Fifty Shades of Grey Sort Large Paddle

DKK 279,00

  • Paddle med to forskellige sider
  • Sider med hhv. imiteret læder og blødt polyester
  • Langt håndtag giver et godt greb
  • Med håndledsstrop

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E31203 Kategorier: , , Tag: GTIN: 5060462639731

Hårdtslående Fifty Shades of Grey sort large paddle

Lad denne hårdtslående kvalitetspaddle fra Fifty Shades of Grey kollektionen tage jeres spanking lege til nye højder. Fifty Shades of Grey sort large paddle er en lækker oplevelse for både giver og modtager. Den er designet, så der er fuld kontrol over slagene og lavet i en kvalitet, der kan mærkes.

Denne model er i large, men findes også i en mindre størrelse. Denne større model er god til at bruge på større områder på kroppen og kan ligeledes være et skridt op, hvis I allerede har erfaring med en mindre paddle.

Sådan bruger I jeres Fifty Shades of Grey large paddle

For at komme godt i gang med at bruge jeres paddle er det vigtigt at teste dens slagskraft, inden legen for alvor går i gang. Det anbefales altid at giveren af de pirrende slag, prøver den givende paddle på sig selv, inden den bruges på en partner.

Det giver nemlig en klar fornemmelse af, hvor hårdt den rammer, og gør det nemmere at justere slagene. Fifty Shades of Grey sort large paddle har et langt håndtag, der giver dig et godt greb. Stroppen på håndtaget gør, at paddlen kan bæres om håndleddet. Så har du den altid lige ved hånden, hvis du skulle få brug for den.

Eksklusiv kvalitet der gør en forskel

Med forførende udstyr fra Fifty Shades of Grey kollektionen er du sikret god kvalitet og lækre materialer. Derfor kan du også regne med, at denne paddle kan holde til lidt af hvert. Paddlen er lavet af imiteret læder på den ene side og blødt polyester på den anden.

Med en fast kerne kan denne Fifty Shades of Grey sort large paddle være særdeles hårdtslående. Både siden med imiteret læder og blødt polyester kan bruges til slag og bløde strejf. Den glatte side med imiteret læder vil dog ramme noget hårdere end den anden.

Vægt160 g
Materiale

Imiteret læder, Polyester

Farve

Sort

Længde

37 cm

Mærke

Fifty Shades of Grey

Oversigt

  • Paddle med to forskellige sider
  • Sider med hhv. imiteret læder og blødt polyester
  • Langt håndtag giver et godt greb
  • Med håndledsstrop

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fifty Shades of Grey Sort Large Paddle”