Fleshlight – onaniproduktet der føles som den ægte vare

fleshlight

Du har nok hørt om den. Den er naturtro, effektiv og ikke mindst fantastisk stimulerende. Det er selvfølgelig den fantastiske Fleshlight, vi taler om. Fleshlighten har mange år på bagen, for den kom faktisk allerede på markedet i 1990’erne. Men der er sket meget siden, og produktet har udviklet og fornyet sig igen og igen. I dag er den kendt som det ultimative onaniprodukt til mænd, og helt sikkert noget du bliver nødt til at prøve. En Fleshlight kommer i forskellige størrelser, variationer og designs. Det skulle derfor være muligt for enhver at finde sin favorit.

På grund af onaniproduktets store popularitet har vi også lavet et Fleshlight blogindlæg, så du kan lære alt om det fantastiske sexlegetøj. Vi starter med det helt grundlæggende og guider dig også gennem, hvordan du bruger en Fleshlight. Du kan selvfølgelig også få gode tips til, hvordan du finder den helt rigtige type af Fleshlight.

Har du prøvet det ultimative onaniprodukt til mænd?

Hvis du ikke har prøvet en Fleshlight endnu, så kan vi kun opfordre dig til at komme i gang. Det er nemlig ikke uden grund, at dette produkt har fået tilnavnet ’det ultimative onaniprodukt’. Der gemmer sig en verden af nydelse, når først du har fundet den rigtige Fleshlight, der matcher dine behov og netop dine præferencer. Når du vælger dette onaniprodukt, er der rig mulighed for at variere din oplevelse og få en helt specifik form for stimulering.

I mange år har sexlegetøj til mænd været undervurderet og ret forsømt. Der har simpelthen ikke været interesse i at udvikle det. Men heldigvis er der sket en stor ændring inden for de seneste år. Der bliver nemlig igen udviklet flere onaniprodukter til mænd som den smarte Autoblow eller sexlegetøj, der også kan bruges af mænd og deres partnere.

Hvis du læser med videre i dette indlæg, vil du lære alt, hvad der er værd at vide om det fantastiske onaniprodukt til mænd. Vi gennemgår mere præcist, hvad en Fleshlight er, hvordan du bruger den og ikke mindst hvordan du finder den helt rigtige.

fleshlight girls - lana rhoades destiny

Hvad er en Fleshlight?

En Fleshlight er i bund og grund et hylster, hvori der er et sleeve i et blødt og fleksibelt materiale. Når du køber en masturbator fra det populære brand, er du sikret et sleeve, der er særlig realistisk. De bruger nemlig deres patenterede Realskin-materiale, der – som navnet indikerer – føles præcis som den virkelige ting.
Hylsteret, samt designet på åbningen, kan variere fra model til model. Nogle har et realistisk design af for eksempel en vagina eller et anus. Du kan ligeledes finde masturbatorer med en åbning, der ligner en mund, og som kan imitere et blowjob. Du kan også skabe en mere intens følelse ved at bruge den vakuumfunktion, der findes i de fleste masturbatorprodukter. Her skruer du på bunden af hylsteret, hvorefter du vil føle en mere stram fornemmelse om penis. Du kan selvfølgelig ligeledes lette trykket ved at skrue den anden vej. Det sleeve, der sidder inde i hylsteret, kan også skabe variation til oplevelsen. Hver Fleshlight har nemlig en unik struktur på indersiden af dette sleeve. Du kan naturligvis tage sleevet ud for opvarmning eller rengøring.

Historien om Fleshlight

Fleshlighten har nok en ældre baggrund, end de fleste er klare over. Den effektive masturbator blev opfundet allerede i 1990’erne af den amerikanske Steve Shubin. Shubin var tidligere politibetjent i Los Angeles, og inspirationen til sexlegetøjet kom efter, at hans kone var igennem en højrisiko graviditet, som gjorde, at de efterfølgende ikke kunne dyrke sex. Af samme grund blev Shubin pludselig klar over den mangel på sexlegetøj til mænd, der var på daværende tidspunkt. Denne oplevelse satte altså gang i udviklingen af et realistisk onaniprodukt til mænd og blev i sidste ende til den Fleshlight, som vi kender og elsker i dag. Produktet har selvfølgelig udviklet sig siden den første type. Materialet er blevet forbedret, designet er blevet fornyet og genopfundet igen og igen med nye og smartere modeller. Denne produktudvikling giver dig et væld af muligheder. Du kan nemlig få præcis den oplevelse, som du ønsker, med en masturbator fra det populære mærke.

