Guide – Sådan vælger du det rigtige prostata legetøj

vælg det rigtige prostata legetøj cover

Er du på jagt efter en ny prostata stimulator eller måske dit allerførste sexlegetøj til stimulering af prostata? Så er du kommet til det helt rette sted. Vi guider dig igennem det store udvalg af prostata legetøj, så du kan finde den helt rigtige til lige netop dig. Der findes nemlig mange forskellige modeller, og det kan være svært at finde hoved og hale i det store udvalg. Med vores guide til sexlegetøj til mænd kan du blive klogere på, hvad en prostata stimulator er, og ikke mindst hvilken du måske ville synes bedst om. Vi giver dig nemlig gode råd til, hvad du kan kigge efter, når du skal finde sexlegetøj, der passer til dig og dine præferencer.

Find en prostata stimulator der matcher dig

Den rigtige prostata stimulator er den, der matcher dine behov og ønsker. Der er altså ikke én, der er rigtig for alle. Det kan være, at det er vigtigt for dig, at den kommer med en fjernbetjening, men det kan også være, at du har større fokus på design og materialer end ekstra funktioner og egenskaber. Med denne prostata legetøj guide kan du blive afklaret med, hvad der er vigtigst for dig. Det er nemlig et godt udgangspunkt til at indsnævre din søgning og finde frem til det sexlegetøj, der vil gøre dig allermest glad. Du kan også blive klogere på hvorfor prostata legetøj er et godt valg, når det kommer til sexlegetøj til mænd.

hvorfor prostata legetøj

Hvorfor vælge sexlegetøj der stimulerer prostata

Som mand er der god grund til at udforske og stimulere prostata. Det er nemlig et område, der også kaldes for det mandlige G-punkt og derfor også tit omtales som P-punktet. Det er derfor muligt at opnå mere intense og dybe orgasmer, når dette område stimuleres. Med en prostata stimulator kan du ramme og stimulere P-punktet uden det store arbejde – og dermed højne din nydelse med flere længder. Et prostata legetøj kommer i mange former og størrelser, og der er helt sikkert også et der passer til dig. Hold dig ikke tilbage og opdag en verden af nydelse.

Fakta om prostata

Prostataen, også kaldet blærehalskirtlen på dansk, er placeret ca. 3-7 cm oppe i anus og er på størrelse med en lille kastanje. Prostataen er placeret lige under urinblæren og danner den sædvæske, der lagres i sædblærerne og som transporterer sædcellerne fra urinrøret ved udløsning.

3 ting du kan kigge efter

For at gøre det hele lidt lettere har vi fokuseret på tre ting, som du med fordel kan starte med, når du skal finde prostata legetøj. Størrelse, form og funktion er alle vigtige elementer, der kan variere fra model til model. Det kan altså være en god idé at gøre det klart for dig selv, om du er til en ekstra fyldig oplevelse eller ønsker en bestemt form eller funktion med dit sexlegetøj. Du kan blandt andet spørge dig selv:

  1. Hvor stort skal dit prostata legetøj være?
  2. Skal det også kunne stimulere mellemkødet?
  3. Ønsker du en særlig funktion som f.eks. vibrationer, penisring eller andet

Læs mere om hvilke variationer der findes i forhold til størrelse, form og funktion. På den måde kan du finde frem til, hvad du foretrækker og dermed den rigtige prostata stimulator for dig.

Størrelse

Størrelsen betyder altså noget, når det kommer til at finde en prostata stimulator, der passer dig. Længden vil ofte ikke være så lang, men det er også meningen i forhold til at ramme det område, hvor prostata er placeret. Det der har stor betydning, er diameteren. Det kan nemlig give dig en ekstra fyldig fornemmelse. Det kan være særlig attraktivt, hvis du i forvejen har en del erfaring med anal sexlegetøj.Er du derimod lidt mere ny inden for verden af anal stimulering, kan en mindre diameter være at foretrække. Du kan altid se målene for sexlegetøjet under produktbeskrivelsen.

fun factory duke prostata legetøj
Det kan være en god idé at bruge en lineal eller et målebånd, så du kan se målene foran dig, hvis du køber sexlegetøjet online. Det vil give dig en bedre fornemmelse af, om det bliver for stort eller for småt i forhold til dine ønsker og dit erfaringsniveau.

Form

Formen på prostata legetøj kan være meget forskelligt, men har samtidig også altid noget til fælles. En prostata stimulator er af klare årsager altid udformet, så prostata rammes bedst muligt. Derudover kan der dog være stor forskel i, hvordan sexlegetøjet er designet. På nogle er det indvendige stykke helt glat, på andre er det kugleformet eller med riller. Det kan også være forskelligt, hvorvidt prostata stimulatoren er designet med en stimulator til mellemkødet. Nogle kan have et udvendigt stykke, der både giver god støtte og sikrer en god pasform, samt som sidder op ad mellemkødet og stimulerer. Det udvendige stykke kan ligeledes have en både glat og nubret overflade.

lelo prostata vibrator

Funktion

Udover at størrelsen skal være rigtig og formen skal være på plads, så er det selvfølgelig også vigtigt, at dit sexlegetøj har de funktioner, du ønsker. Med en prostata stimulator kan det for eksempel være, at den også skal stimulere mellemkødet, eller at den skal være et prostata legetøj kombineret med en penisring.Begge dele kan fås, og det kan endda fås i flere forskellige udgaver, så du ligeledes kan få den størrelse og form du ønsker. Med en prostata stimulator der også har en penisring, kan du ikke bare nyde en stimulerende fylde bagtil men også en hårdere og længerevarende erektion. Det er et oplagt valg til brug under samleje.

