Fifty Shades of Grey Vibrerende Butt Plug – Sort

kr. 275,00

  • Butt plug med vibrator Indsætbar længde på 9,6 cm og en omkreds på 10,5 cm
  • God til dig som begynder – Fri for latex og ftalater
  • Medfølgende opbevaringspose – Bruger batteri (inkl.)

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Beskrivelse

Vibrerende butt plug fra Fifty Shades of Grey

Med denne vibrerende butt plug kan du få den fulde oplevelse af anal stimulering. Butt plug’en kan bruges både med og uden vibration, hvorfor den også er perfekt til dig, der ønsker variation. Er du lidt ny, når det kommer til brug af anal sexlegetøj, kan du altid starte med at bruge plug’en uden vibrationer.

Plug’en har en god spids form med en afrundet tip, der gør den nem og behagelig at indføre. Dertil har den selvfølgelig en stopper i bunden, der sørger for den bliver siddende, som den skal. Men en butt plug fra Fifty Shades of Grey kan du udleve dine frækkeste fantasier.

Sådan bruger du en vibrerende butt plug

Det første du skal huske, når du skal bruge en butt plug, er selvfølgelig glidecreme. Dertil skal glidecremen være vandbaseret og gerne lavet specielt til anal brug. En anal vandbaseret glidecreme vil have en længerevarende glideevne og er ofte også mere tyk i konsistensen, der gør den nem at fordele.

Når du har smurt godt med glidecreme på anus og butt plug, kan du indføre plug’en, i det tempo du synes om. Når plug’en sidder som den skal, kan du vælge at tænde for vibratoren. Her kan du skifte mellem 7 mønstre og 3 hastigheder.

Begynd din pirrende analleg her

Er det første gang, du skal prøve kræfter med anal stimulering, er denne vibrerende butt plug et godt bud. Den har en overkommelig størrelse, og formen gør den også helt perfekt til en begynder plug. Den lange form og afrundet tip gør nemlig, at den langsomt udvider sig, og du kan derfor langsomt blive bekendt med den øget fylde bagtil.

De første gange du skal bruge butt plug’en, kan du vælge at bruge den uden vibrationer. Det giver dig mulighed for at vænne dig til følelsen. Når du er klar til, at der skal ske lidt mere, kan du begynde at udforske de forskellige vibrationsindstillinger.

Rengøring af dit sexlegetøj

En god hygiejne er naturligvis vigtigt, når det kommer til brugen af sexlegetøj. Det udvider dit sexlegetøjs levetid og sørger for en god oplevelse, hver gang du bruger det. Derfor skal du skylle din vibrerende butt plug grundigt i varmt vand efter brug. Både butt plug og vibrator er 100% vandtæt.

Brug gerne en antibakteriel rensespray til sexlegetøj ved rengøring for at få det bedste resultat. Sørg for, at dit sexlegetøj er helt tørt, inden du pakker det væk igen. Brug den medfølgende satinpose til opbevaring.

Detaljer
Vægt96 g
Batteri

1x AAA (inkl)

Materiale

Silikone

Farve

Sort

Indsætbar længde

9,5 cm

Omkreds

10,5 cm

Specielle Egenskaber

Uden ftalater

Vandtæt

Ja

Mærke

Fifty Shades of Grey

Vejledning

Vejledning

Før brug:

  1. Smør vandbaseret glidecreme på
  2. Brug din buttplug analt
  3. Kan anvendes af mænd og kvinder

Efter brug:

  1. Vask din plug med varmt vand
  2. Spray med rengøringsspray til sexlegetøj
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fifty Shades of Grey Vibrerende Butt Plug – Sort”