Forfør din partner med frækt lingeri

lingeri coverbillede

Der hersker ingen tvivl om, at vi, her hos Altertystys.dk, synes en rigtig god aften starter med, at man føler sig pis-hamrende fræk! Kunne du godt tænke dig at forføre din partner og give dem en helt fantastisk oplevelse? Så er sexet lingeri et rigtig godt sted at starte.Din kæreste kommer til at føle sig som den heldigste person i verden, når du har gjort dig til kun for deres skyld. Du kan forføre dem til specielle lejligheder og årsdage, og du kan forføre dem på en onsdag. Uret har altid slået sex et eller andet sted i verden, og vi hos Altertystys.dk er internationale!

En lingeriguide

Her får du en guide, til hvordan du kan gøre det, hvis du gerne vil forføre din partner med noget lækkert lingeri. Det kan være lidt svært at beslutte sig for, hvordan man skal bære sig ad, når det kommer til at forføre sin partner. Derfor har vi lavet denne guide, så du og din partner får en helt fantastisk aften sammen. Du kan læse om, hvordan du vælger det rette undertøj til dig, om hvorfor lingeri er så magisk, og så giver vi dig en masse guides til forskellige måder, du kan forføre din kæreste på, når du er klædt på med sex fra top til tå.

Øv dig i forførelsens kunst med frækt undertøj

Forførelsens kunst handler i virkeligheden om én ting, og det er udstråling. Når du føler dig sexet, så ser din kæreste dig også som sexet, og der er intet, der giver en selvsikker og fræk følelse som noget lækkert undertøj. Sexet lingeri skaber bare en sexet stemning i soveværelset, eller i ethvert rum, hvor du går rundt i dit lingeri. Der findes bare ikke noget bedre, end synet af din kæreste, der er ved at sprænges, fordi du ser så dejlig ud. Deres øjne, der bliver helt mørke af begær, og følelsen af at man er den mest uimodståelige kvinde i hele verden – Hvem ønsker sig ikke det?

lingeriguide

Vælg det rette frække lingeri

Når du skal vælge det rette undertøj, er der flere ting, du skal overveje. Først skal du finde ud af hvilken type lingeri, der klæder dig bedst, og som du føler dig mest komfortabel i. Alle kroppe ser smukke ud i frækt lingeri, men måske vil du gerne fremhæve dine bryster med et BH-sæt, eller måske vil du prøve noget mere vovet som et catsuit.Du skal også overveje, hvordan du vil forføre din kæreste. Et blødere udtryk med blonder, eller for eksempel en smuk babydoll, er rigtig godt til romantiske aftener. Hvis du derimod tænker, at dig og din partner skal til at eksperimentere med dominans, skal du måske have fat i noget latex eller nogle smukke korsetter.

blogindlæg guide til lingeri Forfør din partner med frækt lingeri

Sådan forfører du din kæreste med frækt lingeri

Vi har lavet denne guide, for at give dig en masse inspiration til jeres hede aften. Første trin er selvfølgelig, at gøre dig selv rigtig lækker, sådan som du gerne vil have det. Skal der barberes ben? Sættes hår? Anlægges en forførende læbestift? Det vigtigste er, at du føler dig smuk og klar, så hvad, end du plejer for at føle dig lækker, er første skridt på forførelsens vej.Nedenfor kan du læse om en masse forskellige metoder til at forføre din udkårne. At pifte sexlivet op er rigtig sjovt, og nogle gange bliver det kun sjovere af, at man prøver nye ideer af. Du kan læse alle metoderne igennem, eller du kan springe frem til dem, der passer dig. Her finder du i hvert fald alt fra den klassiske forførelse til de mere kreative fremgangsmåder.

Forfør din partner allerede før I er sammen

Der er intet mere frækt end forventningens glæde. Pir din kæreste hele dagen, så de er ved at sprænges, når I ses. Her er guides, der gør din partner skør og garanterer fyrværkeri, så snart din partner træder ind af døren.

Den med det sexede puslespil

Du starter med at sende en besked, hvor der står noget med: Kan du gætte, hvad det her er? Derefter begynder du at sende frække billede af dit undertøj. Alle billederne skal være meget closeup, så din kæreste er nødt til at forestille sig, hvordan dit outfit ser ud samlet på din smækre krop. Det kan være, du tager et billede af en af stropperne, af kanten af kjolen, af kanten af trusserne, af et stykke af hofteholderen, måske af et closeup af en catsuits lidt gennemsigtige stof over dine bryster? Hvad end du har valgt at tage på, så forfør din kæreste ved at sende dem et frækt puslespil.

