Guide: Fjernbetjent vibrator – sådan bruges den

fjernbetjent vibrator

Har du fjernbetjent vibrator liggende, men er i tvivl om, hvordan du får den brugt? Eller har du længe været på udkig efter en god vibrator med fjernbetjening, som du både kan bruge alene og sammen med en partner? Så kig med her! I denne guide kommer vi godt rundt om, hvordan du bruger din vibrator bedst muligt.

Vi kommer også med lidt sjove og frække idéer til, hvor du kan bruge den, som du måske ikke lige selv ville være kommet på – for der er et hav af forskellige måder, som du kan bruge en fjernbetjent vibrator på.

Sådan kommer du godt i gang med at bruge en fjernbetjent vibrator

Uanset om din vibrator med fjernbetjening er det første stykke sexlegetøj eller bare én blandt meget andet, så kan det være rart at vide, hvordan man kommer godt i gang med at bruge den. Det kan være, at du er erfaren indenfor sexlegetøj, og derfor har været meget forskelligt igennem, men det kan også være, at du er helt grøn indenfor området. Derfor anbefaler vi altid, at du starter ud med at gå på opdagelse i dit sexlegetøj, uanset hvad det er for et. For at få det optimale ud af dit legetøj så er det vigtigt at finde ud af, hvad det kan, hvordan det bruges, og hvad det kan holde til. Her mener vi blandt andet, om det er vandtæt, om det skal bruge batterier, hvor motoren sidder i vibratoren, og om fjernbetjeningen er trådløs og så videre.

Først når du ved alt, hvad der er at vide om dit nyeste eller glemte stykke legetøj, kan du få det optimale ud af det. Har det fx flere forskellige hastigheder, så er det jo ekstremt vigtigt at vide, når du går i gang med at bruge det. For hvorfor nøjes med én hastighed, hvis du har brug for flere? Og hvorfor ikke flere forskellige mønstre, hvis din vibrator har sådan nogle? Men før vi går videre til næste trin, så lad os først lige få på det rene, hvad en fjernbetjent vibrator egentlig er.

guides fjernbetjent trusse vibrator fifty shades of grye guide: fjernbetjent vibrator - sådan bruges den

Hvad er en fjernbetjent vibrator?

Hvis du kender bare lidt til sexlegetøj, så er du helt sikkert stødt på en vibrator før. En vibrator kan nemlig noget helt særligt i forhold til meget andet legetøj, der ikke har en vibrator.

De lækre vibrationer, som oftest kan reguleres, kan noget, som du umuligt kan efterligne med håndkraft. Det er nok også en af grundene til, at du snart finder en vibrator i alle former for sexlegetøj – det er nemlig virkelig lækkert at bruge. Er du først blevet vild med at bruge en vibrator, så vil du helt sikkert også være vildt begejstret for at bruge en fjernbetjent vibrator.

Der er nemlig endnu flere muligheder for tilfredsstillelse, når din vibrator har en fjernbetjening. Brug den fx sammen med en partner, hvor han eller hun får den lille fjernbetjening i hånden og har kontrollen over, hvornår vibratoren skal køre. Eller udnyt, at du ikke skal regulere hastigheden på selve vibratoren, når du leger alene. En fjernbetjent vibrator er ganske enkelt en vibrator, hvor der medfølger en fjernbetjening. De fås både med og uden ledning, men mange går efter de trådløse, da du kan bruge dem på flere forskellige måder uden at være begrænset af enten længden på ledningen eller blive forstyrret af, at den pludselig hænger fast i et ben eller en arm.

Hvilke vibratorer med fjernbetjening findes der?

Som vi tidligere var inde på, så findes der rigtig meget sexlegetøj nu, som også indeholder en eller anden form for vibratorfunktion. Men her vil vi fokusere på de vibratorer, som har en fjernbetjening medfølgende. Hos Tys-Tys.dk fører vi et bredt udvalg af fjernbetjente vibratorer. Du kan bl.a. andet få den ret frække fjernbetjente trusse, som fungerer som en vibrator, du lægger i din trusse.

Den er især god, hvis du er lidt ny i vibrator-verdenen og ikke er klar til at føre en vibrator op i vagina. Én af de klassiske fjernbetjente vibratorer er vibratorægget. Den er udformet som, ja, du gættede det, et æg, og findes i forskellige udgaver fra forskellige producenter. Fordelen ved et vibratoræg er, at der ikke er så meget udenomssnak med sådan en. Den gør, hvad den skal, og den gør det godt.

Endelig er der de fjernbetjente vibratorer til par, hvor producenten We-Vibe står for nogle af de mest populære. Et sådan produkt er, som navnet afslører, en vibrator, som kan bruges solo, men som er ekstra god, når den bruges af par. Den er for det meste formet som et U og har den fordel, at den stimulerer både klitoris og g-punktet på kvinden. Men den har den ekstra fordel, at den også stimulerer mandens penis, når han støder. Intet par bør snyde dem selv for den oplevelse.

