ligeledes af høj kvalitet, da den er produceret i Tyskland og er fremstillet af medicinsk silikone af højeste kvalitet. Den er derfor også hudvenlig og har en dejlig blød overflade.

Lidt ekstra hjælp – stimulerende creme til klitoris

Har du problemer med at få en orgasme? Eller vil du bare gerne gøre din orgasme endnu mere intens? Så kan du bruge en såkaldt orgasmegel. Denne orgasmegel fra Orgie virker ved at give en kildende og let vibrerende effekt på det område, den smøres.

orgie sexyvibe high voltage orgasme gel

Udover at gelen har en stimulerende virkning, så gør den dig også mere følsom over for berøring. Det er altså det perfekte match sammen med sexlegetøj. Du kan også bruge cremen, når du er sammen med din partner.

Gelen kommer i en praktiske flaske, så du let kan dosere den rette mængde. Du behøver nemlig ikke meget per gang for at mærke en virkning. Brug gerne gelen fem minutter før, du ønsker effekten. Det giver den tid til at virke.

Køb gelen her

Gode råd til brug af sexlegetøj

Hvis du ikke er vant til at bruge sexlegetøj, kan det være rart med nogle gode råd og tips til, hvordan du gør. Der er nemlig et par ting, du kan gøre for at sikre dig den bedste oplevelse sammen med dit nye køb. Herunder kommer vi ind på vigtigheden af glidecreme såvel som rengøring af sexlegetøj. Vi vil også komme ind på, at sexlegetøj kan bruges på mange forskellige måder, hvad end du er single eller i et forhold.

Husk at bruge glidecreme

Både mand og kvinder har brug for at bruge glidecreme, når det kommer til brug af sexlegetøj – og det gælder faktisk ung som gammel. Med glidecreme er du sikker på, at sexlegetøjets bløde materiale glider let og behageligt. Det er vigtigt at bruge glidecreme, hvad end dit sexlegetøj er til udvendig eller indvendig stimulering. Dertil er det vigtigt, at du bruger den rigtige type af glidecreme. Det meste glidecreme er lavet af silikone eller et silikonelignende materiale. Dette materiale kan kun tåle at blive brugt sammen med vandbaseret glidecreme. En vandbaseret glidecreme bliver naturligt absorberet af huden, hvorfor der heller ikke er meget at gøre rent efter brug. Synes du, glidecremen tørrer ind, mens du bruger sexlegetøjet, kan du altid tilføre mere.

orgie bio chamomile glidecreme 100 ml

En god vandbaseret glidecreme til sexlegetøj

Med denne vandbaserede glidecreme med kamille får du en glidecreme, der har et langvarigt glid såvel som plejende egenskaber. Den økologiske glidecreme indeholder naturligt kamille ekstrakt, der har en anti-inflammatorisk virkning. Glidecremen virker derfor beroligende på huden og kan hjælpe med at hele eventuelle rifter. Glidecremen er perfekt til dig med sensitiv hud, eller som oplever ømhed efter sex eller onani. Den kommer i en smart flaske med dispenser, så du nemt kan dosere den mængde, du har brug for. Glidecremen er tilmed økologisk, vegansk og uden parfume.

Køb glidecremen her

Rengøring af sexlegetøj efter brug

Lige så vigtigt som det er at bruge glidecreme sammen med dit sexlegetøj, lige så vigtigt er det at gøre det rent efter brug. Hvis ikke dit sexlegetøj rengøres, kan det ødelægge materialet. Det gør det også uhygiejnisk at bruge. Det meste sexlegetøj i dag er dog vandtæt, hvorfor det også er meget nemt at gøre rent. Du skal altid følge instruktionerne for rengøringen, som du får med, når du køber dit sexlegetøj. Generelt handler det om, at du skyller det rent under vandhanen efter brug. Du kan også bruge en særlig rengøringsspray, der er lavet til brug på sexlegetøj. Når du har rengjort dit sexlegetøj, er det også vigtigt, at det er tørt, inden du pakker det væk. Noget sexlegetøj kommer med en stofpose til opbevaring. Brug den gerne, da det hjælper dig med at holde sexlegetøjet rent til næste gang, du skal bruge det.

pjur rengøringsspray til sexlegetøj 100 ml

En god rengøringsspray til sexlegetøj

Denne rengøringsspray fra Pjur er effektiv og mild. Det sørger for en helt ren overflade på dit sexlegetøj, samtidig med at den er mild og skånsom – også for dig og din hud. Sprayen er nemlig dermatologisk testet og indeholder hverken alkohol eller parfume. Du kan derfor også bruge den, selvom du har sensitiv hud. Sprayen kan bruges på sexlegetøj af silikone, gummi og latex. Den er desuden meget drøj i brug, og du skal kun bruge 2-3 sprøjt per rengøring. Pjur producerer alle deres produkter i Tyskland og er garant for høj kvalitet.

Køb rengøringssprayen her

Sexlegetøj kan bruges alene eller sammen

Her til sidst vil vi blot huske dig på, at sexlegetøj kan bruges på mange forskellige måder. Meget sexlegetøj kan bruges af både mænd og kvinder, og endnu mere kan bruges af både singler og par. Det kan derfor være en god idé at have en åben tilgang til sexlegetøj, hvor du ser mulighederne. Der er nemlig helt op til dig, hvordan du vil bruge dit sexlegetøj. Både sexlegetøj til mænd og kvinder kan introduceres i parforholdet og bruges sammen – til stor glæde for begge parter. Det er ligeledes muligt at bruge sexlegetøj som en opvarmende øvelse, til onani eller som en del af samlejet. Der er kort sagt muligheder nok, og det handler blot om at være åben over for nye oplevelser samt at udforske og eksperimentere.