Fun Factory – det bedste sexlegetøj til solo- og parleg

fun factory blogindlæg cover billede

Fun Factory er med over 20 år på bagen en af de største producenter indenfor sexlegetøj i Europa. Navnet “Fun” kommer af deres fokus på at sex skal være sjovt, legende og eksperimenterende. Du vil derfor også se, at deres designs er intuitive, og teknologien yderst innovativ, hvilket virkelig får dem til at skille sig ud på markedet. Noget andet er, at den tyske producent går op i bæredygtighed og derfor kun udgiver et minimalt Co2 udslip under produktionen. Rimelig sexet, hvis vi selv skulle sige det.

Mærket laver sexlegetøj til både kvinder og mænd, samt sexlegetøj til parlege. Du vil helt sikkert finde sexlegetøj, der falder i din smag både i forhold til udseende, materiale og funktion. Ejer du ikke noget fra mærket endnu, vil du med stor sandsynlighed få lysten til at klikke det hjem efter du har læst denne guide.

Hvem kan bruge Fun Factory?

Fun Factorys produkter er for alle, og de laver som nævnt sexlegetøj til alle køn. Noget af sexlegetøjet er selvfølgelig mere egnet til kvinder, mens andet er til mænd. Men lad dig ikke snyde, for det meste sexlegetøj kan faktisk bruges af begge køn, selvom det er kategoriseret efter kvinder og mænd. Du skal blot slippe fantasien løs og lade din lyst blive inspireret af det forskellige legetøj. Nedenfor guider vi til noget af Fun Factorys bedste sexlegetøj, der med garanti kan sende enhver kvinde og mand i himlen med de vildeste orgasmer.

Vi giver dig her en komplet guide til Fun Factory. Du kan lære mere om hvem Fun Factory er samt hvad de står for. Du vil også blive klogere på, hvad det er der skiller dem ud fra konkurrenterne, og hvorfor du skal have sexlegetøj fra Fun Factory i din natskuffe. Deres produkter er til både single mænd og kvinder såvel som alle par. Der er altså god grund til at læse med, uanset hvem du er og hvad du leder efter.

Design i særklasse

Du får kvalitet for alle pengene, når du vælger sexlegetøj fra Fun Factory. Deres produkter designes og produceres i Tyskland, og mærket har høje kvalitetskrav til alle dele af deres designs. Derfor er deres silikone også af den bedste kvalitet, designet er veludført og brugervenligt og funktionerne nøje udvalgt til at give dig den bedste oplevelse. Læs mere om hvad der gør Fun Factorys produkter til en liga for sig selv.

fun factory design

Den bedste silikonekvalitet på markedet

Du kan være sikker på at få materiale i topklasse, når du køber sexlegetøj fra Fun Factory. Alt deres legetøj er fremstillet i medicinsk silikone, hvilket er den højeste kvalitet du kan få, når det kommer til dette materiale. Det er samme kvalitetssilikone der bruges på hospitaler, og det lever derfor også op til EU’s standarder for sikkerhed og sundhed. Materialet er også holdbart og allergivenligt. De bruger ligeledes kropsvenlige farver til at give silikonen det farverige look, som de er kendte for, og overfladen færdigbehandles i hånden af dygtige teknikere uden brug af kemikalier.

Det der gør deres silikoneprodukter til noget helt særligt, er også, at de bruger silikone helt ind til motoren. Det vil sige, at deres sexlegetøj ikke bare har et tyndt lag silikone over en hård skal, men udelukkende består af den kropsvenlige, bløde, fleksible og holdbare silikone.

Sexlegetøj med håndtag

Hvis du kigger Fun Factory’s sortiment igennem, vil du kunne se, at mange af deres produkter er udstyret med et såkaldt loop-håndtag. Du har sikkert set andre mærker med samme design, men det var faktisk Fun Factory, der var de første til at give deres vibratorer og dildoer et smart og praktisk håndtag. Håndtaget gør, at du kan holde dit sexlegetøj på flere forskellige måder og det giver dig også et sikkert greb. Håndtaget er særlig smart, hvis du har fået glidecreme på hænderne, der ellers kan gøre det svært at holde fast ved noget. Med håndtaget har du den fulde kontrol over dit sexlegetøj og kan få præcis den stimulering, du ønsker.