Fjernbetjent vibrator til mænd

Hvis du er mand, så har vi også en fjernbetjent vibrator til dig. Er du én af de heldige, som allerede har opdaget, hvad en stimulation af din prostata kan gøre for din orgasme, så bør du nok kigge lidt nærmere på en fjernbetjent prostata vibrator. Med sådan en fætter kan du opnå flere orgasmer på samme tid. Ikke så dårligt. Og hvis du er den gavmilde mand, som ikke vil holde alle vibrationerne for dig selv, så kan vi anbefale en penisring med klitoris vibrator. Den spænder du om penis, så du får vibrationer nede om roden, samtidig med at vibrationerne også stimulerer din partners klitoris, når du støder. Hun vil elske dig for det!

Hvordan bruger man en fjernbetjent vibrator?

Anvendelsesmulighederne er næsten uudtømmelige med en fjernbetjent vibrator. Afhængig af hvilket mærke du vælger, så placeres vibratoren oppe i vagina eller i trussen, hvis du er på farten. Det er også afhængigt af mærket, om der medfølger et opladerkabel, eller om den kører på batterier. De fleste fjernbetjeninger vil dog være batteridrevne. Bortset fra det så er brugen af en fjernbetjent vibrator ret lige til:

  1. Placer din vibrator, hvor du ønsker stimulationen.
  2. Tænd vibratoren og indstil den på det niveau, du får mest ud af.
  3. Kom!
guides lelo smartwand2 lilla vibrator mood guide: fjernbetjent vibrator - sådan bruges den

Brug den sammen med andet sexlegetøj

Som med så mange andre ting i livet så er en fjernbetjent vibrator endnu bedre, når man kobler den med et andet stykke sexlegetøj. Fordelen ved en fjernbetjent vibrator er, at den er håndfri. Det betyder, at du kan arbejde på og kærtegne dine andre erogene zoner, mens vibratoren brummer. Vi lover dig, at det giver en helt ufattelig orgasme, når den fjernbetjente stimulerer dit g-punkt samtidig med, at eksempelvis en Magic Wand stimulerer din klitoris. Eller også kan du bruge en såkaldt par-vibrator, som stimulerer både klitoris og dit g-punkt. Ingen har sagt, at man ikke må være lidt egoistisk, når det kommer til en god fjernbetjent vibrator.

Det gode ved en fjernbetjent vibrator er, udover de fantastiske orgasmer, at du ikke behøver en partner for at bruge den. Den er mindst lige så god, hvis du kører solo. Så bestemmer du helt selv, hvordan legen skal foregå, og du kan opnå alle de orgasmer, du kan drømme om – og med en fjernbetjent vibrator, er det en del.

Glidecreme! Altid glidecreme

Vi kan ikke sige det nok. Brug altid glidecreme sammen med dit sexlegetøj. Også selvom du synes, at du bliver rigelig våd ved almindelig ophidselse. Glidecreme har nemlig nogle ret gode afledte effekter.glidecreme 50 ml For det første så er glidecreme med til at passe på din fjernbetjente vibrator. De fleste vibratorer er lavet af silikone, som har brug for lidt hjælp til at forblive smidige. Samtidig er glidecremen med til at modvirke eventuelle sprækker i silikonen. Derudover er en god glidecreme med til at få det hele til at glide lidt lettere. Ikke alle bliver våde med det samme, og der virker glidecremen rigtig godt. Samtidig tilføjer en creme en ekstra følsomhed til legen, som kan få dig helt op at ringe. Men hvilken glidecreme skal du bruge? Der har vi en god tommelfingerregel: Altid vandbaseret glidecreme til sexlegetøj, medmindre det er lavet af glas eller metal. Det føles bedre, og legetøjet holder længere.

Rengøring af fjernbetjent vibrator

Vi ved godt, at den her del ikke er så spændende. Forhåbentligt har vi i løbet af teksten fået dig overbevist om alle de fantastiske ting, du kan gøre med en fjernbetjent vibrator, og nu skal vi lige pludselig til at tale om rengøring. Men faktisk er rengøring en rigtig god ting for din fjernbetjente vibrator, for det får den til at holde i længere tid, og det kan ingen have noget imod. Hvordan rengør du så din vibrator? For det første så skal du sikre dig, at den er vandtæt.

Det kan du se på pakken, eller du kan kontakte os, og så skal vi nok hjælpe dig alt det, vi kan. Hvis den er vandtæt, så kan en omgang varmt vand og sæbe klare det meste, men langt de fleste vibratorer er lavet af silikonemateriale, som ikke klarer kemikalierne, som findes i sæbe. Derfor er det en god idé at investere i en rengøringsspray specielt udviklet til sexlegetøj. Sådan en sørger for, at dit nye yndlingslegetøj holder i rigtig lang tid og er med til at vedligeholde vibratorens materiale og smidighed.