En naturtro oplevelse

En af grundene, til at Fleshlighten er blevet så populær, er dens evne til at give en virkelig naturtro oplevelse – og denne egenskab kommer blandt andet fra deres unikke og patenterede Realskin-materiale. Materialet bruges i alle deres produkter, og du vil uden tvivl kunne mærke forskel fra andre producenter af mastubatorer. Materialet føles blødt og fleksibelt, som giver en særlig realistisk og lækker oplevelse. Dertil har de selvfølgelig også tilføjet en stimulerende struktur, der måske ikke er virkelighedstro, men til gengæld virkelig stimulerende.

Mange nyder også det realistiske design, som mange Fleshlights har. Det er måske også det, der gør dem særligt genkendelige. De er nemlig kendte for deres klassiske pink Fleshlight, der har et realistisk design af en vagina. Det kan være forskelligt, om man er til dette naturtro design, eller om man foretrækker et mere stilrent udtryk. Uanset hvad kan du naturligvis finde det blandt det stimulerende brands produkter.

fleshlight girls riley reid euphoria

Har du lyst til anal eller vaginal?

Den naturtro oplevelse kan selvfølgelig fås på præcis den måde, som du ønsker det. Mærket har nemlig lavet produkter med en åbning til vaginal og anal penetrering. Du kan derfor prøve den stimulerende penetrering af vagina, eller du kan prøve anal penetrering, der imiterer analsex helt fantastisk. Som homoseksuel mand kan du naturligvis også få glæde af den realistiske oplevelse. Fleshlight har nemlig skabt en anal masturbator med kugler, så du kan få den helt rigtige stimulering. En anal Fleshlight vil naturligvis være en mere stram oplevelse, end den der imiterer vaginal penetrering. Dertil kan udseendet selvfølgelig også gøre meget for oplevelsen.

Hvad med et virkelighedstro blowjob?

Udover anal og vaginal penetrering kan du også få Fleshlights, der imiterer et blowjob. Her er det udvendige design naturligvis formet som en mund, og du finder ligeledes en række stimulerende og unikke strukturer på indersiden af sleevet. En masturbator som denne type er selvfølgelig kun en af mulighederne for at få oplevelsen af et ægte blowjob. Der er som sagt sket meget inden for udviklingen af sexlegetøj til mænd, hvorfor der selvfølgelig også findes blowjob stimulatorer. Her kan du få selvkørende maskiner, der gør alt arbejdet for dig, så du blot kan læne dig tilbage og nyde oplevelsen. Faktisk findes der også disse automaskiner til din Fleshlight. Den skal dog købes separat fra produktet, men kan herefter bruges sammen med alle masturbatorer fra mærket.

Sådan bruger du din Fleshlight

Det lyder måske ikke så kompliceret at bruge en Fleshlight, og det er det i bund og grund heller ikke. Hele produktet er skabt til at give den størstmulige nydelse og til at optimere din onanioplevelse. Der er dog nogle gode råd og nyttige tips, som vi kan give dig. De er ikke revolutionerende, men de kan alligevel være vigtige at skrive sig bag øret. Det er ofte de små ting, der gør den helt store forskel. Det handler nemlig om, at du forbereder masturbatoren på den rigtige måde, bruger den optimalt og selvfølgelig passer godt på den efterfølgende. Ved at læse med i de følgende afsnit kan du blive klogere på, hvordan du får det bedste ud af din nyindkøbte onaniprodukt. Nogle gange skal der nemlig ikke meget til for at gøre din oplevelse endnu bedre.

riley reid fleshlight

Varm sleevet for en mere realistisk oplevelse

Dette er et ret vigtigt punkt, men også et som mange ofte overser eller glemmer. Det er nemlig muligt at varme det sleeve, der sidder inde i hylsteret op. Det gøres meget nemt og gør samtidig en verden til forskel for din oplevelse. Som du nok ved, føles det ikke bare blødt og dejligt at trænge ind i en kvinde eller mand. Det har også en varm fornemmelse. Denne varme skal du naturligvis også have, når du bruger en Fleshlight. Du kan derfor tage sleevet ud af din masturbator, inden du bruger den. Herefter kan du varme den op ved at holde det under varm vand. Det kræver ikke så meget, før sleevet bliver opvarmet. Det er nemlig lavet af silikone, hvilket hurtigt skifter temperatur. Det betyder også, at det vil blive opvarmet, når du bruger sleevet. Den indledende opvarmning er blot for at give en realistisk oplevelse helt fra start af, der kun bliver bedre og bedre.

Glidecreme gør hele forskellen

En anden helt essentielt ting, at huske på, er selvfølgelig glidecreme. Du kommer ikke langt uden, og det vil slet ikke være den samme oplevelse. Det er altså ikke her, du skal spare dine kræfter, men netop her du skal lægge dem. Der er nemlig vigtigt, at du både bruger den rigtige type af glidecreme og en god mængde af den.

