Fisting gel glidecreme

DKK 140,00

  • Fisting gel glidecreme
  • 200 ml
  • Lavet specielt til fisting
  • Ekstra godt glid

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Fisting gel glidecreme

Fisting er bestemt ikke for nybegyndere. Fisting er en af de mest ophidsende sex metoder, men det kræver ansvar og forsigtighed. Fisting eller fistfucking handler om at penetrere med en hånd enten vaginalt eller analt. Det kræver rigtig meget træning, tålmodighed og renlighed. Og så skal man gøre sig klart, at det altså bare ikke altid kan lade sig gøre. Med alt det sagt, så er fisting helt klart noget der er på programmet, for de helt øvede, og til dette har vi denne fisting gel glidecreme, lavet specielt til fisting, som kræver noget ekstra glid.

Mere intenst bliver det ikke

Det er klart, at det er voldsomt, når man bliver penetreret med en hel hånd enten vaginalt eller analt. Derfor kan det være en god idé at træne sig op først, enten med en dildo eller en en anal plug. Det kan være en fuldstændig fantastisk følelse, når man bliver fistet og mange udtaler, at det giver de mest fantastiske og intense orgasmer. Både mænd og kvinder kan blive fistet og for begge parter kan det udløse kraftige orgasmer. Derudover udtaler mange, som har prøvet det, at der skabes et helt specielt bånd mellem de to partnere, fordi det kræver så meget mere af begge parter end almindelig sex gør.

Hvorfor fisting?

Mange udtaler at fisting giver nogle helt fantastiske orgasmer, og at det kan skabe et helt specielt bånd mellem de to partnere, som prøver det. Det giver god mening, for fisting kræver noget ekstra af begge parter, både i tålmodighed og tillid til hinanden. Har du lyst til den mest intense oplevelse og til den træning det kræver af både dig og din partner, så er det oplagt at øve sig og prøve fisting sammen.

Den bedste oplevelse

Ud over træning, tålmodighed og rengøring, så kræver fisting også en masse glidecreme. Der skal bruges meget glidecreme, så man bør endelig ikke være nærig med det. En fisting gel glidecreme muliggør en optimal glideeffekt både ved vaginal og anal penetrering. Denne glidecreme er vandbaseret, så den også kan bruges med sexlegetøj, og så den er sikker at bruge vaginalt, så du kan bruge den til fisting og dit helt store legetøj uden bekymring.

Vægt 270 g
Vandbaseret

Ja

Størrelse

200 ml

Oversigt

  • Fisting gel glidecreme
  • 200 ml
  • Lavet specielt til fisting
  • Ekstra godt glid

Læs Mere.

X