Guide: Pussy Pump – sådan bruger du den

pussy pump

Er du ude efter endnu mere nydelse enten under samleje, eller når du onanerer? Så er en pussy pump, måske noget for dig. Dette produkt sørger nemlig for, at du bliver sensitiv som aldrig før omkring dine erogene zoner, og det medfører altså nogle vilde orgasmer. Sex er fantastisk. Det kan vi vist næsten alle blive enige om. Men nogle har lettere ved at opnå det vilde festfyrværkeri af en afslutning, som orgasme kan være.

Både orgasme, og vejen dertil, føles helt fantastisk, og du kan gøre den endnu frækkere med en såkaldt vagina pumpe. Det er et både fantastisk og lidt specielt produkt, så hvis du synes, fordelene lyder virkelig dejlige, men ikke helt ved, hvad det faktisk er for et produkt, så læs med her. Vi har nemlig samlet alt den viden, du har brug for, når du overvejer en pussy pump.

Pussy pump, klitoris pumpe eller vagina pumpe? Det må være et kært barn med alle de navne.

Her i Danmark har vi det jo med at tage engelske navne til os. Så når du leder efter dette produkt, så kan du søge på både klitoris pumpe, vagina pumpe og det engelske ord pussy pump. Og det er altså det samme produkt, uanset om du bruger det danske eller det engelske navn. Men hvad er det egentligt, at dette produkt kan? Har du hørt om penispumper og penisringe?

Det er produkter, der forstørrer mandens penis, og gør den meget mere følsom, så han får nogle helt fantastiske orgasmer. Penisringe er ret almindelige og mange mænd synes, at det er vildt lækkert at bruge i sengen. Så måske er du stødt på sådan en før sammen med en partner. I så fald behøver du på ingen måde at være misundelig. En pussy pump gør nemlig lige præcis det for dig, som en ring om penis gør for manden: Den forstørrer simpelthen de erogene zoner ved vagina, så du bliver endnu mere sensitiv! Ikke dårligt, vel? Vores erogene zoner som fx klitoris, bliver ekstra sensitive, når der løber blod til. Det sker helt automatisk, når du bliver tændt.

Så når din partner rører ved dig eller kysser dig, så strømmer der simpelthen blod til dine nedre dele, så du er klar til, at de hede kys udvikler sig til mere. Det er det samme, som der sker ved ham, når penis bliver stor. Men du kan faktisk hjælpe denne proces på vej, for ved at bruge en vaginapumpe, kan du nemlig selv få blodet til at løbe til. Det, som pumpen gør, er, at den skaber et vakuum omkring området, og det får altså blodet til at strømme – på den gode måde.

Oplev fantastisk og fræk sex med en pussy pump

Orgasmen er en fantastisk ting. Faktisk har klitoris intet andet formål end at give nydelse. Er det ikke fantastisk? Der er simpelthen en del af din krop, der kun findes for, at det skal føles godt, når du har sex. Nu kan sex jo sagtens føles dejligt, selvom det ikke ender med, at du får en orgasme. Vidste du, at det også er muligt at få forskellige orgasmer?

Nogen får det ved, at klitoris stimuleres, mens andre kan få det alene ved penetrering, der stimulerer G-punktet. Og så er der nogen, der kan blive seksuelt stimuleret ved at blive rørt og slikket på brysterne! Men mere om det senere. Pointen er, at det er ret lækkert, når sex ender i en eksplosion af nydelse, og hvis du enten har svært ved det eller vil opnå ekstra stimulans under samleje, så er en pussy pump et rigtig interessant redskab til at opnå netop det.

bad kitty pussy pump vaginal pumpe

Hvorfor skal du bruge en pussy pump?

