Guide: Penis pumpe – Få en fyldigere erektion

penis pumpe kvinde måler mand

Er du træt af, at din penis og dig ikke er på samme bølgelængde? Der kan være flere årsager til, at du ikke opnår den erektion, du gerne vil. Men uanset årsag, så kan en penis pumpe faktisk hjælpe på dit problem, så du ikke behøver at kaste dig ud i mere drastiske tiltag. Du har lavet en penis pumpe guide, så du kan få helt styr på, hvad sådan en sag kan gøre for dig. 

Sex er nemlig vildt vigtigt for vores sundhed og velvære, så det er frustrerende, når du fysisk ikke kan yde, som du gerne vil. For selvom størrelse ikke er alt – lang fra! – så er der vildt meget selvtillid forbundet med netop det. Derfor kan en penis pumpe være en hjælp til dig, der vil øge din selvtillid i sengen. Og apropos at ”øge” noget, så er en penis pumpe faktisk ikke kun til dig, der ønsker mere størrelse.

Størrelse og selvtillid

Vi lægger lige ud med at gøre rede for, hvorfor store penisser ikke er et krav for at være god i sengen. Mange mænd er nemlig draget af ideen om en større penis. Og det er helt forståeligt – for det ligger jo næsten i mænds dna, at de definerer sig igennem deres seksuelle evner – og det er bare nærlæggende at vurdere det ud fra penisstørrelse. Der er derfor vildt meget selvtillid forbundet med en stor penis. 

Men vil du høre noget? Det er en myte, at kvinder vil have store vedhæng på deres sexpartnere. Faktisk er en gennemsnitspenis 13,24 cm i stiv tilstand og 9,16 cm i slap. Det viser en undersøgelse fra 2014, der er den største og mest omfattende undersøgelse af mænds penisser på tværs af lande og aldre. Samme studie viser, at en gennemsnitsomgangskreds er 11,66 cm, når penis er stiv og 9,31 cm i slap tilstand.

blowjob

Kvinder foretrækker en gennemsnitspenis

Den god nyhed ved det er, at det er mere end rigeligt for de fleste kvinder. En gennemsnitsskede er nemlig 8-12 cm dyb, og selvom den kan vokse op til 200%, når kvinden bliver opstemt, så er gennemsnittet på de lidt over 13 cm for længden på en penis altså mere end rigeligt. Faktisk kan kvinder opleve kollisionssmerter, især ved doggy style, hvis manden er lidt for veludrustet. Det kan ske, hvis du rammer hendes æggestokke eller bækkenets muskler. Så hvis du er stor, betyder det bare, at du ikke kan støde ordentligt til under samleje. 

Så det var bare for at få det på det rene, at store penisser ikke er all that. I hvert fald ikke for kvinder. Men nu er det jo ikke kun dine sexpartnere, det skal handle om. Selvtillid kommer nemlig indefra, men vi bliver jo tit påvirket af det, vi ser, og vi måler os jo ofte med andre. Det er derfor vigtigt, at du har det godt med, hvordan du ser ud. Her kan en penis pumpe være et rigtig godt hjælpemiddel. Penis pumpen er heller ikke kun til dig, der vil opnå en mere fyldig erektion. Den er faktisk virkelig effektiv til dig, har problemer med overhovedet at få en erektion. Det næste punkt i vores penis pumpe guide fokuserer derfor på, hvordan den hjælper dig til at få erektion.

Hvem kan få gavn af penis pumpe?

Der kan være mange årsager til, at du gerne vil have noget mere fylde på din penis. For nogle kan penis pumpen ligefrem være en nødvendighed. Hvis sygdom eller alder har påvirket din evne til at performe i sengen. Faktisk har hver anden mand over 40 problemer med at få rejsning. Hvis det er tilfældet, så er penis pumpen en særlig fordel. 

Derfor er en penis pumpe bedre end andre produkter

Der er flere produkter, der er designet til at give dig en både fyldigere og længerevarende erektion. Men de kan ikke nødvendigvis hjælpe dig, hvis du har problemer med overhovedet at få rejsning. Men hvis det ikke er et problem, så er der naturligvis nogle af de andre muligheder. Du kan for eksempel prøve penisringe eller penis sleeves. Med dem kan du opnå lige præcis det, og flere af produkterne har også nogle pirrende ekstraeffekter. Men hvis du har rejsningsproblemer, så er det oftere medicin, du støder på i din jagt på en løsning. Og her er penis pumpen altså et rigtig godt alternativ.

Der er nemlig ingen bivirkninger ved det her produkt. Så kan det godt være, at det ikke er helt lige så simpelt som at tage en pille, men ingen risici opvejer da simplicitet, gør det ikke? Men nu vi snakker anvendelse. Så er penis pumpen faktisk også ret let at bruge. Effekten varer desuden op til et par timer, så du kan blive ved til du segner. Her får du derfor en hurtigt penis pumpe guide til, hvordan du anvender produktet, så du hurtigt kan komme i gang med løjerne.  

Sådan bruger du en penis pumpe

Selvom vi skrev, at penis pumpens manglende risici burde veje op for, hvor let det er at sluge en pille, så er det faktisk lige så let at bruge en penis pumpe. Pumpen er formet som en cylinder med et silikonestykke i den ene ende (så det føles behageligt mod lysken) og en slange, der leder op mod et håndtag i den anden ende; og det er simpelthen den her sag, der kan få din penis til bogstaveligt talt at ”vokse med opgaven”. Penis pumpen er ikke kun god som en ”her og nu”-løsning. For penis skal trænes som de fleste dele af vores krop, derfor er det faktisk vigtigt, at du træner din rejsning, hvis den er blevet påvirket af den ene eller anden grund.

Penispumpe med batteri i sort

Ellers risikerer du faktisk at miste evnen til at få rejsning helt, og det er der jo ingen, der har lyst til. Så i gang med træningen, og nyd, at det det er den slags træning, de fleste har lyst til at kaste sig ud i. Sådan pumper du din penis op

  1. Smør en god glidecreme i cylinderens indgang. Det gør det nemmere, at få penis ind og ud igen, når pumpen har gjort sit arbejde. 
  2. Placer din ikke-erigerede penis i pumpen, og foretag nogle prøve-pump, så du lærer følelsen at kende. 
  3. Så pumper du ellers bare, til penis er fuldt erigeret.

Derfor er det vigtigt med regelmæssig sex

Sex er utroligt vigtigt for både mænd og kvinder. Ikke kun fordi, det er dejligt – selvom det er en virkelig god grund – eller fordi det er sådan vi formerer os. Sex har en masse andre virkelig gode fordele, og der er ingen grund til at ikke at dyrke sex hele livet. Læs om alle de fysiske fordele fro mænd ved at have masser af dejlig sex, eller se vores opsummering herunder: 

Fysiske fordele ved regelmæssig sex

  • Det forebygger prostatakræft: Studier viser, at regelmæssig udløsning mindsker sandsynligheden for denne type kræft med 30%. 
  • Du får stærkere immunforsvar: Et andet studie viser, at sex flere gange om ugen udløser nogle antigener, som beskytter dig mod infektion. 
  • Bedre søvn: Der bliver frigivet et hormon, når du får udløsning, som får din krop til at slappe helt af og altså giver dig en bedre søvn. 
  • Nærhed: Der bliver frigivet det såkaldte kærlighedshormon, når du dyrker sex, og det får dig til at føle dig tættere på din partner. Sex er derfor også virkelig vigtigt at prioritere – selv hvis du har været sammen med din partner i mange år. 

Så sex føles altså ikke bare godt. Der er faktisk er fysiologisk grund til, at din krop drager dig mod at have sex – og det er altså ikke kun for at få børn. Men hvis nogle dele af din krop ikke reagerer på det, din hjerne fortæller den, at den skal gøre, så kan penis pumpen være din løsning. Du kan bruge din penis pumpe til både onani og samleje, så du stadig kan få nogle at de gode fordele, selvom du ikke har en partner.

Og det er altså stadig vigtigt at opretholde og træne din evne til rejsning, selvom du ikke er i et fast forhold. Faktisk er en sidste virkelig vigtig årsag til at træne din erektion at, hvis du ikke gør det, så risikerer du at blive impotent. Faktisk skal du gerne have sex tre gange om ugen, hvis du virkelig vil gøre en indsats. Og det kan altså både være solo eller sammen med en partner. 

power escorts power pump xxl penis pumpe

Få succes i sengen med vores penis pumpe guide

Så for at opsummere, så er penis pumpen et virkelig godt hjælpemiddel til dig, der drømmer om en fyldigere penis. Den kan kick starte, at du får mere selvtillid i sengen. Så kan du altid droppe den igen, når du opdager, at det er det, du gør ved din partner, og ikke hvordan du ser ud, der skaber succes i sengen. 

Hvis du har problemer med rejsning er penis pumpen også din vej til succes. Den hjælper dig nemlig både til at få rejsning her og nu, men du kan også bruge den til at træne din rejsning, så du beholder den mange år endnu.

Hvis du har fået lyst til at prøve en penis pumpe, så kan du tage et kig på vores udvalg. Vi har nemlig kun den højeste kvalitet, så du er garanteret et godt produkt. Og det er jo absolut vigtigt med en ordentlig kvalitet, når produktet skal i nærheden af dine ædlere dele. Vi håber, at du fik noget ud af vores penis pumpe guide. Held og lykke med det!