Fifty Shades of Grey Satin Paddle

DKK 229,00

 • Paddle med to sider
 • Sider af hhv. imiteret læder og satin
 • Langt håndtag med strop
 • Kvalitetspaddle til både erfarne og nybegyndere

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E24213 Kategorier: , , , Tag: GTIN: 5060108819565

Prøv den frække Fifty Shades of Grey satin paddle

Med denne lækre Fifty Shades of Grey paddle kan I gøre jeres leg med spanking rigtig spændende. Paddlen er lavet med to forskellige sider, så I kan variere slagene. Den ene side er lavet af blødt satin, mens den anden side er af imiteret læder.

De to forskellige sider gør, at din partner aldrig ved, hvilket slag der venter. Det gør også, at både nybegyndere og mere erfarne udøvere kan få glæde af den lækre paddle. Paddlen er udstyret med et godt håndtag samt en strop for enden, der kan bæres rundt om håndledet – så har du altid din paddle lige ved hånden.

Sådan bruger I Fifty Shades of Grey satin paddle

Der er ikke nogen rigtig eller forkert måde at bruge en Fifty Shades of Grey satin paddle som denne. Spanking kan udøves på mange måder, og det vigtigste er, at I finder den måde, I synes bedst om. En god tommelfingerregel er dog, at du altid bør bruge paddlen på dig selv, inden du bruger den på andre. Det giver dig nemlig en god fornemmelse af, hvor hårdt den egentlig kan slå.

Da denne paddle har to forskellige sider, kan I altid starte legen let ud med det lækre satin. Her vil milde slag eller bløde strejf være pirrende. Skal intensiteten øges kan den mere hårdtslående side af imiteret læder tages i brug.

En kvalitet der kan mærkes

Den populære Fifty Shades of Grey kollektion byder på en verden af sexlegetøj og frækt udstyr til dig og din partners pirrende lege. Det frække legetøj fra serien bærer præg af lækker kvalitet og stilfuldt design – og her er denne Fifty Shades of Grey satin paddle ingen undtagelse.

Paddlen er udformet, så den er let at slå med, så du har fuld kontrol over dine slag. Derudover er designet med to forskellige materialer genialt. Det giver dig i praksis en smart 2-i-1 løsning, der er anvendelig for både nybegyndere og erfarne spanking udøvere.

Vægt150 g
Materiale

Imiteret læder, Satin

Farve

Sort, Sølv

Længde

32 Cm

Mærke

Fifty Shades of Grey

Oversigt

 • Paddle med to sider
 • Sider af hhv. imiteret læder og satin
 • Langt håndtag med strop
 • Kvalitetspaddle til både erfarne og nybegyndere

Læs Mere

1 anmeldelse af Fifty Shades of Grey Satin Paddle

 1. Bo og lotte

  Helt perfekt paddle. Vi er rigtig glade for den.

Tilføj en anmeldelse af varen