Fun Factory Fun Cup Menstruationskop Explore Kit

DKK 225,00

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

 • Sæt med to menstruationskopper i to størrelser
 • Kopperne kan holde 4-6x så meget blod som en tampon
 • Komfortabelt design der passer til alle kvinde kroppe
 • Kan sidde i optil 12 timer
 • Genanvendelig og let at rengøre
 • Opbevaringspose medfølger

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 95007 Kategorier: , , , , , GTIN: 4032498950075

Komfortabel menstruationskop fra Fun Factory

Sig farvel til tamponer og bind! Fun Cup fra Fun Factory kan holde 4-6 gange så meget blod som en tampon, afhængig af om du bruger kop A eller kop B, og så kan den sidde i op til 12 timer ad gangen.

Menstruationskoppen er lavet i medicinsk silikone, og sidder så komfortabelt, at du ikke mærker den er der. Du kan føle dig fuldstændig fri og gøre alle det du normalt gør uden forhindringer. Efter maks. 12 timer tømmes koppen, skylles og sættes op igen.

Sådan bruger du en menstruationskop

Det er både nemt og enkelt at bruge en menstruationskop. Men som med alt nyt kræver det både tilvænning og øvelse – lige som første gang du skulle bruge en tampon. For at sætte din Fun Cup op skal du folde den. Du kan prøve forskellige foldeteknikker for at finde den, der passer dig. Læs vores guide til menstruationskoppen for at lære mere om foldeteknikker og generel brug.

Når koppen sidder oppe og har åbnet sig, så vakuummet der holder på blodet er dannet, kan du bevæge dig frit og uden bekymringer de næste 12 timer. Herefter bryder du vakuummet ved at tage fat om bunden af koppen, tage den ud, skylle den ren og sætte den op igen.

Hvad gør denne kop til den bedste?

Fun Cup følger din krops bevægelser til forskel for andre på markedet. Kanten på koppen er en anelse tykkere, som holder koppen på plads til enhver tid. Den lille spids i enden er også mere fast, så du nemmere kan justere på koppen indtil den sidder helt rigtigt.

Kop A kan indeholde 20 ml, hvor B koppen kan indeholde 30 ml. Med dette Explore Kit får du begge størrelser, så du nemt kan finde den rigtige størrelse eller har forskellige størrelser alt efter hvor meget du bløder. Der medfølger også en lille pose, som du kan opbevarer kopperne i.

Fordele ved at bruge en Fun Cup

En af fordelene ved at skifte til en Fun Cup, er de mange penge du spare. Du behøver nemlig ikke længere at bruge penge på et utal af tamponer og bind. Din koppen kan uden problemer bruges i årevis.

Udover at spare din pengepung fra de mange engangsprodukter, sparer du naturligvis også miljøet for en masse affald. Det er samtidig også rigtig sundt for din krop og dit underliv ikke at bruge tamponer. Du undgår også ekstra tørhed under og efter menstruation, som ellers nemt opstår ved brug af tamponer.

Bedre sex med en menstruationskop

Med en Fun Cup kan du føle dig mere klar til sex under din menstruation. Den egner sig også særligt godt til oralsex, da den holder alle bakterier ude og din partner ikke behøver at bekymre sig om noget. Selv efter endt menstruation vil du få en langt bedre sexoplevelse.

Koppen udtørrer ikke på samme måde, som tamponer og bind gør. Du kan derfor både have fantastisk sex under din menstruation og lige efter. Oplev et sundere og mere balanceret underliv ved brug af en Fun Cup.

Sådan rengøre du din Fun Cup

Tag din menstruationskop ud, mens du er på toilettet eller i badet og hæld blodet ud. Skyl derefter koppen grundigt med varmt vand og sæbe uden parfume, for at undgå irritation. Husk altid at vask dine hænder inden du håndterer din Fun Cup.

Mellem hver menstruation skal du koge din kop i vand i ca. 3 min. og derefter skylle efter med rent vand. Brug aldrig stærke rengøringsmidler eller sæber til at rengøre din Fun Cup, da det kan give infektion.

Vægt80 g
Længde

A: 5,3 cm – B: 5,8 cm

Diameter

A: 4 cm – B: 4,3 cm

Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Blå, Pink

Indhold

A: 20 ml – B: 30 ml

Specielle Egenskaber

Kropsikre materialer, ikke-porøs og allergivenligt

Mærke

Fun Factory

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

 • Sæt med to menstruationskopper i to størrelser
 • Kopperne kan holde 4-6x så meget blod som en tampon
 • Komfortabelt design der passer til alle kvinde kroppe
 • Kan sidde i optil 12 timer
 • Genanvendelig og let at rengøre
 • Opbevaringspose medfølger

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Prøv først hvilken Fun Cup der passer til dig
 2. Fold menstruationskoppen og placer den så den lille tap vender ud mod dig selv
 3. Sørg for at der er dannet et vakuum og juster den så den sidder som den skal
 4. Lad koppen side i max 12 timer

Efter brug:

 1. Tag din menstruationskop ud mens du er på toilettet eller i badet og tøm den
 2. Skyl derefter koppen grundigt med varmt vand og mild sæbe uden parfume
 3. Opbevar dine Fun Cups i den opbevaringspose der medfølger
 4. Menstruationskopperne kan anvendes i årevis

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fun Factory Fun Cup Menstruationskop Explore Kit”