Fun Factory Amorino Mini Vibrator Pink

DKK 449,00

 • Få hele 3 vibratorer i 1 med Amorino – designet til at lade dig ramme flere erogene punkter på én gang
  1. Brug den som klitoris vibrator ved onani eller under samleje og lad silikonebåndet sidde
  2. Kryds silikonebåndet og lad vibrationerne stimulere dig mellem skamlæberne for en mere komplet stimulering
  3. Tag silikonebåndet af og brug vibratoren som en almindelig rabbit vibrator, der stimulerer både klitoris og G-punktet

Læs Mere

På lager

Varenummer (SKU): 1641836 Kategorier: , , , , ,

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

 • Få hele 3 vibratorer i 1 med Amorino – designet til at lade dig ramme flere erogene punkter på én gang
  1. Brug den som klitoris vibrator ved onani eller under samleje og lad silikonebåndet sidde
  2. Kryds silikonebåndet og lad vibrationerne stimulere dig mellem skamlæberne for en mere komplet stimulering
  3. Tag silikonebåndet af og brug vibratoren som en almindelig rabbit vibrator, der stimulerer både klitoris og G-punktet

Læs Mere

Beskrivelse

Fun Factory Amorino – ekstra nydelse med flere funktioner

Hvad hvis du kunne få en dobbelt vibrator, der ikke bare stimulerede dit G-punkt og direkte på klitoris? Med Amorino vibratoren fra Fun Factory får du netop dette. Vibratoren rammer ikke bare de oplagte erogene zoner, men giver dig mulighed for at sprede de skønne rumlende stimuleringer udover et større område.

Fun Factory Amorino kommer med et fleksibelt bånd, der kan sættes på vibratoren på forskellige måder. Med båndet vil vibrationerne blive fordelt udover hele skeden – fra skedeåbning til klitoris. Der er et utal af pirrende muligheder med denne innovative vibrator.

Sådan bruger du Fun Factory Amorino

Du får den bedste oplevelse, når den bruger vibratoren sammen med vandbaseret glidecreme. For at kunne tænde vibrationerne skal du deaktivere den smarte rejselås først. Dette gøres ved at holde FUN og + knappen nede. Herefter holder du FUN knappen nede for at tænde vibratoren.

Du kan vælge mellem 6 vibrationsmønstre og 6 hastigheder med +/- knapperne. Tryk en enkel gang på FUN knappen for at slukke vibratoren. Du bestemmer selv, om du vil bruge vibratoren med eller uden det elastiske bånd.

En dobbelt vibrator for komplet stimulering

Der er flere forskellige måder, hvorpå du kan bruge Amorino. Elastikbåndet kan tages af og på, alt efter hvilken stimulering du ønsker. Vil du for eksempel bruge vibratoren som en klassisk dobbeltvibrator til dyb penetrering, så du rammer G-punktet, er det bedst at tage elastikket af.

Men du kan også sætte elastikket om de to dele. Sæt herefter den ene del mod klitoris og den anden mod skedeåbningen, så elastikket ligger mod dine kønslæber. Derudover kan dobbeltvibratoren også bruges til anal stimulering.

Vær kreativ med det aftagelig elastik

På grund af det smarte elastik er der flere forskellige måder, hvorpå du kan bruge vibratoren. Ikke nok med at den giver den lækre dobbeltstimulering af klitoris og G-punkt, så er den også designet til at ramme hele klitoris. Det vil sige, at vibrationerne også mærkes i den indvendige del af klitoris, der går langs kønslæberne.

Du kan også prøve at dreje båndet rundt, så det krydser mellem dildoen og klitorisvibratoren. På den måde kan det ramme helt nye områder. Drejer du båndet igen vil stimuleringen blive mere intens. Her er den også perfekt til stimulering af brystvorter. Båndet kan også tages af og bruges som en penisring.

Brug vibratoren til anal stimulering

Er du og din partner glad for anal stimulering, er denne Fun Factory Amorino også den perfekte for jer. Ikke nok med at den kan nydes vaginalt, så kan de rumlende vibrationer også bruges analt. Klitorisvibratoren fungerer som en stopper, og gør den sikker at bruge.

Sørg for at bruge godt med vandbaseret glidecreme, så indførelsen bliver behagelig og nem. Den lille vibratorarm der ellers ville ramme klitoris, sidder nu mod det følsomme mellemkød, og kan give en intens nydelse for både mænd og kvinder.

Sådan rengør du Fun Factory Amorino

Det er vigtigt, at du husker en god rengøring af dit sexlegetøj efter brug. Dette er dog både nemt og hurtigt med din Fun Factory Amorino. Vibratoren er 100% vandtæt, og kan derfor uden problemer skylles i varmt vand. Du kan med fordel bruge en antibakteriel rensespray til sexlegetøj.

Efter rengøring skal vibratoren være helt tør, inden den pakkes væk igen. Når den er tør, kan du bruge den medfølgende æske eller en stofpose til opbevaring. Det sikrer dig en ren og pæn vibrator til næste gang lysten skulle melde sig.

Detaljer
Vægt265 g
Batteri

Genopladeligt

Genopladningsmetode

Magnet – USB kabel

Længde

17,7 cm

Diameter

2,1-3,2 cm

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Farve

Pink

Vibration

6 hastigheder – 6 forskellige vibrations mønstre

Vandtæt

Ja

Mærke

Fun Factory

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 1. Smør vandbaseret glidecreme på din vibrator
 2. Deaktiver rejselås ved at holde FUN og + knappen nede
 3. Tænd vibratoren ved at holde FUN knappen nede
 4. Skift mellem vibrationsmønstre og hastigheder ved at trykke på +/- knapperne

Efter brug:

 1. Sluk vibratoren ved at trykke på FUN knappen
 2. Vask med varmt vand og brug rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Oplad vibratoren hvis nødvendigt med den tilhørende oplader (klikkes på i bunden)
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fun Factory Amorino Mini Vibrator Pink”