Guide – sådan vælger du den rette G-punktsdildo

find den rette g-punktsdildo guide

Ønsker du et sexlegetøj, der er skabt til at stimulere G-punktet? Så er en G-punktsdildo et godt valg. Men som med alt slags sexlegetøj, er der mange varianter at vælge i mellem. I denne guide prøver vi at gøre det lidt nemmere for dig. Vi hjælper dig med at spore dig mere ind på, hvilken slags dildo til G-punktet, som er perfekt for dig.De mange varianter er der nemlig af en grund. Vi er alle forskellige, og der er ikke én model, der fungerer for os alle. Derfor vil der sikkert også være en, der er bedre til dig end nogle af de andre. Med denne guide kan du forhåbentlig komme nærmere på, hvilken slags G-punktsdildo du er ude efter. Uanset hvad vil den hvert fald give dig inspiration og viden omkring, hvilke typer af dildoer der findes, når det kommer til stimulering af G-punktet.

Find den rette dildo til dig

Med denne guide kan du finde den dildo til G-punktsstimulering, der er helt rigtig for dig. Alle G-punktsdildoer har det til fælles, at de er skabt til at ramme og stimulere det følsomme G-punkt. Men derudover kommer de i mange varianter med forskellige udformninger, størrelser og materialer. Alt dette kan påvirke, hvordan din oplevelse af dildoen bliver.Ved du ikke, om du ønsker en fleksibel eller fast dildo? Eller hvilken størrelse den skal være? Måske ønsker du blot at se nogle forskellige varianter? I så fald er du kommet til det rette sted. I denne guide kommer vi ind på det hele og giver dig et bedre overblik over dine muligheder, når det kommer til at vælge den rette G-punktsdildo.

G-punkts dildo

Hvordan skal din G-punktsdildo være?

Dette spørgsmål kan du med fordel starte med at stille dig selv. Hvordan din dildo skal være, kan nemlig variere end del, i forhold til hvordan andre måske ville foretrække det. Det er altså vigtigt, at du finder ud af, hvad du har brug for – og ikke hvad alle andre synes. Virker det uoverskueligt at komme frem til? Så kan du med fordel starte med nogle af de helt basale egenskaber, som din G-punktsdildo kan have. Start med at finde ud af hvilket materiale du foretrækker, samt hvilken størrelse du synes om. Forskellige materialer og størrelser kan noget hver især, og hvad du bedst kan lide, er hovedsageligt en smagssag.

Materiale

Materialet er selvfølgelig vigtigt i forhold til, hvilken fornemmelse du får, når du holder og bruger dildoen. Oftest er sexlegetøj lavet af silikone. Det er et materiale, der er nemt at gøre rent, og så har det en meget blød og glat overflade – hvilket jo er essentielt for en god og lækker oplevelse. En dildo i silikone er for det meste også ret fleksibel. Det vil sige, at den kan bøjes. Det kan for nogle være en fordel, da det giver dem mere rum for bevægelse.I den anden ende har du et materiale som glas. En glasdildo til G-punktet er for nogle helt perfekt. Her er dildoen af gode grund helt fast og kan derfor ikke bøjes. Stimulering af G-punktet med den faste dildo kan for nogle være det helt rigtige. Som med det meste omkring sexlegetøj handler det om at udforske og eksperimentere. Måske er der en type af materiale, der lyder umiddelbart mere tiltagende for dig, men ellers må det komme an på en prøve.