Altså du skal jo ikke bruge den, hvis det ikke er noget for dig, men du er jo landet her af en grund, ikke? Og det er måske, fordi du drømmer om en mere intens sexoplevelse, enten når du er sammen med en partner eller bare nyder en omgang solosex. Det er to helt konkrete fordele ved at anvende en pussy pump. Intense sexoplevelser er vagina pumpens spidskompetence. Jo mere sensitiv, du er, jo mere mærker du nemlig berøringer, og din krop kommer med nogle mere intense reaktioner. Så når du forstørrer dine erogene zoner med en pussy pump, så er der altså lagt op til en vild aften i orgasmens tegn.

Det kan også være, at du vil bruge den som en fræk overraskelse til din partner. Når du pumper området op, kommer din vagina til at se virkelig fræk ud. Du får nemlig fyldige skamlæber, der bare skriger ”jeg vil have dig”. Det signalerer virkelig, at du er klar til en fræk aften, og det er bare vildt pirrende at se på for din partner.

Kom godt i gang med din pussy pump

Der venter dig nogle vanvittige orgasmer, når du først har skaffet dig en pussy pump, og derfor skal du naturligvis vide, hvordan du bruger sådan en vaginapumpe:

  1. Glidecreme, altid glidecreme: Glidecreme bare en rigtig god idé, når du vil give dig i kast med sexlegetøj. Selvom du som kvinde producerer en naturlig glidecreme, når du bliver tændt, er det nemlig godt med lidt ekstra smørelse, når du har gang i legetøjet. Det er særlig vigtigt med et produkt som en pussy pump, fordi den ikke er sat op i vagina, men sidder uden på. Her sørger glidecremen for, at den sidder behageligt og hjælper med at få pumpen til at glide lettere af, når du er færdig med den. Derfor bør du smøre glidecreme ud over kanten af pumpen.
  2. Sæt din klitoris pumpe på din vagina. Det kræver lige lidt tålmodighed, når du skal bruge den første gang, for du skal måske lige justere, så den sidder helt rigtigt og kan danne et vakuum. Test, om den sidder ordentligt, ved at lave nogle prøvepump.
  3. Når pumpen sidder ordentligt, og der bliver dannet vakuum, kan du begynde at pumpe. Forsigtigt! Det må nemlig ikke gøre ondt. Når din vagina er blevet tydeligt større, så lad pumpen sidde i nogle minutter. Begyndere kan nøjes med et par minutter, og øvede må lade den sidde i max 10 minutter. Når pumpen har siddet længe nok, så frigiv vakuumet og tag mundstykket af.
  4. Husk at rengøre pumpen. Sørg for at det ikke sidder nogle rester af glidecreme, så din pumpe er klar til næste gang. For der bliver helt sikkert en næste gang, når du først er blevet hooked.

Så er du faktisk helt klar til at dyrke noget helt fantastisk sex. Enjoy!

Brug en pussy pump inden oralsex og kom i sexhimlen

En pussy pump eller klitoris pumpe er den perfekte start på en omgang oralsex. Hvis der står et lickjob på aftenens sexprogram, så anbefaler vi klart, at du prøver at starte aftenen med en pussy pump. Vi har nævnt, at fordelene ved at bruge en pumpe inden sex er, at du bliver ekstra sensitiv, og at det får dine skamlæber til at se virkelig fyldige og frække ud.

Prøv at forestille dig den kombination, når din partner stimulerer dig med sin tunge. Bare tanken er ret lækker, ikke? Så kan han eller hun rigtigt se, hvor tændt du er, hvilket ikke kan undgå at have en effekt på deres krop også. Med din ekstra sensitive klitoris kan du mærke virkelig meget, når de lader deres tunge lege med din klitoris. Vi kan næsten garantere, at du får en helt fantastisk orgasme! Oralsex er i det hele taget en rigtig god måde for kvinder at opnå orgasme. Det er nemlig kun nogle få heldige, der rent faktisk bliver stimuleret nok alene ved penetrering.

Men når deres partner får tungen på gled, så er det op mod 90 % af kvinder, der opnår den eftertragtede nydelseseksplosion. Brug en pussy pump, inden I kaster jer ud i løjerne, og kom i den syvende sexhimmel.