Brugervenligt interface

Det er selvfølgelig ikke nok, at dit sexlegetøj er lavet af kropsikre materialer af den bedste kvalitet, og at det har et smart og praktisk design. Det skal naturligvis også være til at finde ud af. Derfor har stort set alle produkter fra Fun Factory det samme interface med tre knapper. Knapperne er som oftest placeret ved håndtaget, så du let kan finde dem. De er ligeledes løftet, så du ikke behøver at have øjne på, men blot kan mærke dig frem til den rigtige knap. Deres produkter kommer altid med en udførlig manual, og har du lært at bruge et produkt fra dem, kan du nemt udvide samlingen og bruge flere af deres produkter uden besvær.

fun factory manta vibrator

100% vandtæt sexlegetøj

Alle Fun Factory’s produkter er 100% vandtætte, så du kan bruge legetøjet lige hvor fantasien fører dig hen. Har du lyst til en fræk oplevelse i badet kan du selv eller dig og din partner altså sagtens inkludere sexlegetøj fra Fun Factory. Idet produkterne er vandtætte, er de også yderst nemme at rengøre. Vask blot med varmt vand, og spray derefter med en rensespray for at desinficere helt – nemmere bliver det ikke.

Genopladelig lykke

Oplad nemt dit sexlegetøj fra Fun Factory med deres simple magnetiske opladerstik. Stikket medfølger selvfølgelig til alle produkter, som har brug for strøm. De genopladelige produkter har to metaldutter på sig, som du blot skal klikke magnetstikket på. Når det er klikket på, sætter du den anden ende af kablet i din computer, eller i et opladerstik i stikkontakten.

Du har sikkert set andre mærker med magnetisk opladerstik, men også her var Fun Factory de første. Deres magnetstik er derfor også veludviklet og fungerer helt som det skal. Er du ikke fan af genopladeligt sexlegetøj endnu, kan du selvfølgelig også finde batteridrevet sexlegetøj fra mærket. Faktisk kan deres sexlegetøj på batterier også omdannes til genopladeligt sexlegetøj med deres Hybrid Kit. Med det kan du genoplade batterierne og få endnu mere ud af dem. Dét må være genopladelig lykke.


Fun Factory til kvinder

Er du til G-punkts- eller klitorisorgasmer? Eller måske en kombination af begge? Vi har samlet nogle af Fun Factorys bedste og mest intense produkter til kvinder. Produkterne er nøje designet og udviklet efter kroppens anatomi, og du vil derfor med garanti blive stimuleret med sexlegetøj til kvinder fra Fun Factory.

fun factory tiger vibrator
FIND TIGER HER

Tiger G-punkts vibrator

Nogle kvinder får ofte G-punkts orgasmer, mens andre aldrig har prøvet det før. Med denne Tiger G-punkts vibrator øger du chancen for at ramme G-punktet bedst muligt. Det anatomiske design gør, at de mange riller stimulerer indvendigt, mens buen masserer G-punktet – hvilket sammen med de lækre vibrationer kan skabe nogle vilde og intense orgasmer.På bunden af det fleksible skaft, der tilpasser sig dine bevægelser, finder du et lille kontrolpanel. Det er her du styrer, hvordan du ønsker dine vibrationer. Og ja, du ønsker vibrationer, for når først du har prøvet vibrationer vil du aldrig nogensinde undvære dem igen. Tiger G-punkts vibratoren har 6 forskellige vibrationsmønstre og 6 forskellige hastigheder, og du kommer derfor aldrig til at kede dig. Måske du endda finder din yndlingskombination.

Miss Bi Rabbit vibrator

Kan det blive vildere, tænker du? Ja, det kan det faktisk! Med en Miss Bi Rabbit vibrator får du to i en: en vibrator der stimulerer klitoris, og en dildo vibrator der stimulerer G-punktet. Overvej en orgasme du kan få, ved at blive stimuleret begge steder på samme tid, wauw.Ligesom med Tiger vibratoren har Miss Bi Rabbit vibratoren 6 forskellige vibrationsmønstre samt 6 forskellige hastigheder, og et skaft der tilpasser sig dine bevægelser. Du kan vælge at bruge den vaginalt, men også analt. Find de vibrationer der pirrer og stimulerer dig mest muligt – med de mange mønstre og hastigheder, bliver du helt sikkert sendt i himlen en gang eller ti. Mon ikke du hurtigt forelsker dig i Miss Bi’s mange muligheder.

fun factory lady bi vibrator
FIND MISS BI HER
fun factory volta vibrator
FIND VOLTA HER

Volta klitoris vibrator

Når først du har oplevet denne vanvittig stærke og rumlende klitoris vibrator, vil du aldrig nogensinde være foruden. Volta vibratoren er designet til at omfavne klitoris helt perfekt, så du får de vildeste klitorisorgasmer.Designet ser måske lidt mystisk ud, men forestil dig ikke blot én men hele to tunger, der smyger sig om klitoris. Selvom den er skabt til at stimulere klitoris, kan den faktisk meget mere end det.Med det bløde materiale kan de to tunger også give glæde, når du fører dem hen over dine brystvorter eller andre erogene zoner. Vi har mange erogene områder, og et par vibrerende tunger vil helt sikkert stimulere og pirre de fleste af dem.