Fleshlights har et sleeve lavet af Realskin. Dette materiale består af medicinsk silikone, som er en type af silikone i høj kvalitet. Det betyder også, at du ikke kan bruge en silikonebaseret glidecreme sammen med din Fleshlight. Silikonen i glidecremen vil nemlig ødelægge silikonen i sleevematerialet. Du skal derfor altid bruge en vandbaseret glidecreme. Det har også den fordel, at det er den type af glidecreme, der føles mest som den naturlige smørelse, du oplever ved samleje. Vandbaseret glidecreme er vandopløselig og absorberes derfor af huden. Det betyder, at du kan opleve, at det er nødvendigt at smøre mere på løbende. Men det betyder også, at der ikke er et lige så stort rengøringsarbejde efterfølgende som ved brug af silikone glidecreme.

Juster trykket og få den helt rigtige stimulering

De fleste masturbatorer kommer med en såkaldt vakuumfunktion. Det betyder, at du kan justere trykket og dermed skabe præcis den stimulering, som du ønsker. Ved at øge trykket gør du stimuleringen mere intens og omvendt, når du letter trykket. Denne funktion er ikke bare mere stimulerende. Den kan også gøre, at du kan variere din oplevelse igen og igen. Hvis du har overset denne funktion, er du altså virkelig gået glip af noget.

Den er – som alt andet ved dette produkt – utrolig let at bruge. Du justerer trykket ved at skrue på bunden af masturbatoren. Alt efter, om du skruer den ene eller den anden vej, vil trykket blive større eller mindre. Det er også denne funktion, der gør, at mange bruger Fleshlights til udholdenhedstræning. Den giver dig nemlig fuld kontrol over den stimulering, du får, og du kan let skrue enten op eller ned, lige når du har brug for det. På den måde kan du opøve en større udholdenhed og altså give endnu mere nydelse til din partner.

fleshlight stamina training

Prøv din Fleshlight i forskellige stillinger

Du tænker måske, at der kun er én måde at bruge en Fleshlight på. Du tager den i hånden og fører den op og ned over penis. Det er selvfølgelig en helt klar mulighed, men der er også et utal af andre. Faktisk handler det om, at du bruger din fantasi og udforsker forskellige stillinger og måder at bruge din masturbator på. Det er nemlig ikke sikkert, at den klassiske måde er den, der giver dig størst nydelse. Du må derfor ikke snyde dig selv for mere stimulerende oplevelser ved ikke at eksperimentere med forskellige stillinger. Det kan for eksempel være, at din masturbator bliver endnu bedre, når du bruger den håndfrit.

Her gælder det om at være kreativ og udnytte de muligheder, som dit hjem giver dig. Du kan for eksempel placere masturbatoren mellem din madras og topmadras. Du kan også prøve at sætte den i klemme mellem andre genstande derhjemme. Eller hvad med at tage den med i badet? Der er måske flere muligheder, end du lige tror, og du kan med fordel kaste dig ud i diverse gør-det-selv løsninger for at finde dem.

Hvad med bagefter?

Vil du passe godt på din kære Fleshlight, er det også særligt vigtigt, at du rengør og passer godt på den, efter du har brugt den. Rengøring er selvfølgelig vigtigt, da det både giver dig den rette hygiejne og gør, at dit produkt holder i længere tid. Det er heldigvis nemt at rengøre din masturbator efter brug. Du kan nemlig tage sleevet ud af hylsteret, hvilket sikrer, at du kan gøre det grundigt rent. Det er vigtigt, at du undgår at bruge sæbe, når materialet er silikone. Derfor kan du blot bruge varmt vand. Vi anbefaler dog også, at du bruger en rengøringsspray. Dette er et rengøringsmiddel, der er skabt til at blive brugt til sexlegetøj. Dertil er det også vigtigt, at du opbevarer dit produkt, så det ligger for sig selv uden at blive støvet.

Opsummering af Fleshlight guide

Det kan være lidt af en mundfuld at holde styr på alle de gode råd og tips, som vi giver dig her i indlægget. Derfor får du selvfølgelig også en opsummeret liste af de vigtigste ting af huske på, når du bruger din Fleshlight.

  • Varm sleevet op. Det giver dig en endnu mere realistisk oplevelse.
  • Brug den rigtige glidecreme og masser af det. Når du bruger en Fleshlight, skal du bruge vandbaseret glidecreme.
  • Brug vakuumfunktionen. Så kan du justere trykket og få den helt rette stimulering.
  • Prøv forskellige stillinger. Det kan skabe variation og større nydelse.
  • Husk at rengøre din Fleshlight. Det giver den bedste hygiejne og holdbarhed.