Størrelse

Størrelse er ligeledes en variant, der kan have stor betydning på din oplevelse. Her er der igen tale om noget, der for manges vedkommende, er en smagssag. Nogle foretrækker en mindre dildo, mens andre ikke kan få det stort nok. Hvilken størrelse der er rigtig for dig, kommer også meget an på, hvor erfaren du er – både med og uden sexlegetøj. Du kan altid se størrelsen på vores dildoer, når du går ind under produktbeskrivelsen. Her er det særligt diameteren, du skal være opmærksom på.Køber du dit sexlegetøj online, kan det være en fordel at bruge et målebånd til at visualisere størrelsen. På den måde har du et mere konkret billede af, hvad dildoens størrelse egentlig er. Vi anbefaler altid, at du ikke vælger for stort til at starte med. Det kan gøre det besværligt og i værste fald ukomfortabelt at bruge dildoen. Det kan til gengæld også være, at en stor udfordring er lige det, du leder efter. I så fald kan du med fordel finde en dildo med både større omkreds og god længde.

Hvorfor vælge en dildo til G-punktet?

Er du i tvivl om, hvorvidt en G-punktsdildo overhovedet er det sexlegetøj, du leder efter? Så kan du måske blive mere afklaret her. Mange bruger et sexlegetøj, når de ønsker at stimulere G-punktet. Det kan gøre det nemmere at ramme området, og med sexlegetøjet kan det også være nemmere at opnå en G-punktsorgasme. Men om det er en dildo, der får dig helt op og ringe, må komme an på en prøve. Nogle foretrækker en G-punktsvibrator. Den kan I mange henseender have samme design som en G-punktsdildo, men har selvfølgelig den egenskab, at den kan vibrere. En G-punktsdildo kan ikke vibrere, og er derfor til dig, der ønsker at stimulere området ved hjælp af bevægelse.

Fun Factory Magnum sugekop dildo i sort
En af fordelene ved en G-punktsdildo er også, at de fleste kommer med en sugekop i bunden. Det betyder, at du kan sætte dildoen fast på enhver jævn overflade. Det giver dig mulighed for en masse håndfri sjov, hvor du kan eksperimentere med at bruge dildoen i forskellige stillinger. Det kan også være en hjælp, når du skal finde den bedste måde at stimulere dit G-punkt på.

Hvilke forskellige G-punktsdildoer findes der

De fleste G-punktsdildoer ligner hinanden. De har alle en buet udformning, der gør, at du nemmere kan ramme G-punktet. Mange af dem har også et forstørret penishoved, der ligeledes skal gøre det nemmere at stimulere området. Udover disse basale udformninger kan de dog variere i materiale, størrelse og generelle design. I det følgende kan du se eksempler på tre forskellige dildo til G-punktsstimulering. Det kan forhåbentlig give dig inspiration til hvilken dildo, der er den rette for dig.

the boss dildo
Se den realistiske dildo her

The Boss fra Fun Factory – den realistiske

Denne dildo fra Fun Factory er en god G-punktsdildo til dig, der ønsker et realistisk udseende og en fyldig størrelse. Dildoen er ekstra realistisk i denne lyse hudfarve, men fås også i pink og sort for et mindre naturtro design. Dildoen har en tynd sugekopsbase, der gør, at du kan eksperimentere med den både håndholdt og håndfri. Den har en diameter på 4,4 cm og en længde på 17,9 cm. Dildoen har den velkendte buet udformning, der gør, at den er oplagt til stimulering af G-punktet. Med en dildo fra Fun Factory er du ligeledes sikker på den bedste kvalitet. Deres produkter designes og produceres i Tyskland. Dildoen er fremstillet af medicinsk silikone hele vejen igennem og har derfor en perfekt blødhed og fleksibilitet. Materialet er det bedste af sin slags, og er både hudvenligt og holdbart. Dildoen skal bruges sammen med en vandbaseret glidecreme for, at du er sikret den bedste oplevelse.