The Boss Dildo

The Boss dildo er med god grund Fun Factory’s mest populære og elskede dildo. Er du til store størrelser, er denne dildo det perfekte valg. Dildoen har en længde på 18 cm og en diameter på 4,4 cm. Udover sin størrelse gør materialet og udseendet den også meget naturtro.Dildoens buede form og det runde hoved gør, at den rammer G-punktet hver gang den trænger ind. The Boss har en sugekop i bunden, og du kan derfor bruge den helt håndfri, ved at sætte den fast på enhver glat overflade. Sæt den fast i badet, og nyd en våd vaginal eller anal oplevelse, som var det den ægte vare. Sugekoppen gør også at den kan bruges sammen med en strap-on harness, hvis den nu skulle i spil sammen med en partner.

fun factory the boss dildo
FIND THE BOSS HER

Fun Factory til mænd

Mændene skal ikke snydes for ekstra stimulering. I dag er der mere sexlegetøj til mænd end nogensinde før, hvilket er fantastisk. Sexlegetøj er nemlig for begge køn, og giver lige så meget glæde hos kvinder, som hos mænd. Fun Factory har stor fokus på begge køn, og går ikke på kompromis med design, følelse og ydelse med noget af deres sexlegetøj.

fun factory manta penis vibrator
FIND MANTA HER

Manta Penis vibrator

Måske har du aldrig før hørt om en vibrator til penis, men der findes faktisk en del forskellige. Har du ikke prøvet en penis vibrator før, vil du absolut ikke fortryde at prøve en. Manta penis vibratoren har et nyskabende design, som de fleste ikke har set før. Formen ligner en manta (rokke på dansk), og deraf navnet.Men det er ikke tilfældigt, at den har netop denne form. De to ”vinger” er nemlig perfekte til at omfavne dit penisskaft samt hovedet. Den er desuden designet med indvendige riller, der holder på glidecremen, så den nemt og behageligt kan glide op og ned. Da den er fremstillet i et yderst blødt og fleksibelt materiale, kan den også sættes om pungen.

Cobra Libre V2 penis vibrator

Denne vibrator har fuld fokus på dit penishoved. Med kraftige vibrationer, giver den dig en effektiv stimulering, der får dig helt op at ringe. Da den omslutter sig om penishovedet, kan Cobra Libre V2 bruges helt håndfrit. Læg dig godt til rette i sengen eller sofaen og nyd de dejligste vibrationer.Det ergonomiske design passer til de fleste penisstørrelser og former. Åbningen er fremstillet af blødt silikone, hvilket gør den behagelig og fleksibel, når den føres ned over din penis. Du bestemmer selv, om du holder på den eller bruger den håndfrit. Lad dig ikke snyde af, at den ikke kører op og ned ad skaftet – de mange vibrationer skal nok gøre arbejdet. Den er vandtæt og lydsvag, og er derfor yderst brugervenlig. Ingen vil opdage når du bruger den, lige meget om det er på værelset eller i badet.

fun factory cobra libre vibrator
FIND COBRA LIBRE V2 HER
fun factory bootie anal plug
FIND BOOTIE HER

Bootie anal plug

Vidste du, at mænds prostata også kaldes for det mandlige G-punkt? Dette skyldes at prostata, ligesom G-punktet, minder om en lille valnødsformet kugle, der kan give den vildeste orgasme ved stimulering. Forskellen er bare, at punktet sidder vaginalt hos kvinder og analt hos mænd. Har du aldrig prøvet anal stimulering, er det helt klar værd at prøve. Enhver mand der har fået en prostataorgasme, vil aldrig nogensinde være foruden igen.Med Bootie anal pluggen får du en plug, der er god til både nybegyndere og øvede. Den er i et blødt og fleksibelt materiale, som gør den yderst komfortabel at indføre. Med de 7 cm der kan indføres og en diameter på 1,6 – 2,8 cm er den ikke for stor en mundfuld, og de fleste kan derfor også bruge pluggen uden problemer.


Fun Factory til par

I kan selvfølgelig bruge Fun Factory’s forskellige sexlegetøj lige som I har lyst til. Alt sexlegetøj kan faktisk introduceret til dobbeltsengen. Både mænd og kvinder kan bruge for eksempel bruge Fun Factory’s plugs og dildoer. Mange af deres vibratorer til G-punktet kan ligeledes bruges analt, hvis de har en bred bund. Der er dog også noget sexlegetøj, der kræver at man er to om legen, og som er specielt designet til brug af par. Men først lidt inspiration til hvorfor og hvordan I kan bruge sexlegetøj til par.