Sådan finder du den rette Fleshlight

Det skal selvfølgelig ikke alt sammen handle om, hvordan du bruger en masturbator fra det populære mærke. For det er naturligvis også vigtigt, at du finder den helt rigtige type. Producenterne bag har været virkelig produktive og har udviklet flere modeller. Hver model har forskellige egenskaber, og du kan derfor få præcis det, som du søger. De forskellige modeller varierer i både det udvendige design og indvendige struktur.

Derudover kan du få særlige serier og kvaliteter. Du kan blandt andet vælge imellem en realistisk designet masturbator, der har en åbning, som ligner en vagina, såvel som et mere strømlinet og neutralt design der stadig føles naturtro. Hvis du læser med i det følgende, vil vi guide dig igennem nogle af de muligheder, du har. Vi har opstillet nogle spørgsmål, som du med fordel kan stille dig selv, inden du vælger, hvilken model der er den helt rigtige for dig.

Realistisk eller strømlinet design?

Et godt sted at starte er ved det udvendige design. Her kan du bestemme dig for, om du er til det realistiske eller det mere strømlinede og neutrale design. Det kommer altså an på, om den naturtro afbildning af en vagina eller anus tænder dig og gør oplevelsen endnu bedre.

Når du har fundet ud af hvilket design, du foretrækker, har du skåret en del af produkterne fra. Er du til det realistiske udtryk, har du mærkets klassiske Pink Lady model. Her har det virkelighedstro materiale den kendetegnende pink farve, og du får en masturbator med et realistisk udseende.

Er det derimod det mere neutrale udseende, du går efter, kan du vælge en af deres nyere modeller. Her får du alt det, som du også får med en original Fleshlight, blot i et slankere og mere strømlinet design. Selvom udtrykket ikke er realistisk, så vil din oplevelse stadig være det.

fleshlight flight pilot

Hvilken form for stimulering ønsker du?

Designet er selvfølgelig vigtigt, da det har indflydelse på, hvilken oplevelse du får med produktet. Men den stimulerende oplevelse er mindst lige så vigtig, hvis ikke mere – og her har du altså også nogle gode muligheder. Det populære mærke har lavet deres realistiske produkter som både vagina og anus. Det vil sige, at du selv kan bestemme, om du ønsker den stimulerende følelse af vaginal penetrering, eller om det skal være den frække og stramme følelse af analsex. Mange mænd fantaserer om analsex, men det er ikke alle, der har fundet en partner at dyrke det med. Med en anal Fleshlight behøver du ikke at vente længere.

En anal masturbator er naturligvis strammere end en vaginal, men der er også andet, der har indflydelse på den stimulering, som du får. Hvert produkt har nemlig sin egen unikke indvendige struktur. Når du kigger vores produkter igennem, vil du kunne se produktet udefra, men der vil også altid være et billede, der viser den pirrende struktur, som er på indersiden af sleevet. Her er der virkelig nogle vilde muligheder, og du kan med fordel købe flere forskellige for at variere din onanioplevelse fra gang til gang.

fleshlight girls dillion harper

Fantaserer du om en bestemt pornostjerne?

Har du en yndlingspornostjerne? Eller finder du tanken om at være sammen med en pornostjerne vildt fræk? Så er det et produkt fra den populære serie Fleshlight Girls, du skal have fingrene i. Producenten er gået sammen med en række af tidens mest eftertragtede pornoskuespiller og har lavet en Fleshlight til hver. Produktets udvendige design er en tro kopi af pornostjernens intime anatomi, hvorfor du kan få en helt unik og fræk oplevelse. Serien indeholder selvfølgelig modeller til både vaginal og anal penetrering. Indvendigt finder du et helt unikt mønster af riller, dupper og knopper, der med garanti sender dig direkte til orgasmehimlen. Hvis du kombinerer eksempelvis din Riley Reid-masturbator med en pornofilm af selvsamme pornoskuespiller, kan du skabe en helt fantastisk onanioplevelse.

Derfor skal mænd også bruge sexlegetøj

For nogen er det stadig tabu at bruge sexlegetøj, og særligt for mænd har der i mange år været en fortælling om, at sexlegetøj til mænd er sørgeligt – men det kunne ikke være længere fra sandheden. Sexlegetøj til mænd kan være lige så gavnligt og stimulerende som sexlegetøj til kvinder. Særligt ved at bruge en Fleshlight kan du nemlig opbygge en bedre stamina og generelt blive bedre i sengen. Du lærer dig selv bedre at kende og ved derfor bedre, hvad der virker, når du er sammen med en partner. Onani er ligeledes med til at frigive endorfiner, der giver dig en følelse af glæde og kan mindske stress. Efter du har læst dette indlæg, er du forhåbentlig mere end parat til at finde den perfekte Fleshlight og få endnu bedre onanioplevelser i fremtiden.