Guide – sådan vælger du den rette massageolie

massageolie guide cover

Måske ønsker du at forkæle din partner med en uforglemmelig og ikke mindst erotisk massage. Så fald får du brug for en god massageolie eller et massagelys. Derudover kan det være, du har nogle særlige ønsker til olien. Skal den for eksempel have en duft? Eller må den gerne være med en stimulerende virkning? Der er mange forskellige massageolier at vælge i mellem, og de kan alle noget forskelligt udover at give en glat og lækker fornemmelse til din massage.I denne guide giver vi dig et overblik over nogle af de forskellige varianter, der findes, og hvilke fordele de hver især kan have. På den måde kan du nemt finde ud af, hvilke der passer til dine ønsker og behov. Vi giver dig naturligvis også konkrete forslag på de forskellige slags, så du nemt kan finde en massageolie, der passer til dig.

Gør den erotiske massage endnu bedre

En erotiske massage er perfekt til dig, der ønsker at gøre noget særlig ud af forspillet. Det er en måde, hvorpå du og din partner kan komme helt tæt på hinanden på nye måder. Derfor er det også vigtigt at have det rigtige udstyr til at gøre oplevelsen så god som mulig – og det er her, at massageolien kommer ind i billedet.Hvis du blot bruger en creme, vil du måske kortvarigt opleve, at dine hænder glider let over huden, men cremen bliver løbende absorberet, og den glatte fornemmelse vil altså ikke holde i særlig lang tid. Hvis du i stedet bruger en massageolie, vil dine hænder blive ved med at glide let og behageligt. Det vil gøre hele oplevelsen mere intim, sanselig og ikke mindst erotisk.

erotisk massage

Hvilke varianter findes der

Vi har forhåbentlig fået overbevist dig om, at din massage altså bare ikke bliver lige så god, hvis du hopper massageolien over. I så fald kan du her blive klogere på, hvilke varianter der findes – det kan måske også være med til at pirre din interesse. Der findes nemlig massageolie både med og uden duft og smag, såvel som olier med plejende og fugtgivende ingredienser. Du kan også få massageolie i form af et massagelys. Læs mere om de forskellige varianter lige her og find ud af hvilken, der passer bedst til den massage, du har i tankerne.

Med eller uden duft

En massageolie med duft kan være med til at skabe en sensuel stemning. Duften gør at flere sanser bliver vækket og kan derfor også gøre hele oplevelsen mere intim og pirrende. Ønsker du en massageolie med duft er der selvfølgelig mange forskellige dufte at vælge imellem. Olierne kommer med dufte som vanilje og kakao, men også jordbær, jasmin og æble. Der er altså rig mulighed for at finde en duft der tiltaler dig.

Det kan også være at foretrækker en olie helt uden parfume og duft. Det kan være særligt fordelagtigt hvis olien skal bruges til en intim massage. Generelt anbefales det nemlig at du undgår produkter med parfume på kønsdelene. En olie uden duft har naturligvis de samme glidende egenskaber, men med en helt neutral duft og smag, så du og din partner kan fokusere 100% på de erotiske berøringer.

tre pak massage olie
Find sættet her

Massageolie med duft

Ønsker du og din partner at udforske forskellige dufte, er dette sæt med tre massageolier helt perfekt. Sætter fra Magoon indeholder olier med tre forskellige dufte af jasmin, moskus og mærkets egen duft, som de kalder indisk elskov.

Det er et godt sæt at starte med, hvis I er i tvivl om hvilke dufte i bedst kan lide, da de forskellige dufte varierer meget og giver en helt ny oplevelse.

Det giver dermed også mulighed for at gøre hver massage unik med en ny olie. Massageolien giver naturligvis en dejlig og glat fornemmelse, der bliver ved, så længe du ønsker det.

Orgie bio rosemary massageolie
Find massageolien her

Massageolie uden duft

Hvis du har en sart hud eller ønsker at bruge massageolien intimt, kan du med fordel vælge denne fra Orgie. Olien er økologisk og indeholder ingen parfume. Den er derudover med plejende ingredienser, der efterlader huden dejlig blød. Massageolien indeholder olie fra solsikkefrø, mandler og rosmarin.

Rosmarinolie er kendt for sine antiinflammatoriske egenskaber og stimulerer derudover også blodcirkulationen. Du kan derfor også opleve en mild varme, når du anvender denne olie. Takket være naturlige og økologiske ingredienser kan du bruge massageolien helt intim uden bekymringer.

Med plejende og fugtgivende ingredienser

Hvorfor ikke vælge en olie, der ikke bare giver en dejlig oplevelse under massagen, men som også efterlader din hud fugtgivet og plejet efterfølgende. Der findes mange forskellige produkter, der med naturlige ingredienser giver ekstra fugt og pleje til din hud. Det kan være rart, hvis du for eksempel har nemt til tør hud eller blot ønsker at din hud også bliver plejet af den behagelige og afslappende massage.

Massageolie med plejende ingredienser

Denne olie fra Orgie er ikke bare økologisk, den indeholder også naturlige ingredienser der giver din hud de optimale forhold både under og efter massagen.

Den veganske massageolie indeholder både solsikke- og mandelolie. Disse indeholder antioxidanter der er med til at pleje og fugte din hud.

Du vil derfor også opleve at din hud føles blød og lækker efter massagen. Olien er derudover tilført en mild og naturlig duft af grapefrugt. Den milde duft sammen med den glatte og lækre fornemmelse giver dig en erotisk oplevelse for alle sanserne.

Orgie Bio grapefruit Organic Oil 100 ml
Find massageolien her

Med eller uden smag

Ønsker du en særlig erotisk og sanselig oplevelse, kan en massageolie med smag være den helt rette ting. Når olien er tilført smag, er det oplagt, at du gør massagen endnu mere intens ved at kysse og bruge din tunge. På den måde kan du pirre på helt nye måder. Kys og slik din partner overalt samtidig med, at dine hænder glider let og lækkert over den nøgne hud. Det vil uden tvivl give anledning til en uforglemmelig oplevelse for jer begge to. Ligesom med dufte findes der også forskellige smage, og det er selvfølgelig helt op til jer at finde ud af, hvilken der tiltaler jer allermest – skal den være mild, sødmefuld eller varm og sommerlig?

Orgie lips massage kit strawberry
Find massageolien her

Massageolie med smag

Det brasilianske mærke Orgie har skabt en serie af olier med smag. Faktisk får du et helt sæt, der indeholder både massageolie og en pirrende fjer. Der er altså virkelig lagt an til en sanselig og erotisk oplevelse. Olien bruges til en afslappende og behagelig massage, hvor du med god grund kan bruge tungen. Olien er nemlig tilført en dejlig smag af enten jordbær, æble eller candyfloss.

Det er altså helt op til dig, hvor sød din partner skal smage. Under massagen kan du også bruge den lille fjer, der følger med. Brug den til at pirre din partner og før den kildende fjer over alt. Med i sætter får I også en guide, der er fyldt med inspiration til, hvordan I bruger olien og fjeren sammen. Det er det perfekte sæt til en særlig anledning eller når din partner for alvor skal forkæles.

Med stimulerende virkning

Skal den erotiske massage være endnu mere stimulerende og pirrende? Hvorfor så ikke vælge en massageolie med en stimulerende virkning. Der findes forskellige varianter der kan føles kildende såvel som varmende. Det er altså bare med at finde den variant I synes bedst om. Ved at give olien en ekstra stimulerende virkning, kan du gøre massagen endnu mere pirrende. Ikke nok med at din partner forkæles af dine hænder der glider let og lækkert over huden, så kan hun eller han også nyde den pirrende fornemmelse af varme eller bobler der kilder.

Massageolie med stimulerende virkning

Denne massageolie er teknisk set ikke en olie, men en skum. Den har dog den samme bløde og glatte konsistens der gør den perfekt til en erotisk massage. Derudover har den en brusende effekt der føles fantastisk på den nøgne hud. Dertil er den tilført en sommerlig og varm monoï duft. Duften stammer fra Tahiti og betyder ”duftende olie”.

Den udvindes fra tiaréblomsten og kan beskrives som en let sommerduft der minder en om varme og sensualitet. Der er altså tale om en komplet sanselig oplevelse med pirrende fornemmelser og sensuelle dufte. Den stimulerende massageskum findes også i andre varianter med forskellige dufte. Produkter fra Orgie er altid lavet af naturlige ingredienser og massageskummet kan derfor bruges over hele kroppen.

Orgie Acqua Croccante Monoi massage skum
Find massageolien her

Et massagelys

Når man siger massageolie tænker de fleste på en flaske med en flydende olie i. Men der er faktisk også andre måder at få olien på. Massagelys er en populær variant, da den ikke bare giver den dejlige og glatte olie, men også skaber en intim og hyggelig stemning og i visse tilfælde også spreder en aromatisk duft. Der er altså mulighed for at skabe en helt særlig oplevelse med det rette massagelys.

LELO Massagelys med Duft
Find massagelyset her

Massagelys med duft

Dette massagelys fra LELO vil smelte stress og spændinger væk. Når lyset tændes, spreder det en sensuel sødmefyldt duft af kakao og vanilje. Efter 15 minutters brændetid vil lyset være forvandlet til en dejlig massageolie. Olien vil tilmed være lun, hvilket kun gør den endnu mere dejlig at bruge.

Massagelyset består af soyavoks uden ftalater. Det indeholder derudover sheasmør, abrikoskerneolie samt E-vitamin. Disse ingredienser giver olien plejende og fugtgivende egenskaber, der efterlader huden blød og glat efter brug. Lyset indeholder mange nydelsesfulde timer da det kan brænde i hele 36 timer.