Forkæl din partner med en erotisk massage

Mand giver kvinder romantisk og intim erotisk massage

Vinteren er for alvor kommet til Danmark, hvilket betyder flere timer inden døre. Hvad er mere oplagt end en lækker erotisk massage? Og hvem går ikke med drømmen om at blive forkælet, sådan helt vildt, af sin partner? Det gør du sikkert, og mon ikke at din partner også gør det. Dagligdagen har det bare med at føre trivialiteter med sig. Gang på gang gør vi det samme, eller noget vi har gjort før, og det samme gør vores partner. Det kan også være rigtig fint og trygt. Men lidt overraskelser på programmet falder som regel i god jord.

Guide til den en intim og erotisk massage

I dette indlæg giver vi dig alt, hvad du har brug for, når du skal planlægge en særlig aften for din partner. Det kan være der er en særlig anledning, eller måske trænger han eller hun bare til lidt ekstra opmærksomhed. Uanset hvad er en erotisk massage svaret. Det giver anledning til en intim stund, hvor I kan slappe af og nyde hinanden. Gør noget ekstra ud af forspillet med en erotisk massage, det vil helt sikkert give godt igen.

Du bestemmer selv om, du vil gå all-in med stearinlys, aromatisk massageolie og afslappende musik, eller om en mere casual udgave også kan gøre det. I dette indlæg får du uden tvivl inspiration til, hvordan du giver en god og intim erotisk massage, som din partner sjældent vil glemme – og måske endda har lyst til at give igen. 

Det perfekte afbræk fra hverdagen

Er det ved at være længe siden, du har været intim med din partner? I så fald er en erotisk massage et rigtig godt udgangspunkt for at få tændt op for flammen igen. De fleste har travlt i deres dagligdag. Der er så meget, man skal nå, at man måske glemmer at tænke på erotik. Arbejde og familie skal passes, og det kan være svært at få gearet ned. Men lige præcis det med at få gearet ned kan gøre noget godt for både dagligdagen, dig, din partner og jeres erotiske forhold. 

Kvinde frustreret over arbejde

En måde at få gearet ned på sammen kan f.eks. gøres ved at forkæle hinanden med en langsom erotisk massage. Det siger de færreste nej til, men hvad med tiden? Det kan sagtens gøres i jeres travle hverdag og kræver ikke nødvendigvis et weekendophold på en herregård. Det kræver bare, at du er lidt opmærksom på, hvilke virkemidler der skal til for at skabe en sikker succes.

Tjekliste til en god massage

  • Tænd for radiatoren – Rummet skal være dejlig varmt.
  • Et godt sted at massere på – Det skal være blødt og behageligt.
  • Håndklæder – Og masser af dem.
  • Et tæppe – Til at gøre det hele mere varmt og lækkert.
  • Massageolie – En god en af slagsen.
  • Levende lys evt. med duft – Til at skabe en god stemning.
  • Afstressende musik – Til at skabe og ro.
Kvinde får romantisk massage med levende lys

Det skal være behageligt

Når du skal forkæle din partner med en erotisk massage, så er der nogle ting, der er gode lige at have på plads først, så der bliver ro omkring selve massagen. Det kan være ret usexet at blive forladt midt i det hele, fordi man har glemt noget. Sørg for at selve lejet, der hvor massagen skal foregå, er blødt og behageligt, både for den der skal have massage og for den der skal give massagen. Sørg for at der er rigelig med plads.

Det kan sagtens være i dobbeltsengen, men det kan i princippet være alle steder. Hvis massagen skal foregå f.eks. i stuen, så kan man evt. bruge topmadrassen fra dobbeltsengen og lægge bløde tæpper ovenpå. Sørg også for at der er et blødt tæppe til at dække de dele af kroppen, som ikke lige bliver berørt. Man kan hurtigt få kuldefornemmelser, når man ligger nøgen indsmurt i massageolie. Brug evt. et stort blødt badehåndklæde.

Skru op for charmen

Sørg for at der er behageligt varmt i rummet, så ingen fryser, når tøjet kommer af. Det er også en god idé med en sexet dæmpet belysning. Det kan evt. gøres med stearinlys. Hvis man er til dufte, kan det også være ret lækket at tænde et duftlys. Det er også altid godt at have en flaske vand klar, hvis I bliver tørstige. Hvis du er ude på den helt store charmetur, så kan det jo også være ret lækkert med en flaske bobler og måske en smule bær.

Par får romantisk massage med levende lys og champagne
Kvinde hælder massageolie i hånden

Find massageolien frem

Det er altid bedst at bruge en god massageolie, når du skal massere din partner. Hvis du har mulighed for at lune olien, så er det endnu bedre. Man kan f.eks. lune olien i en mikroovn. Man kan også have en skål med varmt vand ved siden af massagelejet, hvor man opbevarer oliebeholderen i, så den holder sig lun. Hvis der er chance for, at massagen trækker ud, så kan man evt. have en termokande med kogt vand, til at efterfylde opbevaringsbeholderen med for at bevare olien lun. Du kan selvfølgelig også varme olien mellem hænderne, inden den smøres ud på kroppen af din partner.