Den med de frække beskeder

Forfør din partner med frække ord hele dagen. Hint dem om at du har en sexet overraskelse. Måske kan du beskrive dit frække lingeri i detaljer for dem i forskellige beskeder, så de bliver helt vilde i varmen. Du kan også skrive alle de beskidte ting, du vil gøre ved dem, når I ses. Du kan også vælge at være mere dominerende og skrive: Det her er, hvad der kommer til at ske, når du kommer hjem. Efterfølg denne besked med små sexede ordre som din kæreste skal gøre ved dig, når I ses. Første ordre skal selvfølgelig være at forgude dig i dit frække undertøj.

Forfør din partner ved at overraske dem

Forventningens glæde er rigtig sød, men en chokeret kæreste, der bare ikke havde regnet med, at du havde beskidte ting i tankerne, er altså også uimodståeligt. Her finder du guides til at overraske, og forbavse din partner.

Den hvor du stjæler deres opmærksomhed

Har din kæreste spillet lidt for mange computerspil for tiden? Eller har du længe konkurreret med den nyeste binge-værdige serie? Måske kan din flittige kæreste bare ikke få næsen ud af bøgerne eller væk fra arbejdet? Under alle omstændigheder kan du forføre din partner, og stjæle deres opmærksomhed, med forførende lingeri. Gør dig ultra lækker og hop i dit smukke sæt. Derefter skal du bare gå forbi fjernsynet, begynde at rydde op rundt omkring dem, eller kalde på dem inde fra soveværelset.

Den med døråbningen

En anden metode er at gøre dig klar inden din partner kommer hjem. Sæt håret, creme din krop ind, børst tænderne, brug en dejlig parfume osv. Du kan også sætte noget sexet musik på, eller din kærestes yndlingsmusik, og tænde for de levende lys. skab en erotisk setting, sådan som du foretrækker den, og så skal du bare vente. Når tiden nærmer sig din kærestes hjemkomst, venter du på dem ved døren og så åbner du den for dem, før de overhovedet når at tage i håndtaget. Der står du, gudesmuk og hammer sexet i dit undertøj.

Den hvor du er gaven, der skal pakkes op

Hvis du er god til at holde på hemmeligheder, kan du også tage det sexede undertøj på under dit almindelige tøj og bare have en helt normal dag og aften sammen med din kæreste. Måske kan din partner se et smørret smil på dine læber engang imellem, men de aner ikke, hvad der venter dem så snart I skal i seng.Når I så er klar til at hoppe til køjs, kan du enten, helt casual, tage dit tøj af og se deres reaktion. Forestil dig din kærestes udtryk, når de ser, hvad du har haft på nedenunder hele tiden. Du kan også lægge op til sex og lade din partner tage tøjet af dig – Så skal du se din partner gå fra en langsom udpakning, til decideret at flå tøjet af din krop.

Forfør din partner ved at indtage scenen

Er du mere til at tage din kæreste med storm og sætte dig selv i rampelyset? Der er noget helt vildt sexet over at blive set på og begæret af sin partner, mens man bare er piv fræk. Måske kunne det være et forførende striptease show, en fræk gætteleg eller dig der lader din partner se på mens du onanerer. Her får du nogle metoder til at forføre din partner, hvor din indre sexstjerne kan komme til sin ret.

lingeri

Den hvor du stripper

Har alle ikke gået med en lille drøm om at udføre en striptease for sin partner? Frækt lingeri er helt perfekt til at forføre din partner med en lapdance og en striptease. Gør dig lækker og iklæd dig dit undertøj. Forbered din scene, og stil en stol klar til den heldige.Hvis du ikke har prøvet det før, anbefaler vi, at du øver dig inden så du er godt forberedt når din partner kommer hjem. Du kan finde videoer, som du kan bruge til inspiration, eller spørge en tæt ven/veninde til råds. Det vigtigste er, at du føler dig selvsikker, og ved hvad du skal gøre, når du skal til at smide tøjet for din kæreste. Det skal med sikkerhed nok blive et hedt, privat show.

Den med den frække gætteleg

Du kan også drive din partner til vanvid ved at arrangere en fræk quiz til dem. Denne her er perfekt til årsdage eller til andre særlige lejligheder. Den kan også bruges på helt almindelige grå mandage. Forbered nogle spørgsmål om dig selv, og om jeres forhold, inden din kæreste kommer hjem. Du kan skrive dem ned, hvis du har brug for det. Sørg for, at der er nogle nemme spørgsmål og nogle svære.Når din partner kommer hjem, skal de sætte sig et sted og kigge på dig. Du skal nu fortælle dem om din frække quiz, hvor reglerne er, at for hver gang din partner svarer rigtigt, fortsætter du med at tage tøjet af, og når de svarer forkert, så stopper du. Når du til sidst kun har dit frække undertøj på, kan du fortsætte legen ved at røre ved din kæreste.

