Fleshlight Quickshot Vantage Combo Pack

DKK 289,00

 • Samlet pakke med Fleshlight Quickshot, rengøringsspray og vandbaseret glidecreme
 • Fleshlight Quickshot har et gennemsigtigt design og er åben i begge ender
 • Du kan bruge Fleshlighten ved onani eller som ekstra stimulans under et blowjob
 • Brug glidecremen sammen med Fleshlighten, og gør den efterfølgende ren med rengøringssprayen

Læs Mere

På lager

Varenummer (SKU): E28985 Kategorier: , , , ,

Fleshlight Quickshot Vantage Combo Pack – alt hvad du behøver

Oplev den prisvindende Fleshlight Quickshot Vantage Combo Pack. Få en stimulerende onanioplevelse eller optimer blowjobbet når du benytter Fleshlight Quickshot sleevet. Den kompakte Fleshlight er perfekt hvad end du er alene eller sammen med din partner.

Fleshlight Quickshot Vantage er lavet i silikonematerialet SuperSkin. Det realistiske materiale sammen med de indvendige riller gør hele oplevelsen stimulerende og realistisk. Sleevet er åbent i begge ender, hvilket giver følelsen af et ægte handjob, når du eller din partner bruger det på dig.

Sådan bruger du din Fleshlight Quickshot Vantage Combo Pack

Quickshot Vantage er en kompakt Fleshlight model, der modsat mange af de andre, er åben i begge ender. Med det åbne sleeve kan du nyde en realistisk stimulering både alene og sammen med en partner.

For at få den bedste oplevelse med produktet, anbefales det, at der bruges den medfølgende vandbaseret glidecreme. Smør en god mængde på hele sleevet såvel som på penis. Glidecremen får de stimulerende riller til at køre let og glat over penis.

Et smart sæt med det hele

Kom godt fra start med Fleshlight Quickshot Vantage Combo Pack. Sættet indeholder nemlig alt, hvad du skal bruge for at få den bedste oplevelse med din Fleshlight. Vælger du denne combo pack, er du klar med det samme.

Pakken indeholder en Quickshot Vantage Fleshlight, vandbaseret glidecreme og en desinficerende rensespra. Hvis du benytter glidecreme, får du en mere naturtro oplevelse, og sleevet vil glide behageligt op og ned. Rensesprayen bruges efter brug for en grundig rengøring.

Alene eller sammen?

Quickshots design gør, at den er god til både onani og forspil med en partner. Med dens åbne ender, kan den bruges som ekstra stimulering under eksempelvis blowjobs og handjobs. Modellen har et meget diskret design, der gør den perfekt til par, der søger et stykke sexlegetøj der kan stimulerer manden.

Fleshlight Quickshot Vantage Combo Pack er altså perfekt til både solo onani og leg med din partner. Den kan bruges i badet, i badekarret eller i soveværelset. Det smarte sæt giver dig alt, hvad du skal bruge.

En realistisk lille sag

Lad dig ikke snyde af dens lille størrelse. Størrelsen på sleevet gør, at den føles lækker og stram om penis. Da der er åbent i begge ender, får du følelsen af et rigtigt hand-job. Med det gennemsigtige design, kan du følge med i hvad der sker, imens de indvendige riller stimulerer når du bevæger det op og ned ad skaftet.

Sleevet bliver gradvist varmere, når du bevæger det op og ned af penis, og sammen med en god mængde glidecreme vil det føles meget naturtro. Husk at der både medfølger vandbaseret glidecreme og rensespray i Fleshlight Quickshot Vantage Combo Pack.

Dobbelt op på sjov

Den kompakte Quickshot Vantage giver dig mange stimulerende muligheder. Men med en Quick Connect kan du få endnu flere muligheder. Quick Connect gør det nemlig muligt at få yderligere længde på din Fleshlight Quickshot.

Med en Quick Connect kan du sammensætter to Fleshlight Quickshots og designe din helt egen Fleshlight. Ved at sammensætte to Quickshots opnår du mere dybde, hvilket giver en behagelig og realistisk følelse omkring penis.

Hvordan passer du på din Quickshot Vantage fra Fleshlight?

I din Fleshlight Quickshot Vantage Combo Pack får du Fleshlights egen vandbaseret glidecreme med. Brug glidecremen før og under brug. Efter brug anvendes den medfølgende Fleshwash. Det er en antibakteriel rengøringsspray udviklet specielt til Fleshlights produkter.

Fjern den midterste ring på Quickshot modellen og vask sleevet grundigt i varmt vand. Brug herefter rensesprayen på det renvasket sleeve. Sørg for at sleevet er helt tørt, inden du sætter det tilbage i hylsteret. Brug hylsteret til opbevaring, da det holder sleevet rent til næste gang du skal bruge det.

Vægt600 g
Indhold

1 stk. Quickshot Vantage, 1x 100 ml vandbaseret glidecreme, 1x 100 ml rengøringsspray

Længde

11 cm

Indsætbar længde

9 cm

Indre diameter

2 cm (strækbar)

Vejledning

Før brug

 1. Brug den medfølgende vandbaseret glidecreme. Påfør på penis inden du bruger dit sleeve
 2. Du kan evt. tage sleevet under varmt vand i et par minutter for en mere realistisk onanioplevelse

Efter brug

 1. Tag sleevet ud og skyl under varmt vand for at skylle evt. rester ud
 2. Brug den medfølgende rengøringsspray – Spray 2-3 gange, tør af
 3. Drys med Fleshlight pulver, for at passe på overfladen af dit sleeve

 

Oversigt

 • Samlet pakke med Fleshlight Quickshot, rengøringsspray og vandbaseret glidecreme
 • Fleshlight Quickshot har et gennemsigtigt design og er åben i begge ender
 • Du kan bruge Fleshlighten ved onani eller som ekstra stimulans under et blowjob
 • Brug glidecremen sammen med Fleshlighten, og gør den efterfølgende ren med rengøringssprayen

Læs Mere

1 anmeldelse af Fleshlight Quickshot Vantage Combo Pack

 1. Valdemar

  Sjovt men ikke så effektivt
  Den er meget sjov at bruge og er en dejlig afveksling fra det normale. Men synes ikke den gør det helt store – havde nok forventet lidt mere.

Tilføj en anmeldelse af varen