Hvilken olie skal du vælge?

Der findes mange forskellige massageolier på markedet og det kan være en labyrint at finde rundt i. En god ide kan være at vælge en forholdsvis neutral olie. Mærket Orgie er ligeledes det perfekte valg, hvis du er på jagt efter en massageolie. Deres sortiment byder på en masse forskellige olier både med og uden duft. Nogle er endda med smag så du også kan bruge din tunge til den erotiske massage. Der findes også lækre massageolier med duft i, hvis I er til noget med duft. En lækker start pakke kunne f.eks. være Mangoon. Der er 3 forskellige diskrete dufte at vælge imellem i pakken.

 

Kvinde med blindfold i blonde bliver kysset i nakken

Kan der bruges andre redskaber?

Når du skal give en erotisk massage, kan du også tænke andre elementer ind i oplevelsen. Det kunne et blindfold, som lukker ned for synssansen, hvilket gør, at de andre sanser bliver skærpet. Når man ikke kan se noget, så mærker man mere intenst. Hvilket er med til at gøre massageoplevelsen stærkere. Man kan også bruge en flogger til at pirre med. Ved at lade en flogger glide i langsomme strøg op og ned over kroppen, så aktiverer man de nerveender, der sidder i huden. Det kan give en meget intens oplevelse. Kun fantasien sætter grænserne for den fulde oplevelse.

Hvordan skal stemningen være?

Noget af det første der skal være på plads, er den gode stemning. Udover at du selv kan sørge for at dit humør er i top, kan du hjælpe stemningen lidt ekstra på vej. Som vi kom ind på i de tidligere afsnit, har rummet meget at sige, så gør det hyggeligt. Tænd nogle levende lys, evt. med duft, hvis I er til det. Find noget romantisk og afslappende musik og lev jer ind stemningen fra både musik og lys. Glem alle hverdagens problemer og bare nyd nuet til fulde.

god spa stemning med levende lys

Husk hygiejnen

En ingrediens i en sikker forførelsessucces er også, at hygiejnen er i top. Start med et bad, så du er sikker på, at du er ren og lækker og dufter af sæbe alle vegne. Det gør bare hele oplevelsen mere lækker og husk også et bad efter massagen, så du får alle olierester af. Tag evt. et bad sammen for, at erotikken stadig blomstrer mellem jer.

Kvinde får erotisk og intim massage

Selve massagen

Nu har du det praktiske på plads, og du er klar til at massere. En erotisk massage er ikke en sportsmassage. En erotisk massage består af blide strøg og lette tryk samt rigtig meget langsommelighed – gange mange. Du kan med fordel bruge hele din krop til at massere blidt med. Det gør du ved f.eks. at bruge hele din arm i stedet for kun dine hænder. Du kan også læne din overkrop blidt ind over din partners krop. 

Lade dine ben glide langsomt op og ned ad din partners ben. Men pas på med ikke at bruge din vægt for meget, så du bliver for tung for din partner. Der er som sådan ikke noget, der er rigtigt eller forkert, så brug fantasien og eksperimenter dig lidt frem og varierer dine berøringer. I kan med fordel begge være nøgen for at gøre massagen ekstra forførende.

Langsomt er nøgleordet

Husk at gøre det hele så langsomt, at du tænker, at det måske er for langsomt. Jo langsommere, desto mere erotisk bliver det. Der er mange massager, der bliver ødelagt af, at det går for hurtigt. Kroppen bliver stresset, hvis der er for meget fart på. Hvorimod langsomme intense berøringer, som gør, at man har tid til at mærke føles virkelig dejlige. Husk også, at du med fordel kan sætte meget tid af til det og lade være med at have for travlt eller have andre aftaler, du skal nå til et bestemt tidspunkt. Tidspres gør ikke noget godt for en forførelsesproces eller en erotisk massage.

Kvinder i undertøj giver mand erotisk og intim massage

Sådan starter i en erotisk massage

Det kan være fint for din partner at ligge på maven til at starte med, for derefter at ligge på ryggen lidt senere i programmet. Du kan med fordel starte med at massere blidt med dine fingrespidser i hovedbunden og så bevæge dig ned til ørene, nakken, skuldre, arme, ryg, baller, ben, fødder og tilbage igen. Med blide, bløde, rolige gerne fnuglette, strøg og tryk. Lige så længe, I synes, det er rart.

Lyt til din partneres signaler og ret ind efter dem.

Det kan også virke meget erotisk, både for din partner og for dig, hvis dine hænder blidt strejfer nogle af de intime områder på kroppen, uden decideret berøring. Blide fnuglette berøringer, uden krav.

Kvinde og mand kysser

Brug ikke kun dine hænder

Brug også din mund til at kysse, gerne hele kroppen eller udvalgte områder og gerne bløde, lange, dybe kys på munden. Tillad dig selv at dvæle ved bestemte områder og undersøg området intenst, med hænder og mund. Der er stor sandsynlighed for, at det bliver en oplevelse, I vil huske fremover. Hvis massagen også skal foregå på mere intime steder, kan I med fordel have en god glidecreme stående indenfor rækkevidde, da en massageolie som ofte ikke er til intimt brug.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *