Fifty Shades of Grey Nipple Suckers

DKK 109,00

  • Sugekopper til brystvorterne
  • Lavet af medicinsk silikone
  • Øger sensitiviteten
  • Danner et pirrende vakuum om brystvorten

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E26464 Kategorier: , , , , , GTIN: 5060428804845

Fifty Shades of Grey nipple suckers

Disse frække sugekopper fra Fifty Shades of Grey kollektionen er et lille men særdeles effektivt stykke udstyr til soveværelset. Sugekopperne er lavet af medicinsk silikone, og er derfor dejlig bløde og fleksible. Sæt Fifty Shades of Grey nipple suckers på brystvorterne og mærk et dejligt stimulerende sug.

Sugekopperne er perfekte til både mænd og kvinder, der elsker, når deres brystvorter får den opmærksomhed de fortjener. Brug dem under forspil, onani eller samleje – uanset hvad kan de altid gøre din oplevelse mere pirrende og stimulerende.

Bliv mere sensitiv

Ved at bruge disse Fifty Shades of Grey nipple suckers kan dine brystvorter blive mere sensitive overfor berøring. Når sugekopperne placeres, vil de øge blodstrømningen til brystvorterne. Dette gør dem stive og mere følsomme.

Nyd de niv, slik og klem som brystvorterne føler endnu mere efter du har brugt disse sugekopper. Du kan også beholde sugekopperne på og nyde den stramme følelse af det vakuum, der dannes.

Et frækt og brugervenligt stykke udstyr

Fifty Shades of Grey nipple suckers er utrolig nemme at bruge. For at få den bedste vakuumeffekt kan du med fordel lade din partner slikke på brystvorten inden. Det giver sugekoppen et bedre greb. For at sætte dem på presses midten af sugekoppen sammen og placeres på brystvorten.

Jo mere du presser sugekoppen sammen inden den påsættes, jo kraftigere et vakuum vil du opleve. Du kan med fordel justere trykket, indtil du finder den helt rette stimulering for dig. Sugekopperne er vandtætte og kan med fordel bruges i badet.

Vægt70 g
Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Sort

Længde

5 cm

Mærke

Fifty Shades of Grey

Oversigt

  • Sugekopper til brystvorterne
  • Lavet af medicinsk silikone
  • Øger sensitiviteten
  • Danner et pirrende vakuum om brystvorten

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fifty Shades of Grey Nipple Suckers”