Limba Flex fra Fun Factory – den fleksible

Skal din G-punktsdildo være ekstra fleksibel? Så er det denne smarte Limba Flex dildo fra Fun Factory, du skal vælge. Dildoen har den smarte egenskab, at den er bøjelig. Det vil sige, at du kan bøje den i præcis den retning og den vinkel, du har brug for. Det er særlig smart til G-punktsstimulering, da G-punktet kan sidde forskelligt hos kvinder. Du kan derfor tilrette dildoen til dine behov, så du den rammer helt rigtigt for dig. Du kan ligeledes også få dildoen i den størrelse, du foretrækker. Dildoen kommer i en small og en medium. Small har en længde på 12 cm og en diameter på 3 cm. Det er en god begyndervenlig størrelse. Medium er 18 cm i længden og 3,2 cm i diameteren. Begge kommer med en kraftig sugekop, der gør det muligt at bruge dildoen håndfri. De er begge fremstillet af det bløde og holdbare medicinsk silikonemateriale.

Guides fun factory limba flex medium Guide – sådan vælger du den rette G-punktsdildo
Se den fleksible dildo her
Fifty Shades of Grey Glas massage wand
Se den faste dildo her

Massage Wand fra Fifty Shades of Grey – den faste

Denne massage wand i glas fra Fifty Shades of Grey er perfekt til dig, der ønsker en fast G-punktsdildo. Dildoen har et smukt design med masser af muligheder. Den ene ende har en enkel kugle, mens den anden har to. Begge ender kan bruges til stimulering, og du kan derfor vælge den, du bedst kan lide eller skifte mellem de to. På skaftet har dildoen pirrende knopper, der vil stimulere skedeåbningen, når dildoen føres ind og ud. En af fordelene ved en glasdildo er, at du kan varme og køle den for en ekstra pirrende oplevelse. Sørg for at teste temperaturen på huden inden du bruger dildoen intimt. Dildoen er af gode grund helt fast og giver en hård og ubøjelig fornemmelse, når du bruger den. Du kan med fordel bruge dildoen sammen med en silikonebaseret glidecreme, hvis du foretrækker det.

Sådan bruger du din G-punktsdildo

Du er måske blevet klogere på hvilken G-punktsdildo, der er den rette for dig på nuværende tidspunkt. Vi har forhåbentlig gjort det mere overskueligt at finde frem til hvilken type af dildo, du leder efter. Men når du nu har fundet frem til det rigtige sexlegetøj, skal du selvfølgelig også vide, hvordan du bruger det. Det er nemlig ikke lige nemt for alle at finde og stimulere G-punktet. Det er også vigtigt at huske på, at alle kroppe er forskellige. Måske giver stimulering af G-punktet dig bare ikke den helt vilde orgasme. Men det er selvfølgelig værd at prøve og eksperimentere med. I det følgende kan du læse lidt mere om, hvordan du får den bedste oplevelse med dit nye legetøj.

Tålmodighed er en dyd

Det er som sagt ikke lige nemt for alle, når det kommer til stimulering af G-punktet. Det er altså vigtigt, at du giver dig selv god tid til at lære området at kende. Det kan faktisk være en god idé at starte ud med at bruge fingrene. Det kan gøre det nemmere at finde området, og det kan også give dig en bedre idé om, hvordan du bedst kan lide, at det bliver stimuleret. Er det for eksempel meget følsomt og kræver let stimulering – eller skal der lidt mere kraftig stimulering til? Giv dig selv god tid til at finde området og brug også gerne god tid til at udforske det. Skal din partner bruge en G-punktsdildo på dig, kan du med fordel vise dem, hvor dit G-punkt sidder og instruere dem i, hvordan du bedst kan lide det bliver stimuleret.

Glidecreme er alfa og omega

Det er vigtigt, at du ikke hopper glidecremen over, når det kommer til brug af din G-punktsdildo. Det har ikke noget at gøre med, om du bliver nok våd eller ej. En glidecreme giver bare noget ekstra til oplevelsen og sikrer, at du får det bedste glid sammen med dit sexlegetøj. Det er vigtigt, at din glidecreme er vandbaseret, hvis du bruger sexlegetøj af silikone. Bruger du sexlegetøj af glas eller metal kan du bruge både silikonebaseret og vandbaseret glidecreme.