Fun Factory Magnetisk USB-lader

DKK 49,00

  • Magnetisk USB-lader
  • Passer til genopladelig Fun Factory produkter
  • Passer til enhver USB-port
  • Kan bruges som ekstra lader

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Varenummer (SKU): 1020103 Kategorier: , , , Tag: GTIN: 4032498801322

Magnetisk USB-lader fra Fun Factory

Når du vælger et sexlegetøj fra Fun Factory, er størstedelen genopladelige. Produkterne oplades med en magnetisk oplader, der er en nem og smart måde at oplade dit sexlegetøj på. Det eneste du skal gøre, er at sætte opladerstikket mod de to metal punkter på dit sexlegetøj og vupti, så oplader det!

Har du mistet den lader, der fulgte med dit sexlegetøj, eller har du brug for en ekstra, kan du købe denne magnetiske USB-lader.

Sådan bruger du en magnetisk USB-lader

For at bruge den magnetiske USB-lader skal du sætte den ene ende i en USB-lader og den anden til dit sexlegetøj. Når et stykke sexlegetøj skal oplades med en magnetisk lader, er der to magnetiske punkter. Disse er ofte placeret i bunden af sexlegetøjet.

Sæt de to metal punkter på opladeren sammen med de to punkter på sexlegetøjet. De vil holde sig på plads på grund af magneterne. Når der er tændt for strømmen, vil der være lys i enten oplader eller sexlegetøj.

En ekstra oplader

Det kan være rart at have en ekstra oplader liggende. Det kan også være, at du ofte tager dit sexlegetøj med dig, enten på rejse eller hen til en partner. Her kan det være rart at have en oplader klar i tasken, hvis den nu skulle løbe tør.

Nogle gange er uheldet også bare ude, og den gamle lader er blevet væk. Det behøver dog ikke at være slutningen på dit eventyr med dit sexlegetøj. Køb en ny magnetisk USB-lader til dit Fun Factory sexlegetøj og du er klar igen.

Vægt10 g
Farve

Rød

Mærke

Fun Factory

Genopladningsmetode

Magnet – USB kabel

Oversigt

  • Magnetisk USB-lader
  • Passer til genopladelig Fun Factory produkter
  • Passer til enhver USB-port
  • Kan bruges som ekstra lader

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fun Factory Magnetisk USB-lader”