Gode sexstillinger til sexlegetøj

gode sexstillinger til sexlegetøj

Leder du efter gode sexstillinger, som egner sig særligt godt sammen med sexlegetøj, får du her vores bud på de bedste af slagsen. Vores udvalgte stillinger er alle relativt simple, så det er ikke påkrævet, at du har Kamasutra-håndbogen liggende i natskuffen for at kunne finde ud af dem.

doggystyle

Doggystyle

Doggystyle er kendt og elsket af de fleste, hvilket vidner lidt om denne stillings kvaliteter. Det er ikke blot frækt, at kvinden ligger på alle fire, imens manden støder op i hende – det er også helt perfekt at vælge netop denne stilling, hvis man skal bruge sexlegetøj, imens man har sex. Undervejs i akten kan kvinden stimulere sin klitoris med en vibrator for at øge chancen for en orgasme.

Manden kan også gribe rundt om kvinden og styre vibratoren for hende, hvis I synes, at det er frækkere. Skal det være ekstra kinky, kan manden bruge sexlegetøj til at stimulere hende analt, da der er frit udsyn til kvindens numse i en doggy.

Oralsex

Der er gode muligheder for at forkæle og stimulere sin partner under oralsex. Udover alt det lækre, som munden sørger for, kan også sexlegetøj tage nydelsen til nye højder. Når manden slikker kvinden, kan han uden problemer bruge en dildo til at penetrere hende og massere hendes indre, imens han bruger tungen til at stimulere hendes ydre. En lille vibrator kan ligeledes benyttes til stimuleringen af hendes klitoris, imens mandens tunge slikker skamlæberne. Vi anbefaler at placere en pude under kvindens lænd, så hun på den måde får hævet sit underliv en smule. På den måde får manden væsentligt bedre arbejdsbetingelser. Også kvinden kan gøre brug af sexlegetøj, når hun giver oralsex til sin mand. Det er langt fra alle mænd, som synes om det, men et lille stykke anal sexlegetøj kan være helt magisk, hvis det bliver brugt, imens han får et vådt og frækt blowjob.

Cowgirl-stillingen

Når kvinden sidder ovenpå manden og rider ham, kan manden uden problemer stimulere hendes klitoris med en lille vibrator. En vibrerende penisring kan desuden også gøre underværker for nydelsen hos både ham og hende.

cowgirl sexstilling
sexstilling omvendt cowgirl

Omvendt cowgirl

Prøver I den omvendte udgave af denne stilling, den der hedder reverse cowgirl, åbner der sig yderligere muligheder for brug af sexlegetøj. I denne stilling vender kvindens numse i retning mod manden, hvorfor det er oplagt at gøre brug af sexlegetøj til stimulering af hendes bagerste hul.

Skeen

Skeen er ikke kun en behagelig stilling at sove i – den er også oplagt, når I vil have sex og bruge sexlegetøj undervejs. I denne stilling ligger kvinden med ryggen mod manden, som har fronten mod kvinden. Når manden er trængt op i kvinden, kan han bruge en vibrator til at stimulere hendes bryster og brystvorter, eller han kan bruge den til at vibrere dejligt på hendes klitoris.

seen som sexstilling

Det gode ved denne stilling er især, at man ofte ligger meget tæt og derfor har masser af kropskontakt, hvilket gør stillingen ekstra intim og romantisk. Som nævnt indledningsvis er det også en ganske behagelig stilling at sove i, så det er intet problem, hvis I efterfølgende udmattede falder i søvn.