Frækt forspil

Et godt forspil spiller en stor rolle for, hvor godt hele den efterfølgende session bliver. Forspil kan være utrolig frækt, og det er også her, at man skal blive tændt og varmes godt op inden eksempelvis penetrering. Men forspil er ikke kun til at lede op til penetrering. For mange er det i sig selv en af de vigtigste, mest intime og frækkeste dele af hele oplevelsen. Du kan gøre forspillet ekstra sjovt og stimulerende ved at tilføje sexlegetøj. Brug vibratorer til at pirre og stimulere. En anal plug kan også bruges under opvarmning til at gøre anus klar til penetrering eller blot til at stimulere og gøre din partner ekstra tændt.

Ekstra stimulering under samleje

Du kan med fordel bruge sexlegetøj til at give ekstra stimulering under samleje. Det kan være utrolig pirrende og meget tilfredsstillende for både dig selv og din partner, når I inkluderer sexlegetøj.En vibrator kan bare noget andet, end hvad du kan med f.eks. din mund eller fingre. Der findes mange små vibratorer der nemt kan bruges under samleje.Men I kan også med god grund bruge større vibratorer med mere kraft – det kan være sjovt at eksperimentere med at finde den bedste stilling at bruge sexlegetøjet I.

fun factory sexlegetøj til par

Tag med på farten

Noget af det der også adskiller Fun Factory fra andre mærker, er deres rejselås. Alle deres vibrator kan låses, så du nemt kan tage dem med på farten, uden at være nervøs for at tasken pludselig brummer. Smart ikke? For at låse dit sexlegetøj op skal du holde ‘Fun’ og ‘+’ knapperne nede på samme tid. Når du skal låse det igen, holder du ‘Fun’ og ‘-’ nede på samme tid. Simpelt og nemt design, det kan vi lide!

fun factory nos penisring
FIND NOS HER

Nos penisring med vibrator

Fun Factory har muligvis overgået sig selv med det nyeste produkt fra stammen. Deres Nos penisring er designet til optimal nydelse for både ham og hende. Silikoneringen der skal sidde om penisroden har en fantastisk elasticitet og så er den udstyret med to forhøjninger. Disse er placeret, så de rammer de følsomme blodårer på penis og gør den stramme følelse omkring penisroden ekstra intens.Penisringen er også udstyret med to kraftige motorer, der modsat mange andre modeller er placeret helt ude i spidsen. Vibrationerne vil altså kunne mærkes meget mere tydeligt og de to punkter vil omkranse klitoris. Vibratoren har 4 hastigheder samt en flirt-funktion, hvor vibrationerne skifter tilfældigt og holder jer begge på tæerne.

ShareVibe strap-on dildo

Denne dildo er til heteroseksuelle par, der ønsker at udforske pegging eller lesbiske par, der ønsker en ny oplevelse. Share strap-on dildo er en såkaldt strapless strap-on, fordi den ikke kræver nogen harness. Den lille dildo indføres vaginalt, og det er derfor kvinden, der holder dildoen på plads. Det er et sexlegetøj, der kræver lidt øvelse, men det kan virkelig også tage jeres fælles nydelse til nye højder.Den store dildo har en buet form og et markeret penishoved, der gør den perfekt til stimulering af prostata eller G-punktet. På det lange stykke fra den lille til den store dildo er der en forhøjning, der går op og stimulerer klitoris på bæreren. Vælg selv om oplevelsen skal være med eller uden vibrationer.

fun factory sharevibe strapless strapon
FIND SHAREVIBE HER

Få det bedste ud af dit Fun Factory sexlegetøj

Det er vigtigt at bruge den rigtige glidecreme, både for den bedste følelse og oplevelse, men også for at bevare sexlegetøjet længst muligt. Det er nemlig ikke alle glidecremer, der passer sammen med alt sexlegetøj.Da produkterne fra Fun Factory er fremstillet i medicinsk silikone, er det vigtigt at der kun benyttes vandbaseret glidecreme sammen med. Bruger du silikonebaseret glidecreme, vil det opløse og ødelægge overfladen, og du mindsker derfor levetiden på dit legetøj. Fun Factory har lavet deres egen vandbaseret glidecreme, der naturligvis er oplagt at bruge sammen med deres produkter. Men du kan bruge en hvilken som helst glidecreme, så længe den er vandbaseret. Skal du bruge sexlegetøjet til anal penetrering, vil vi anbefale en vandbaseret glidecreme, der er lavet særligt til anal brug. Den vil give de bedste forudsætninger for en behagelig og nydelsesfuld oplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *