Fisting Gel Glidecreme

DKK 140,00

  • Vandbaseret glidecreme til fisting
  • Bøtte med 200 ml
  • Udviklet specielt til fisting
  • Ekstra godt glid

Læs Mere

På lager

Varenummer (SKU): 6202890000 Kategorier: , , , Tag:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

  • Vandbaseret glidecreme til fisting
  • Bøtte med 200 ml
  • Udviklet specielt til fisting
  • Ekstra godt glid

Læs Mere

Beskrivelse

Fisting gel glidecreme

Fisting er bestemt ikke for nybegyndere. Fisting er en af de mest ophidsende sexlege, men det kræver ansvar og forsigtighed. Fisting eller fistfucking handler om at penetrere med en hånd enten vaginalt eller analt. Det kræver rigtig meget træning, tålmodighed og renlighed. Og så skal man gøre sig klart, at det altså bare ikke altid kan lade sig gøre.

Når det er sagt, så er fisting helt klart noget der er værd at udforske hvis du tænder på en ekstrem fyldig oplevelse. Uanset om du skal lege med en partner eller bruger sexlegetøj, kommer du ikke langt uden en glidecreme specielt udviklet til fisting.

Mere intenst bliver det ikke

Det er noget af en mundfuld, når man bliver penetreret med en hel hånd enten vaginalt eller analt. Derfor kan det være en god idé at træne sig op først, enten med en dildo eller en en anal plug. Det kan være en fuldstændig fantastisk følelse, når man bliver fistet og mange oplever, at det giver de mest fantastiske og intense orgasmer.

Både mænd og kvinder kan blive fistet og for begge parter kan det udløse kraftige orgasmer. Derudover udtaler mange, som har prøvet det, at der skabes et helt specielt bånd mellem de to partnere, fordi det kræver så meget mere af begge parter end almindelig sex gør.

Den bedste oplevelse med fisting gel

Ud over træning, tålmodighed og rengøring, så kræver fisting også en masse glidecreme. Du bør endelig ikke være nærig med det. En fisting gel glidecreme muliggør en optimal glideeffekt både ved vaginal og anal penetrering.

Glidecremen er vandbaseret, så den også kan bruges sammen med sexlegetøj. Det gør den også ideel til vaginal penetrering. Fisting gel er en glidecreme særlig udviklet til fisting og giver dig derfor de optimale forhold til at få en fantastisk fisting oplevelse.

Detaljer
Vægt270 g
Vandbaseret

Ja

Størrelse

200 ml

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fisting Gel Glidecreme”