Guide – Hold længere i sengen

hold længere i sengen

Hold længere i sengen? Er du en af de mange mænd, der ville ønske, at de kunne holde længere i sengen? Så er du ikke alene om det. Mange mænd føler, at de kommer for hurtigt under sex. Måske har du problemer med for tidlig sædafgang, eller så kunne du bare godt tænke dig at trække fornøjelsen endnu længere ud. Faktisk vil en tredjedel af alle mænd opleve at have for tidlig sædafgang i løbet af deres liv. Og her defineres for tidlig sædafgang altså som under et minut efter samlejet er begyndt.

Hvis du kan genkende til noget af ovenstående, så kan du med fordel tage et kig på denne guide. Her kommer vi nemlig ind på, hvad du kan gøre, så du kan holde længere i sengen. Vi vil både komme med forslag til, hvilke produkter og metoder der afhjælper for tidlig sædafgang og kan træne din udholdenhed i sengen.

For tidlig sædafgang – et udbredt og ganske normalt fænomen

Der kan være mange årsager til, at man som mand kommer for tidligt. Det er også forskelligt, hvor ofte mænd oplever for tidlig sædafgang. Nogle har gentagne problemer med det, hvor andre oplever det engang i mellem. Ligegyldigt hvad, kan det være (undskyld sproget) skide irriterende. Kender du det, at du og din partner er godt i gang med et frækt forspil. Du har ventet hele dagen på at tage din partner og give hende en ordentlig tur.

for tidlig sæd afgang

Du er klar og det samme er din partner. I bevæger jer hurtigt videre fra forspillet og går straks gang. I er begge ivrige og meget ophidset. Hurtigt kan du mærke, at du ikke længere kan holde tilbage. Du er for tændt, og det føles for godt. Før du ved af det, er du kommet. Du ærgrer dig med det samme, og selvom hun måske prøver at skjule det, kan du se skuffelsen på din partners ansigt. Det er en rigtig øv-følelse. Dog skal du ikke fortvivle længere. Der er meget du kan gøre for at afhjælpe for tidlig sædafgang og sikre, at du fremover kan holde længere i sengen.

eros power delay spray

Delay spray – udskyd din udløsning og hold længere i sengen

Hvis ikke du før har hørt om mirakelmidlet delay spray, er det på tide, at du stifter bekendtskab med det. Dette produkt fås som spray, gel eller creme. Alle virker dog på samme måde. Det har en let bedøvende effekt, som hæmmer følelsen en smule og dermed gør, at du holder længere. Bare rolig, du kan skam stadig mærke noget, og det vil stadig føles lige så godt som normalt. Den lille mængde bedøvelse vil blot hjælpe dig med at få et længerevarende samleje.

Delay spray virker ved, at man påfører en smule af produktet på penis inden samleje. Her masseres produktet godt ud på penishoved og skaft. Husk at tørre efter, hvis du har ramt andre steder end penis. Efterfølgende vasker du også dine hænder godt og sørger for, at produktet er tørret godt ind, så du ikke bedøver din partner. Delay spray kan også bruges sammen med et kondom. Mange mænd føler også, at brug af kondom kan afhjælpe for tidlig sædafgang, idet et kondom også nedsætter følelsen under sex en smule.

Penisring – En kraftigere og længerevarende erektion

En penisring har mange gode egenskaber og funktioner. For det første kan en penisring gøre, at din penis bliver hårdere og kraftigere i erigeret tilstand. En penisring strammer nemlig om penis og øger derved blodtilførslen. Derfor vil din penis også blive fyldigere og føles større. For det andet vil en penisring give dig en længerevarende erektion og en mere intens orgasme. Fordi den strammer og øger blodtilstrømningen vil du kunne holde længere i sengen. Samtidig kan du få en penisring med vibrator, som også stimulerer din partner under samleje. What’s not to like?

fleksibel penisring

Onani træner din udholdenhed og sikrer mod for tidlig sædafgang

Vi er sikre på, at mange mænd ikke har noget imod dette råd: Onanér meget mere! Hvis der går for lang tid mellem dine udløsninger, vil du miste stamina og dermed risikere ikke at kunne holde så længe som normalt. Hvis der omvendt ikke går langt tid mellem hver udløsning, vil du opleve, at du kan holde længere. Det skyldes, at du træner din udholdenhed og gør det nemmere for dig selv at holde en udløsning tilbage.

Der findes også meget sexlegetøj og onaniprodukter, der hjælper mænd med at holde længere i sengen. Og derudover føles virkelig dejlige! Derfor kan du med fordel anskaffe et onaniprodukt, som ikke mindst føles godt og gør onani sjovere, men også hjælper på for tidlig udløsning. Nedenfor får du tre forslag til gode produkter, der afhjælper for tidlig sædafgang.

realistisk Fleshlight Pink Lady Stamina training

1. Fleshlights

Fleshlights, også kendt som en Pocket Pussy, er det mest populære onaniprodukt til mænd verden over. Ikke nok med at de giver dig en realistisk og dejlig onanioplevelse, så kan fleshlights også bruges til at træne din stamina og udholdenhed.

Mærket Fleshlight har endda lavet særlige modeller lavet specielt til dette formål. Med en fleshlight kan du styre tempoet og udsætte din orgasme igen og igen, hvilket vil komme dig og din partner til gode.

Se alle vores Fleshlights her
tenga lovers onani sleeve

2. Onani æg og penissleeves

Det lyder måske lidt sjovt i dine ører – Onani æg? Hvad i alverden er det? Jo, det er små ’æg’, der hver især indeholder et lækkert sleeve, som du kan bruge til onani. Du kan også få disse sleeves uden æg.

Det sjove ved æggene er bare, at de indeholder forskellige sleeves, så du får en ny og overraskende onanioplevelse hver gang. Sleeves fungerer ved, at du tager lidt glidecreme og smører på penis, og så kører du sleevet op og ned – ligesom når du onanerer normalt.

Se alle vores penissleeves her
sexdukker

3. Sexdukker

Skal vi så tæt på den ægte vare så muligt, så kan du overveje en sexdukke. De fås selvfølgelig i mange forskellige designs, størrelser og udgaver, såvel som i forskellige prisklasser.

Med en sexdukke kan du rigtig øve dig i at holde længe i sengen i selskab med en kvinde. Du kan endda øve nye moves og stillinger. Det vil give dig god øvelse til når du skal være sammen med din partner.

Se alle vores sexdukker her

Træn din udholdenhed og hold længere i sengen

Der er mange måder hvorpå, du kan træne din udholdenhed og træne dig selv i at holde længere. Sundhed.dk anbefaler både knibeøvelser og ”stop og klem” øvelser. Begge kommer vi ind på nedenunder.

Knibeøvelser og træning af bækkenbund

Knibeøvelser er skam ikke kun for kvinder. Nej, mænd har også en bækkenbund, de kan træne og styrke. Det er faktisk mindst lige så vigtigt for mænd at træne bækkenbunden. Bækkenbunden er nemlig den, der løfter og støtter din blære, og sikrer at urinrør og endetarmsåbning holdes lukket. Det er altså de muskler, der støtter de nedre regioner. Bækkenbunden er små muskler, så du skal ikke forvente en speciel kraftfuld følelse under knib. Du kniber ved at spænde op i muskulaturen.

Det kan måske være svært at vide, om man gør det rigtigt. Du skal ikke spænde op i ydre muskulatur, såsom mave og baller og du skal heller ikke holde vejret. Hvis du er i tvivl om du kniber rigtigt, kan du mærke efter på mellemkødet, mens du kniber. Her burde stykket føles spændt og trukket let indad. Hold pauser mellem hvert knib. Du skal kunne mærke en sammentrækning af muskulaturen og herefter en afslapning. Det anbefales, at man under en træning af bækkenbunden klarer:

  • 20 knib af 5 sek.
  • Et langt knib af 60 sek.

Knibeøvelserne kan udføres i stående, siddende eller liggende position.

Stop og klem

Stop og klem handler om at forlænge ens udholdenhed og forsinke udløsningen. Stop og klem kan bruges både under onani eller samleje. Ifølge sundhed.dk skal øvelsen udføres på følgende måde:

  1. I starter jeres seksuelle aktivitet, som I plejer, indtil du kan mærke, at udløsningen er nær
  2. Stands med det samme jeres aktivitet og lad din partner klemme sammen om penis bag penishovedet. Du kan selvfølgelig også selv gøre det. Grebet holdes i nogle sekunder, indtil du kan mærke, at trangen til at komme er gået over.
  3. Vent herefter i 30 sekunder og fortsæt da jeres seksuelle aktivitet.
  4. Øvelsen kan gentages, hvis trangen til udløsning igen forekommer, før du/I er klar
hold længere i sengen

Hold pauser når det bliver for frækt

Vi er sikre på, at de fleste mænd kender til det. Man er godt i gang og lige pludselig føles det altså for godt. Du har ikke lyst til at stoppe, enten fordi det føles alt for rart eller du er nervøs for, at din partner ikke vil have, at det skal stoppe. Du kan måske fornemme, at han/hun også nyder det fuldt ud og måske er tæt på klimaks. Dog er der bestemt ingen skam i lige at stoppe op og sige: Hey, du er simpelthen så fræk, at jeg er lige ved at komme, men jeg er ikke færdig med dig endnu.

Tro os, din partner vil være fuldt forstående og højst sandsynligt meget smigret. Hvem ønsker ikke at høre, at de er for frække? Det er jo et løft i selvtilliden. Her kan du med fordel gå ned på din partner imens, du lige giver lillemanden en velfortjent pause. Det behøver slet ikke være en kedelig pause, hvor I begge bare sidder og venter lidt akavet på, at du er klar igen.

Du kan altid pirre og tirre din partner og gøre ham eller hende endnu mere tændt og hungrende efter at komme i gang igen. Hvis du ikke føler, at det er nødvendigt at stoppe helt op, kan du også bare tage den lidt med ro og sætte farten ned. Her er kærtegn, kys og blid berøring et skønt og romantisk afbræk i en ellers vild og lidenskabelig omgang. Vi håber, at I kan bruge vores råd og tips, så I får en mere tilfredsstillende udløsning og kan holde længere i sengen fremover.