Den hvor du onanerer

Denne metode ligger lidt i samme stil som en striptese, men istedet for at danse, og lave en performance, skal du vimse rundt omkring din kæreste, og røre ved dig selv. Forestil dig at din kæreste sidder på en stol og ikke må rejse sig, imens du går rundt om dem, og kæler for dig selv. Måske tager du dit frække undertøj af, måske kun noget af det, og måske beholder du det på.Du kommer til at opleve din partner på en helt ny måde, når du ligger og tilfredsstiller dig selv kun for deres øjne. Mon ikke din kæreste også begynder at røre ved sig selv. Det er super kinky at observere hinanden, mens man onanerer, og det bliver kun mere frækt af, at du ser super sexet ud i et lækkert sæt lingeri.

romantisk lingeri

Forfør din kæreste med romantik

Er du mere til en romantisk aften, så er disse metoder nok mere for dig. Gør dig smuk og uimodståelig, og bliv helt nyforelsket igen. Romantik kan indebære levne lys, massageolie, lækker musik, og mad og meget mere. her handler det hele mere om, at give sig god tid til at nyde hinanden. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Det hele mens du er iført et uimodståeligt outfit.Brug aftenen på give hinanden de mest erotiske massager. Måske skal I poppe en champagne, eller drikke kold lemonade, og selvfølgelig afslutte aftenen med hed elskov.

Den med levende lys og massage

Med denne her handler det hele mere om, at give sig god tid til at nyde hinanden. Vælg et rum, hvor du kan anrette et massage-sted.Det kan være i sengen, eller på gulvet med et underlag og en hel masse puder. Du skal også bruge en god massageolie – gerne en med en erotisk duft – og så skal du bruge en masse levende lys.Du kan tænde lys hele vejen ude fra døren og ind til massage-stedet. Du kan købe roser, eller rosenblade, og du kan sætte noget afslappende musik på. Modtag så din kæreste iført dit forførende sæt lingeri, og bed dem om at tage tøjet af.

Den med aftensmad og lingeri

Ligeledes kan du gøre hjemmet ultra romantisk med blomster, levende lys og god musik. Forbered en dejlig middag til dig og din kæreste, og iklæd dig så dit frække lingeri. Der er noget utroligt pirrende over at sidde og spise middag i sit undertøj, mens din udkårne bare stirrer på dig, og helt glemmer at spise. Vi må se, hvor langt I når med middagen – Vores bud er, at I ikke engang når igennem forretten.

Forfør din kæreste med dominans

Du kan også bruge et frækt sæt undertøj til at eksperimentere med blid bondage. Går du med en lille fantasi om, at din partner tager styringen, og bare fortæller dig, hvad du skal gøre? Eller har du lyst til at indtage din rolle som sexgudinde og kommandere med din kæreste i soveværelset? Har du lyst til at kaste dig ud i erotisk dominans, så er en af disse metoder for dig.

Den hvor det er dig, der bestemmer

Skal du bestemme i aften, så skal du finde det rette sæt undertøj til at dominere din kæreste i. Gå efter lingeri med et råt look, kunstlæder, snørrer, latex og korsetter, har ofte en meget kraftfuld udstråling, men du skal selvfølgelig finde et sæt, som du kan være komfortabel i. Modtag nu din kæreste iført dit frække sæt og bed dem om at knæle. Herfra styrer du resten af showet. Bed din kæreste kysse dig, slikke dig og tilfredsstille dig, præcist som du ønsker det. Mon ikke din kæreste vil nyde at være din tjener for en aften?

Den hvor det er dem, der bestemmer

Er du mere til at være den, der bliver domineret? Så kan du med god samvittighed sætte, “Fifty Shades of Grey”, på og kalde det research. Iklæd dig dit frække undertøj, og modtag din kæreste knælende på gulvet, med sænket blik, i bedste Ana Steel stil. Så skal du nok se din kæreste finde sin indre dominant frem – selvfølgelig efter de er kommet sig over chokket over, hvor sexet deres kæreste er.

Forfør din kæreste med frækt lingeri og fantasi

Der er i virkeligheden 1000 måder hvorpå du kan forføre din kæreste med frækt lingeri og det er kun fantasien, der sætter grænser. Det gode ved frækt undertøj er egentligt, at du allerede har forført din kæreste, så snart du tager det på ikke sandt? Du kan ikke gå galt i byen med et sexet sæt lingeri, og vi har en masse uimodståelige modeller her hos Altertystys.dk.Vi håber, du er blevet inspireret og er klar til at forføre din kæreste med en af vores anbefalede metoder. Du kan jo også bruge dem alle sammen! Man skal vel altid fejre, at det igen er blevet søndag, ikke? God fornøjelse til dig og din heldige kæreste.