Guide – Få en prostata orgasme

prostata orgasme analkugler prostata vibrator og prostata stimulator

Det er ikke kun kvinder, som kan nyde godt af en orgasme. Mænd kan også få en orgasme med stor nydelse gennem prostatastimulation. Det kan siges, at prostataen er den mandlige udgave af et G-punkt. Det kaldes typisk enten det mandlige G-punkt eller P-punktet. Læs alt om mænd og anal stimulering for endnu mere viden om prostataen og prostata orgasmen.

Prostatakirtlen ligger direkte under blæren og bruges til at producere et sekret, som er en del af den væske, der kommer ud ved en udløsning. Det vil sige, at når manden får en udløsning, består denne væske både af sæd og prostatavæske.

Sådan opnår du en prostata orgasme

Det er sådan set meget let at finde prostataen, men det er derimod ikke helt så let at stimulere den. Det kan kræve en smule ekstra arbejde og kendskab til forskellige tricks og sexlegetøj, der kan hjælpe. I denne guide, kan du både læse omkring, hvordan prostataen fungerer, og hvordan du stimulerer den med forskellige hjælpemidler.

prostata

Find prostataen

Det første, du skal lære, hvis du enten selv vil have en mandlig orgasme eller, du skal hjælpe din partner med at opnå en, er naturligvis at lære, hvordan du finder den. Du kan mærke prostatakirtlen relativt let fra endetarmen.

Den sidder omtrent 3-7 cm oppe i mandens anus og er ikke større end en almindelig valnød. Det er dog ikke nødvendigt at finde prostataen oppe i anus for at stimulere den. Den kan stimuleres både uden- og indenfor anus.

Hvis du skal stimulere den uden på, findes den i mellemkødet mellem anus og penis. Det skal dog nævnes at en indvendig stimulation, er meget kraftigere. Det er derfor altid en anbefaling at give den indvendige stimulering en chance, så du kan opleve, hvor stærk en prostata orgasme er.

Prøv anal sexlegetøj til mænd

Grunden til, at den indvendige stimulation er stærkere end den udvendige, skyldes, at der er mellem 10-12.000 nerveender ved endetarmen. Det er dem, som gør området til en meget erogen og følsom zone. Hvad end du selv vil finde din prostata, eller har en partner, som skal hjælpe dig, er det muligt at gøre både ved hjælp af en finger og sexlegetøj. Du kan for eksempel bruge anal sexlegetøj, såsom butt plug, vibratorer eller strap-on. Der er mange forskellige muligheder, og du kan sagtens finde legetøj, som er særligt beregnet til at skabe en mandlig orgasme gennem P-punktet.

Svakom Vick Neo Prostata Vibrator

5 trin: Sådan stimulerer du med fingeren

Når du skal stimulere P-punktet, kan du som sagt både gøre det med fingeren og sexlegetøj. Her kommer en 5-trins guide til, hvordan du gør det med fingeren.

1.     Forarbejdet

Inden du skal i gang med en prostatamassage, er det vigtigt, at du tømmer blæren. Desuden er det altid en god idé, hvis du sørger for at vaske dig grundigt forneden. Du kan som regel regne med, at din endetarm er tom, hvis ikke du har en decideret følelse af at skulle på toilettet.

PJUR aqua Vandbaseret glidecreme 30 ml

Her skal du blot mærke efter, og hvis du føler du skal på toilettet, skal du naturligvis klare dette inden. Hvis du alligevel er en smule i tvivl, kan du altid teste med en latexhandske og sikre dig, at alt er rent deroppe. Det er vigtigt, at du har sørget for at have glidecreme på lager inden, du begynder at eksperimentere. Du skal endelig ikke spare på glidecremen omkring endetarmsåbningen, når du skal gøre klar til at stikke en finger op. Der findes anal glidecreme, som er særligt beregnet til dette formål.

2.     Forspil

Når du skal føre noget op analt, er det vigtigt, at du er ordentligt ophidset inden. Dette skyldes, at en stiv penis, som er opfyldt med blod, er med til at mindske spændingerne omkring din prostata. Det er derfor en god idé at begynde med at lege med din penis, så den bliver godt stiv, inden prostata skal masseres. Når du er godt ophidset, kan du gå i gang. Du skal ikke trække den så langt, at du når at få en udløsning ud af din penis. Det er derfor vigtigt at stoppe i god tid eller sige til din partner, når du er ved at være der, så han/hun stopper. Herefter kan du eller din partner gå i gang med at fokusere på anus.

3.     Varm op

Når penis er godt stiv, kan fingrene rykke videre til anus. Her skal du altid søge for, at der er godt med glidecreme på både fingre og omkring åbningen. Når der er styr på det, kan du gøre klar til at trænge ind i anus med fingeren. Bliver musklerne omkring åbningen spændt, bør du vente med at trænge dybere ind til, de slapper af igen. Her må du godt tage dig god tid om at stimulere omkring din endetarmsåbning indtil, du kan mærke, at du slapper helt af i musklerne dernede. Det er en god idé at fokusere på at bruge blommen af fingeren. Bruger du spidsen, kan du risikere at skrabe dig selv med din negl. Dette er ikke decideret farligt, men det er ikke særlig behageligt. De fleste foretrækker en oplevelse, hvor der ikke er fingernegle involveret under processen.

4.     Træng helt ind

Når du har varmet din åbning godt op og slapper helt af forneden, er det tid til at trænge op i anus. Hvis du bruger enten din langefinger eller din pegefinger, kan du mærke prostatakirtlen helt oppe i rektum.Den bør føles som en blød nød, når du mærker den. Det kan føles en smule underlig, når du først begynder at massere, men efter noget tid bliver det en dejlig og behagelig følelse. Det er en god idé at kombinere massagen af prostata med et handjob, blowjob eller lignende. På den måde kan du øge din lyst til et helt nyt niveau.

5.     Teknikker

Der er forskellige teknikker, som kan tages i brug, når prostata skal masseres og stimuleres. En teknik, som fungerer godt for mange, er at holde lidt igen med fingeren, når den er 3-4 cm inde.

Her skal du vippe lidt med den i en vibrerende facon. Derefter skal du trænge dybere ind med fingeren og bukke den ind mod navlen indtil, du føler et rundt væv.

Det trykker du fingeren mod og kører den op og ned. Du kan også holde fingeren på området og vibrere forsigtigt med den. Denne følelse forøges igen, hvis du leger med din penis samtidig.

finger med creme på

4 trin: Sådan stimulerer du med sexlegetøj

Det er aldrig en god idé at starte ude med sexlegetøj, før du har prøvet med fingeren. Men når du har øvet dig lidt med fingeren, kan det være rigtig dejligt at bruge sexlegetøj. Her er en guide til, hvordan du opnår en prostata orgasme med sexlegetøj.

let påklædt par i sexet forspil

1.     Forspil

Ligesom når du skal bruge fingeren, skal du naturligvis også være ophidset inden, hvis du skal bruge sexlegetøj. Det er altid vigtigt, at du slapper af inden, du går i gang med at føre noget op i anus.

Du skal også huske glidecreme i denne forbindelse, da det gør en stor forskel for følelsen, når noget trænger op i din endetarm. Det kan også være smart at massere prostata udvendigt med legetøjet, før du indsætter det.

2.     Indsæt sexlegetøjet

Når din penis er helt stiv, og du har smurt både legetøj og endetarmsåbning godt in i glidecreme, er du klar til at forsøge at indsætte sexlegetøjet. Du skal føre legetøjet langsomt ind, indtil det ligger op ad prostataen, som du tidligere kunne mærke med fingeren.

3.     Vibrationer

Hvis det er et legetøj med vibrator, kan du tænde det, når det er oppe i anus og hviler mod din prostata. Disse vibrationer stimulerer din prostata i høj grad.

Du kan kombinere dem med et handjob eller blowjob samtidig. Det er altid en god idé at tage dig god tid og udforske din prostata og følelsen, du skaber derinde med vibrationerne.

Prostata massager Sort stærk vibration

4.     Forhøj trykket

Når du er tæt på en udløsning fra din penis, skal du øge trykket mod din prostata. Her kan du bevæge legetøjet i små cirkler indtil, du kommer. Det er på det punkt, at de fleste oplever en orgasme, som rækker langt over en almindelig udløsning. Du vil endda opleve, at der kommer en øget mængde sæd ud, når du får en prostataorgasme.

Vælg det rette anal sexlegetøj

Hvis du vil bruge sexlegetøj til at stimulere din prostata, er der en hel del forskelligt at vælge i mellem. Det er vigtigt, at du finder netop det, som passer bedst til dig og opfylder dine behov. Hvis du er meget uerfaren, kan det for eksempel være en god idé at begynde med en mindre størrelse. På den måde kan du varme stille og roligt op, så din anus vænner sig til udvidelsen, før du bruger større produkter. Du kan læse vores guide til at vælge det rette prostata sexlegetøj for inspiration.

Øg stimuleringen med vibrator

Det er også en god idé at finde noget legetøj med vibration, såsom en anal vibrator. Køb anal vibratorer her, hvis du ønsker en øget stimulering af din prostata. Vibrationerne er med til at give din prostata en grundig og stimulerende massage, som er endnu kraftigere end, hvis du bruger en finger. Det kan være med til at give dig en endnu bedre orgasme i sidste ende.