Andre egenskaber

Når du har fået de grundlæggende ting som størrelse, form og funktion på plads, kan du med fordel begynde at indskrænke søgningen endnu mere. Der er nemlig også andre egenskaber, som dit prostata legetøj kan eller ikke kan have. Det kan være, at du er helt ligeglad med om det har det ene eller det andet. Eller det kan være, at det er helt afgørende for dit valg. I det følgende kan du hvert fald blive klogere på, hvilke egenskaber dit prostata legetøj kan have, og som muligvis kan afgøre, hvilken der er den helt rigtige for dig.

Med eller uden vibration

Det kan gøre en verden til forskel, hvis dit prostata legetøj ikke bare rammer og massere det følsomme område, men også forkæler det med pirrende vibrationer. En af fordelene ved at vælge et prostata sexlegetøj med vibration er, at du altid kan vælge denne funktion til eller fra.Er du ikke sikker på, at vibrationerne er for dig, kan du altid bruge den uden. Kan den vibrere, har du til gengæld altid mulighed for at tænde for den, hvis du en dag har brug for en mere intens nydelse eller noget variation. Det kan omvendt være, at du allerede ved, at det ikke er noget for dig. I så fald kan du uden problemer vælge et sexlegetøj uden vibrationer.

Fun Factory B Ball Uno Anal Plug Mood
prostata legetøj mand

Med eller uden fjernbetjening

Som så meget andet sexlegetøj i dag kan du naturligvis også få prostata legetøj med fjernbetjening. En fjernbetjening kan gøre det lettere at skifte indstilling, mens sexlegetøjet er i brug – særligt hvis du leger alene. Et fjernstyret sexlegetøj er dog også oplagt, hvis du og en partner skal lege sammen. Det kan være utrolig pirrende, hvis du overlader styringen til din partner, der herefter kan nyde synet af din øget nydelse, når der skrues op for vibrationerne.Meget sexlegetøj er vandtæt i dag – og det gælder også de fleste prostata stimulatorer. Du skal dog være opmærksom på, at det sjældent gælder fjernbetjeningen.

Er du i tvivl om, hvorvidt du gider at bruge en fjernbetjening, er det vigtigt, at du sikrer dig, at vibrationerne kan styres via knapper på sexlegetøjet. På den måde kan du altid undlade at bruge den medfølgende fjernbetjening.

Vores bedst sælgende prostata stimulator – Hugo fra LELO

Det er ikke uden grund, at denne Hugo prostata stimulator fra svenske LELO, er blevet en bestseller. Det er nemlig ikke bare et smukt udformet sexlegetøj. Den er også fyldt med smarte funktioner, der gør den til en endnu større fornøjelse at bruge. Det svenske mærke LELO er kendt for deres elegante designs fremstillet i den bedste kvalitet. Sexlegetøjet ligger i den dyre ende, men du får derfor et holdbart sexlegetøj, du kan nyde i mange år fremover, der samtidig er smukt designet og meget brugervenligt.

Hugo er udformet med en afrundet ende, der gør indføringen let. Det ekstra store hoved sikrer dig ikke bare at prostata stimuleres, men at du også kan nyde en fyldig fornemmelse. Bunden er det indførbare stykke er smal, så stimulatoren sidder behageligt. Bundstykket går op og rammer mellemkødet, så du kan nyde både en indvendig og udvendig stimulering – takket være de to motorer som sexlegetøjet er udstyret med.Som noget helt unikt kommer denne prostata stimulator med den smarte SenseMotion fjernbetjening. Når stimulatoren styres med et SenseMotion mode bestemmes vibrationernes intensitet af, hvordan du bevæger fjernbetjeningen.

prostata legetøj lelo
Det er en meget intuitiv form for styring, hvor du ikke behøver at bruge tid på at finde den rigtige knap. Som en lille ekstra feature kan fjernbetjeningen også vibrere.

Opsummering af Hugo prostata stimulator

Udstyret med to motorer til udvendig og indvendig stimulering

Fremstillet af medicinsk silikone af højeste kvalitet

Intuitiv styring med den smarte SenseMotion fjernbetjening

Stimulatoren er genopladelig og vandtæt

Husk at bruge den rigtige slags glidecreme

Når det kommer til brug af anal sexlegetøj, kommer du ikke langt uden glidecreme. Men det er ikke helt ligegyldigt, hvilken glidecreme du bruger. For det første er det vigtigt, at du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med sexlegetøj af silikone. Stort set alt prostata legetøj er fremstillet af silikone eller et silikonelignende materiale.Derudover er det vigtigt, at du bruger en glidecreme, der er lavet specielt til anal brug. En vandbaseret anal glidecreme vil indeholde plejende og fugtgivende ingredienser, der sikrer dig en behagelig og god oplevelse. Den vil dertil også have en længerevarende glideevne, der ligeledes sikrer dig den bedste nydelse, når du bruger din prostata stimulator.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *