Fun Factory Magnum Sugekop Dildo i Sort

kr. 415,00

 • Oplev en klassisk dildo med sugekop af højeste kvalitet – brug den som du ønsker
 • Dildoen er fremstillet af fast men fleksibelt silikone af medicinsk kvalitet – materialet er af højeste kvalitet og er både hudvenligt og slidstærkt
 • Sugekoppen er ekstra stærk og tynd – kom helt tæt på din partner, når dildoen bruges som strap-on
 • Dildoen har et langt skaft på over 18 cm og et let markeret hoved – perfekt til stimulering af G-punktet og prostata
 • Fun Factory designer og producerer alle deres produkter i Tyskland – de er Europas største producent af sexlegetøj og lægger vægt på kvalitet og bæredygtighed i deres produktion

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Beskrivelse

Prøv den fleksible Fun Factory Magnum

Magnum er en fleksibel og alsidig dildo, der byder på et væld af frække oplevelse, uanset om du ønsker at bruge den alene eller sammen med en partner. Dildoen har en god længde samt en overkommelig diameter.

Basen af Fun Factory Magnum dildoen fungerer som en kraftig sugekop, der giver dig endnu flere muligheder. Sæt den på enhver flad og jævn overflade og vær kreativ. Som altid får du et kvalitetsprodukt, når du vælger sexlegetøj fra Fun Factory.

Sådan bruger du din Fun Factory Magnum

For at få den bedste oplevelse med din Fun Factory Magnum dildo, anbefaler vi, at du bruger en god vandbaseret glidecreme. Her er der ingen grund til at være nærig, og du kan bruge så meget, som du synes er nødvendigt.

Dildoen kan bruges vaginalt såvel som analt, og med sugekoppen kan den anvendes i et utal af stillinger. Det lange og fleksible skaft giver dig også mulighed for at prøve dildoen af i nye og stimulerende stillinger alene eller sammen med en partner.

En god længde og fleksibilitet

Denne dildo er særlig god til dig, der søger en dildo med lidt ekstra længde, uden den nødvendigvis er bredere. Dildoen har en længde på 18,3 cm samt en diameter, der går fra 2,2 til 3,5 cm. Det er altså en størrelse, som mange finder rigtig tilfredsstillende.

Hele dildoen består af medicinsk silikone. Det er et materiale, der ikke bare føles silkeblødt mod huden, men som også er meget fleksibelt. Derudover vil materialet også hurtigt blive opvarmet til din kropstemperatur. Skal det gå hurtigere, kan du varme den i varmt vand inden brug.

Brug den som strap-on

Det smarte med en sugekop dildo som Fun Factory Magnum er, at den også kan bruges med en harness. Det vil sige, at du kan bruge den som en strap-on dildo, hvilket åbner op for endnu flere frække lege med din partner.

Mange er særligt glade for pegging. Det vil sige, at kvinden bærer en strap-on, og bruger den på sin mandlige partnere. Dildoen kan give en fræk anal oplevelse på grund af sin gode længde samt tynde base, der lader jer komme helt tæt på hinanden.

God kvalitet og lækkert design

Som altid er du garanteret et produkt af god kvalitet og lækkert design, når du vælger sexlegetøj fra Fun Factory. Der er tænkt over enhver detalje, hvorfor du også får en enkel og helstøbt dildo i et lækkert silikone materiale af høj kvalitet.

Dildoen har en let buet form, der gør, at den rammer helt rigtigt, hvad end den bruges vaginalt eller analt. Basen er ekstra tynd og kraftig for bedre brugbarhed samt komfort. Alle Fun Factorys produkter er designet og produceret i Tyskland.

Pas godt på din Fun Factory Magnum

Sørg for at holde din Fun Factory Magnum dildo ren og pæn, og du vil kunne nyde den i mange år fremover. For korrekt rengøring efter brug skylles den grundigt i varmt vand. Du kan med fordel bruge en antibakteriel rengøringsspray til sexlegetøj.

Det er vigtigt, at dit sexlegetøj er helt tørt inden det pakkes væk. Opbevar dildoen i den medfølgende kasse eller i en stofpose. Ved at gøre din dildo korrekt ren og opbevare den ordentligt, bevarer du den silkebløde overflade.

Detaljer
Vægt318 g
Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Sort

Længde

18,3 cm

Diameter

2,2-3,5 cm

Vandtæt

Ja

Mærke

Fun Factory

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 1. Smør vandbaseret glidecreme på dildoen
 2. Brug dildoen vaginalt eller analt
 3. Kan også bruges med harness eller fastsættes på en jævn overflade

Efter brug:

 1. Vask dildoen grundigt i varmt vand
 2. Spray med rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Lad dildoen tørre inden den pakkes væk
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fun Factory Magnum Sugekop Dildo i Sort”