Fun Factory Lady Bi Rabbit Vibrator Rød

DKK 630,00

 • Dobbeltvibrator med to kraftfulde motorer, for dobbelt så meget nydelse
 • Stimulerer A-punktet og klitoris – A-punktet er ved livmoderhalsen og giver en intens orgasme sammen stimulering på klitoris
 • Lavet af body-safe silikone, som virker skånsomt for huden – Desuden er vibratoren er fleksibel

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 1211035 Kategorier: , , , , , , , GTIN: 4032498802855

Fun Factory Lady Bi – en fleksibel og kraftig vibrator

Prøv en helt ny og kraftigere stimulering med denne dobbelt vibrator fra Fun Factory. Vibratoren er ikke bare udstyret med én men hele to kraftige motorer, der giver dig komplet kontrol over din nydelse. Med sit lange og velformede skaft rammer Fun Factory Lady Bi helt rigtigt hver eneste gang.

Dildostykket er lavet med en bølgende tekstur og et let buet skaft. Denne udformning sammen med den ekstra længde gør, at du kan ramme det eftertragtede A-punkt og massere det med kraftige vibrationer. Skulle det ikke være nok til at få dig helt op og ringe, så bliver din klitoris naturligvis også forkælet med vibrationer, du kan styre separat.

Sådan bruger du Fun Factory Lady Bi

For at få den bedste og mest stimulerende oplevelse er det vigtigt, at du ikke springer glidecremen over. Du skal bruge en vandbaseret glidecreme, og der er ingen grund til at være nærig med den. Smør gerne noget på både dildostykket og klitorisvibratoren.

Før du kan starte vibrationerne skal du deaktivere vibratorens smarte rejselås. Dette gøres ved at holde FUN og + knappen nede. Når du er klar til at komme i gang, kan du tænde vibratoren ved at holde FUN knappen nede. Herefter kan du bruge +/- knapperne til at skifte mellem 6 forskellige vibrationsmønstre og 6 forskellige hastigheder.

Stimuler dit A-punkt

Måske har ud aldrig hørt om A-punktet. Det er ofte blevet overskygget af det noget mere berømte G-punkt. Men der er faktisk også stor nydelse at hente ved at fokusere på og stimulere A-punktet. A-punktet sidder 8-10 cm oppe i skeden, og sidder derfor mellem G-punktet og livmoderhalsen.

Ikke nok med at punktet er utrolig følsomt, så aktiverer du også den mekanisme, der sørger for, at du bliver våd, når punktet bliver stimuleret. Du kan derfor opleve at blive mere våd end nogensinde før, når du stimulerer dette punkt. Fun Factory Lady Bi har et særligt langt og fast dildostykke, der er perfekt udformet til at ramme og stimulere netop dette punkt.

Dobbeltstimulering med to motorer

Fun Factory Lady Bi er en klassisk dobbeltvibrator – og så alligevel ikke. Vibratoren giver dig udvendig og indvendig stimulering på samme tid, men gør det med to motorer. Den ene sider i dildostykket og den anden i klitorisvibratoren. Dette gør også, at du kan styre stimuleringen af de to punkter separat.

Det der gør denne vibrator ekstra unik, er det faste men samtidig fleksible dildostykke, der er ekstra langt. Denne udformning gør vibratoren perfekt til A-punkt stimulering. Den gode fleksibilitet er naturligvis også blevet brugt ved klitorisvibratoren, der derfor også kan tilpasses, så den sidder helt rigtigt for dig.

Anal stimulering med den kraftige vibrator

Fun Factory Lady Bi vibratoren kan også bruges til anal stimulering. Klitorisarmen fungerer nemlig som en stopper, og gør vibratoren helt sikker at bruge analt. Ved anal brug vil den lille ekstra arm dog ikke stimulerer klitoris men det sensitive mellemkød.

Den fleksible, men ikke for fleksible dildo, er perfekt som prostata vibrator eller blot til at give en ekstra nydelsesfuld fylde bagtil. Med en vibrator der kan bruges både vaginalt og analt, får du dobbelt så meget sjov for dine penge.

Sådan rengør du Fun Factory Lady Bi

En god hygiejne er vigtig for, at du kan få den bedste oplevelse med dit sexlegetøj. Derfor skal din vibrator også rengøres, hver gang du har brugt den. Dette gør du ved at skylle den grundigt i varmt vand. Vi anbefaler, at du bruger en antibakteriel rensespray til sexlegetøj.

Det er vigtigt, at dit sexlegetøj for lov til at tørre helt, inden du pakker det væk igen. Når det er helt tørt, kan du opbevare vibratoren i den medfølgende æske eller i en stofpose. Så kan du være sikker på at den er fin og ren til næste gang du skal bruge den.

Vægt450 g
Batteri

40-120 min batteri tid, Genopladeligt

Genopladningsmetode

6-8 timer opladnings tid, Magnet – USB kabel

Længde

22,3 cm

Diameter

1,9 cm, 4-4,5 cm

Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Rød

Vibration

6 hastigheder – 6 forskellige vibrations mønstre

Specielle Egenskaber

Kropsikre materialer, ikke-porøs og allergivenligt

Vandtæt

Ja

Mærke

Fun Factory

Oversigt

 • Dobbeltvibrator med to kraftfulde motorer, for dobbelt så meget nydelse
 • Stimulerer A-punktet og klitoris – A-punktet er ved livmoderhalsen og giver en intens orgasme sammen stimulering på klitoris
 • Lavet af body-safe silikone, som virker skånsomt for huden – Desuden er vibratoren er fleksibel

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Smør vandbaseret glidecreme på din penis
 2. Deaktiver rejselås ved at holde FUN og + knappen nede
 3. Tænd vibratoren ved at holde FUN-knappen nede
 4. Skift mellem de mange vibrationsmønstre og -hastigheder med +/- knappen

Efter brug:

 1. Sluk vibratoren ved at trykke på FUN-knappen
 2. Vask med varmt vand og spray med rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Oplad vibratoren hvis nødvendigt med den tilhørende oplader (klikkes på i bunden)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fun Factory Lady Bi Rabbit Vibrator Rød”